perjantai 13. heinäkuuta 2018

Ikuiset ilmapallot

Siis ikuiset ellei ne tipu maahan:)

Tässä olis sitten toinen sisustelun kohteeksi päässyt huone. Miljoona tivolissa käydessä pyörähdettiin myös Keskisellä ja olin niin innoissani, kun huomasin näitä suloisia lasisia ilmapalloja myynnissä. Näitä on näkynyt jo monta vuotta sitten (tais olla Seinäjoen asuntomessuillakin), mutta nyt vasta lämpenin niille itse. Ja tämä ei oo ensimmäinen kerta, kun oon etukäteen ajatellut, että joku maksaa niin paljon ettei sitä kannata edes katsoa. Olin ajatellut, että nämäkin maksaa vaikka kuinka paljon, mutta isompi oli vähän yli 6€ ja pienempi vähän yli 4€.


Instan puolella vilautinkin jo kuvaa jossa kaksi näitä roikkui katosta, mutta kun Rasmuksella nyt sopivasti oli peli siinä melkein Keskisen naapurissa, niin hain pari lisää. Kahdella tuo näytti vähän tyhjältä ja nyt se on omaan silmään kivempi.  Lapsia ihmetytti aluksi kovasti millä nuo pysyvät tuossa, mutta huomasivat sitten tarkemmin tutkiessaan, että sielä on siima:)

Nämä on nyt kaikki eri väriä, mutta aika kivasti sopivat yhteen, vai?!


Mä karkasin viime perjantaina Seinäjoelle kiertelemään kirppareita ja siltä löytyi tämä ihana tyynynpäällinen. Sopii juurikin täydellisesti meidän neidin sänkyyn. Hei ja tähän väliin, osaisko joku suositella hyviä sisustyynyjä, siis niitä sisustoja?! Meillä on ihan vanhoja kaikki ja musta tuntuu, ettei ne oon vaan enää yhtään kivoja, kun ovat ihan kasassa. 



Toinen ihana ostos Keskiseltä oli tämä hylly.Tämä, samoin kuin nuo pallot ovat Formliving merkiltä, jolta oli kyllä ihan hurjan paljon muitakin ihanuuksia myynnissä. Johonkin se raja oli vaan taas vedettävä!


Tykkään tosi kovasti hyllyn simppelistä ilmeestä, näitä oli muuten myös muissa väreissä. Tuleepas tässä nyt mainostettua, ei oo maksettu mainos! Olin vaan niin iloinen, että noita on otettu tuonne myyntiin:)
Tuon  olet ihana-julisteen nappasin Härmä outletista meille, se on Ninnimoi Desing:n. Ihan täydellinen<3


Viimeinen ostos kyseiseltä merkiltä oli tämä pandakori jonka Minea löysi<3 Kotona sinne laitettiin hernepussit ja tuo on kiva kori myös yrittää heittää hernepusseja sisään. 



Pienillä jutuilla sai tästä huoneesta paljon kotoisamman.  Nuo seinät on olleet mulle tässä huoneessa vähän ongelma. En oo millään keksinyt niihin mitään kivaa, mutta enää ei tarvitse miettiä.

Mihinkäs huoneeseen sitten mennään, varmaan eteiseen?!

Voi kun olis ihana päästä kurkkailemaan teidän lukijoiden lastenhuoneita!!  Jos kirjoittelet blogia tai sulla on instassa kuvia teidän lastenhuoneesta, heitä linkkiä kommenttiboksiin<3


~~Ulla~~

ps. Eka päivä ilman Mikkoa menos ja Minea on jo kaks kertaa katsonut mua kysyvästi ja sanonut "isi?".  Pieni<3 Enää  viikko jäljellä!!!

8 kommenttia:

  1. Onpa söpön näköistä<3 Mä varmaan kirjoittelen lastenhuoneen sisustuksesta blogiin kans kohta puoliin kun muutetaan ja meidän pieni saa oman huoneen - ei se muutto mitään, kunhan pääsee sisustamaan lastenhuonetta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi:)
      Siis meillä (tai siis mulla..) oli vähän sama meiniki kun tänne muutettiin. Olin jo hommannut kaiken mahdollisen lastenhuoneisiin paljon ennen muuttoa, mutta sitten olkkarista ja meidän makkarista puuttui vaikka mitä. Että todellakin, kunhan on lastenhuoneet kunnos!!

      Poista
  2. Iiihanat pallot!! Ja hei mun mielestä hyviä sisätyynyjä (verrattuna edellisiin) on noi Ikean 5 e sisustyynyt, ainut miinus että välillä meinaa noi höyhenten päät pistellä :D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin tykkään noista palloista ja livenä vielä kivemmat. Mun pitää ostaa edes parit noita tyynyjä testiin. Nää meidän nykyiset on ihan surkeat. Meillä taitaa olla niitä ikean mitä, alle euron tyynyjä?!, että onko nyt mikään ihme jos ei oikein kestä käytössä!

      Poista
  3. Aivan ihanat nuo ilmapallot :)
    Sulla on kyllä sisustussilmää, kivoja pikku juttuja löydät.

    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, niin suloiset!
      Kiitos, noilla pienillä jutuilla saa huoneen niin paljon kauniimmaksi<3

      Poista
  4. Ihania juttuja ja tosi kiva tuo hylly ja noi ilmapallot. :)
    Meidän pitäis vielä tivoliin suunnata, mutta nyt pikkasen liian kuumat kelit mennä sinne varsinkin vauvan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos , mä tykkäsin myös tosta hyllystä ja kovasti jo mietin sellaista Mandinkin huoneeseen. Nyt on kyllä niin kuuma ollut, että ei hirveästi huvitä noihin huvipuistoihinkaan mennä. Imee tämä kuumuus ihan voimat. Ei varmasti mikään helpoin kesä pienen vauvan kanssa<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: