sunnuntai 4. elokuuta 2019

Ja niin tuli tämä maanantai...

Ihan uskomatonta, että nyt ollaan jo tässä maanantaissa, jossa oma loma on takana päin ja lapset viettelevät viimeisiä päiviä omaa lomaansa.  Kesä meni ihan uskomattoman nopeasti. Mutta ollaan me kyllä ehditty tehdä vaikka mitä kivaa.  Niin ihania muistoja on jäänyt mieleen, kuvia on tullut napsittua useita ja niihin on niin ihana palata syksyllä ja talvella.  


Vähän harmittaa, kun ei ehditty kuin yhtenä päivänä meren rannalle, kun ne ainoat helteet oltiin reissussa. Mutta onneksi ehdittiin edes sen yhden kerran. 

En voi liikaa hehkuttaa tuota Storsandin rantaa. Se on vaan niin lapsiperheen unelma. Matalaa on kymmeniä metrejä. Itse kun menin uimaan, en edes jaksanut kävellä niin pitkälle, että vettä olisi ollut hartioihin asti. Niin ihana, kun ei tarvitse pelätä, että lapsi on heti parin askeleen jälkeen liian syvällä. Ja se pehmoinen hiekka<3


Oon niin kiitollinen siitä, että mun työ mahdollistaa sen, että lapset saa olla koko kesän kotona ja saadaan vielä Mikon kanssa pitää loma samaan aikaan. Vaikka palkka ei päätä huimaakkaan, niin nämä on ne jutut jotka vaakakupissa painaa niin paljon enemmän!


Yhdessä vietetyt päivät, kaikki ne kivat kesätouhut. Eväsretket rannalle ja omalle pihalle, pienet retket naapurikuntien puistoihin.  Uskon, että nämä on niitä hetkiä jotka lapsillekin jää mieleen. Tai ainakin niin kovasti toivon sitä! Vaikka rakastetaan koko perhe käydä eläintarhoissa ja huvipuistoissa, niin silti mä tykkään enemmän niistä rauhallisista päivistä vaikka sielä rannalla. Tai ihan vaan koti pihassa pelaillen pihapelejä.



Niin ihanaa kun onkin lomailla, ei paluu arkeen tunnu pahalta. Ihan mukavaa, kun tulee taas ne arjen rytmit ja alkaa lasten harrastukset.  Hoitolapsiakin on ehditty jo kaivata:)

Ja toivon kyllä niin kovaa, että saadaan nauttia lämpöisestä syksystä.  Mä vuosi vuodelta tykkään syksystä vaan enemmän ja enemmän. Se ihanan raikas ilma, kauniit värit luonnossa, kynttilöiden valo, villasukat jaloissa ja tuli takassa. Ah, odotan!! Tietty se voi olla myös jatkuvaa vesisadetta ja muuta vähemmän ihanaa, mutta sitten on!



Millä fiiliksillä sä palailet lomalta arkeen? Onko mieli täynnä ihania muistoja kesästä?

Touhukasta alkanutta viikkoa<3

-Ulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: