sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Pieni muotoista kesäkriisiä

Moiks!

Ihana juhannus takana ja mikä mahtava viikko. Niin ihanaa kun aurinko on paistanut! Ei siitä vaan voi olla nauttimatta.

Mansikoita on kypsynyt meidän puskissa niin hyvää vauhtia, että ollaan saatu käydä joka päivä lasten kanssa syömässä muutamat mansikat. Ihana parasta! Minea vaan meinaa ottaa ne ihan hitusenkin punertavat mansikat jo suuhunsa, joten vähän perään vahtimista sillä suunnalla:)


Ja sitten otsikkoon. Onko muilla samaa ongelmaa, että tuntuu, että KAIKKI muut on lomalla paitsi sä?! Miten musta tuntuu, että mun insta ja face on ihan täynnä tyyppejä jotka lomailee? Ja mä täälä ehkä ihan hitusen vihreänä kateudesta katselen ihania kuvia huvipuistoista, rannoilta ja vaikka mistä.  Miten musta tuntuu, että me ei olla ehditty tehdä yhtään mitään? Miten kesäkuun alussa mietittiin, mitä kaikkea ihanaa sitä kesällä tehdään ja nyt on jo heinäkuu ja me ei olla tehty varmaan mitään siltä listalta!!

Okei ennen kuin homma menee ihan hysteeriseksi, niin toki mun ja Mikon loma on vasta edessä. Kaks viikkoa olis vielä kummallakin töitä ja sitten loma. Josta Mikko on ekan viikon poissa kotoa, mutta loma kumminkin. Mutta en kyllä halua, että se lomakaan on sitten sitä, että joka päivä pitää lähteä jonnekkin, koska on pakko ehtiä käymään sielä ja täälä.

Mutta kyllä jotain kriisin poikasta ehkä havaittavissa. Tätä tunnetta paetakseni heitin tänään viltin nurmille, Minealle kylpyammeen viereen(meidän pikku allas on rikki), keksiä, marjoja ja pillimehuja messiin ja niin me oltiin piknikilllä meidän takapihalla. Ja se oli ihan mahtavaa!! Mandikin tuumas iltapala pöydässä, että" olipas meillä kiva iltapäivä, vähän kuin lomalla"<3 No sitä juuri! Että ei se ihana fiilis aina oo kiinni siitä rannasta ja johonkin menosta. Sen voi tehdä myös kotona. Mandi ja Nuutti uivat varmaan parisen tuntia altaassa ja Minean uiminen lähti ihan lapasesta, kun neiti kävi kahden sekunnin välein lämmittelemässä pyyhkeen sisällä ja meni sitten takaisin ammeeseen:)


Sitä jotenkin itsekin havahtui siihen, että ne iltapäivät voi olla myös tällaisia. Ihanan kiireettömiä ja mukavia. Ollaan vaan ja ihmetellään lasten uusia temppuja trampoliinissa, ja miten hienosti he saavat jo vauhtia keinussa. Se voi olla myös yhteinen kioskileikki leikkimökissä.  Jotain ihan pientä ja kivaa, ei aina sitä suurta ja kauan järjesteltyä!

Toki kriisiä helpotti myös, että saatiin jo osittain meidän kesäloma reissua lyötyä lukkoon. Ai miten niin se on jäänyt ihan liian myöhäälle?! Koittakaapa etsiä yöpymis paikkaa n. viikoksi läheltä Helsinkiä seitsemälle hengelle. Niin siis ja mieluusti alle tonnilla, että on varaa käydä sitten vaikka korkeasaaressa ja muualla. Ei ihan se helpoin juttu, voin kertoa! Ehkä olis pitänyt ihan hitusen aikaisemmin olla asialla, niin kuin vaikka tammikuussa, niin olis varmaan ollut valinnan varaakin! No ehkä sitten ens vuonna ollaan fiksumpia, tässäkin asiassa:)

Ihanaa heinäkuun alkua ja alkavaa viikkoa<3

~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, että me käytiin tyttöjen kanssa viime viikolla Korkeasaaressa. Jos teidän visiitille sattuu lämmin päivä, niin kannattaa ehkä miettiä, jos tekisi jotain muuta kuitenkin, jos Korkeasaari ei ole ihan ehdoton kohde. Eläimiä näkyi tosi vähän, koska ne nukkuivat ja piilottelelivat pusikoissa. Meidän viisivee ei osannut enempää onneksi toivoa, ja pienempi nyt touhottaa samalla lailla missä nyt ollaankin, mutta en sitten tiedä, pettyisikö isommat tuolla ja jaksaako pienemmät kurkkia tyhjiin häkkeihin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kun tuota mäkin pelkään. Ei olla enää moneen vuoteen käyty lämpöisillä säillä Ähtärissäkään, just tuon takia, että eipä sielä lapset (eikä kyllä aikuisetkaan) viihdy jos eläimet on piilossa. Onneksi meillä nyt on viisi päivää aikaa olla sielä hesan suunnalla, niin pystyy ainakin valita sitten vilpoisemman päivän. Koska eihän niin hyvä säkä nyt voi käydä, että koko viikon porottais aurinko:D

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: