tiistai 24. huhtikuuta 2018

Lapsimessu ostoksia!

Hellou!

Voi mikä mahtava viikonloppu takana. En kyllä turhaan odottanut messuja, ja vapaata ylipäätään. Messut oli just niin ihanat mitä odotinkin ja tuntui, että niitä ihania messu osastoja ja merkkejä vain piisas ja piisas. Ainut mitä itse ehkä vähän harmittelin, niin aika vähän oli mun makuun niitä oikein huippu tarjouksia. Mitä mieltä muut kävijät on?! Itse olisin ehkä mieluummin ottannut vastaan niitä huipputarjouksia ja sitten maksanut vaikka muista normi hintaa. Nyt monella merkillä oli koko mallisto esim. -15% tai -20%. Mutta eipä se paljon menoa haitannut, ettei joka osastolta löytynytkään huipputarjouksia:)

Viime vuoden messuilta näin paljon kuvia, joten ihmismäärä ja jonottominen ei tullut mitenkään yllätyksenä. Ja meillä ei kumminkaan ollut mitään aikataulua, niin messuilu sujui leppoisissa fiiliksissä alusta loppuun.

Mandille ostin Metsolalta ihanat leggarit ja Blaa:lta söpön hameen. Molemmat oli niitä hyvässä tarjouksessa olevia, mutta en kuulkaa kuolemaksenikaan saa päähän mitä ne sitten maksoi...Ehkä 10€ /kpl?!


Mandille ja Minealle ostin ensimmäiseksi samistelu vaaatteiksi nämä ihanat Taimi:n  tunikat. Ja voi, että tuo malli on jotenkin ihan super ihana tyttöjen päällä. Materiaalista kyllä plussat, se on ihanan joustavaa collegea ja tuntuu todella laadukkaalta. Ainut harmittamaan jäänyt juttu oli tästä samasta kankaasta tehty tunika aikuiselle. Olis vaan pitänyt ostaa se  itselle, oltais saatu samistella kaikki tytöt<3


Minealle nappasin Newbien osastolta nuo ihanat kukkaleggarit, jotka neiti välttämättä halusi heti pukea päälleen, kun ne näki. Lisäksi noita kukkia piti ihailla pitkin päivää<3



Mandille ostin vielä lisäksi Luin Living (ent. Luin spa) pyyhkeen. Nuo tuotteet oli -50% messuilla joten en kahta kertaa miettinyt ostoa! Näitä samoja pyyhekitä löytyy meiltä nyt kolmelta nuorimmalta ja ne on ihan parhaita. Vaikka niitä on pesty sata kertaa, ovat silti ihanan muhkeita ja pehmeitä.


Minealle ostin Metsolalta vielä tämän ihanan mekon. En kestä, on niin suloinen röyhelöineen<3


Ja sitten meidän Nuutti poitsu. Voih. Mä olisin oikeasti voinut tyhjentää Nuutin kaappiin messuilta vaikka 7 osastoa. Gugguulla, Metsolalla ja Pono Desing:lla sain läpsiä itteäni käsille oikein huolella, etten olisi ostanut kaikkea mahdollista. Miten voikaan olla niin ihania vaatteita niin monella merkillä?! Olin itse kyllä vähän yllättynyt. Ennustin, että tuun kotia laukut täynnä vaatteita Minealle, mutta tällä kertää osui silmiin kaikkea ihanaa Nuutille.
Ponolta tarttui mukaan messutarjouksessa ollut setti, eli Baggyt ja college harmaana. Yht. 50€. Nämä oli niin ihanan pehmoista materiaalia, että ne ei vaan voi olla mitään muuta kuin mukavat päällä! Koko oli muuten mun mielestä aika reilu. Otin koon 104/110cm ja sekä paidassa, että housuissa on aika kivasti vielä kasvunvaraa. 


Kiddow:lla oli hyvä messu tarjous, nuo tupsulippikset oli vaan 10€, joten sellainen sujahti pussiin. Nuutti oli ihan onnessaan, että hänellä on nyt lippiskin tupsulla. Poitsu on ollut niin onnessaan Gugguun kevään tupsupiposta, että pitihän se nyt kesäversiokin saada:)


Lisäksi ostin Gugguulta ihanat harmaat housut. Harmaa näyttää olevan kyllä tämän kevään väri sekä mulla, että ilmeisesti muillakin, koska niitä oli tosi paljon eri merkeillä. Ja hyvä niin, oliipahan valinnan varaa!


Nämä ostin ihan vaan sillä, että en ollut törmännyt näihin mihinkään kaupassa. Lapset tykkää tosi kovasti noista muroista ja huomenna aattelin testailla tuota puuroa. Lättyjä olis luvassa sitten loppuviikosta. Hei ja Hammaskeijulta ostin ison pussi pastilleja, ne unohtui kuvata!


Meidän aamu alkoi jo seittemäm aikoihin. Tiedättehän, äiti ihmiset ei vaan osaa nukkua myöhäälle, vaikka mahdollisuus oliskin. No saatiinpa rauhassa meikkailla ja syödä aamupalaa. Helsingissä liikkuminen tuotti meille välillä vähän vaikeuksia (huolimatta googlemapsista ja jostain iphonen kartta ohjelmasta!!!) mutta kyllä me sitten aina loppujen lopuksi löydettiin perille. Ja nyt siis puhutaan ihan vaan kävellen suunnistamisesta:D Ihmeteltiin ihmispaljoutta ja älyttömän hiekkaista ilmaa!! Kotona piti pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, kun tuntui, ettei se hiekkapöly muuten lähtenyt hiuksista pois.

Koko lauantai tuli käveltyä pitkin ja poikin. Messuilta lähdettiin kolmen jälkeen pois ja suunnattiin vielä kaupungille shoppailemaan. Sieltä ostin muuten Rasmukselle ja Nooalle hupparit ja t-paidat, ettette luule heidän jääneen ilman tuliaisia! Illalla istuttiin Pizza Hutin pöytään nälkäisinä, selät väsyneinä ja jalat kipeinä. Eikä muuten johtunut uusista kengistä. Meno matkalla rupesin jo katumaan uusien kenkien jalkaan laittoa, mutta mun vaaleanpunaiset unelmat oli ihan täydelliset jalkaan.Suosittelen! Ruuan jäljeen ehdittiin vielä istuskella hetki kahvilla ja sitten alkoihin kotimatka. Kahdentoista aikoihin luovutin ja laitoin penkin makuuasentoon ja nukahdin. VR yllätti meidät positiivisesti ja oltiin perillä melkein tuntia ennen lipussa ollutta aikaa?! Ei ollut yhtään huono juttu!

Eipä tarvitse edes miettiä lähdenkö messuille ensi vuonna, todellakin!! Ihan huippu tapahtuma ja seura, no parasta mahdollista, kiitos Mari ja Henna<3<3

Ihanaa viikkoa, toivottavasti saadaan vähän aurinkoa tähänkin viikkoon, pihalla odottais terassin sisustelu!

~~Ulla~~

6 kommenttia:

  1. Tosi kivan kuuloinen messureissu ja hyviä löytöjä! :) Mä joka vuosi mietin Lapsimessuille lähtöä ja sitten se aina jää... ehkä vielä joku kerta saan lähdettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kovasti joku kerta vain lähtemään! Tosi kiva kokemus:)

      Poista
  2. Ihanat noi tunikat, löytyyköhän niitä verkosta jostain..? :) Muutenkin kivoja löytöjä teit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä myös tosi kovasti noista tunikoista! Instan puolella kysyin Versonpuodilta ja heille tulee noita ilmeisesti perjantaina tai alku viikosta myyntiin!

      Poista
  3. Ihania löytöjä! :)
    Ei ne tarjoukset monesti päätä huimaa, mutta välillä löytyy tosi hyviäkin. Itse ostin reilun 15€ imetysliivit vitosella. Siinä oli jo hyvä tarjous. :D
    Nyt olen ollut messuilla neljänä vuonna peräkkäin ja joka kerta ollut niin kivaa. Pakkohan se on kai ensi vuonnakin mennä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi!
      Joo ihan kiva, että edes muutamat huippu löydöt sai tehdä, niistä olikin sitten super onnellinen!Kyllä noista tuli mullekin sellainen pakko päästä uudestaan-juttu!Ja olishan sinne hieno mennä joku kerta lastenkin kanssa, harmi vaan kun tuota välimatkaa on niin paljon.

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: