torstai 5. tammikuuta 2017

Ulkoilua

Heipsan!
 
Kylläpäs se nyt kuulkaa heitti oikein kunnon pakkaset meille. Mittari on näyttänyt koko viikon reilusti päälle -15 astetta, välillä jopa -20. Pihalla ollaan kuitenkin käyty, koska tämän äidin pää hajoaa jos ollaan koko päivä sisällä. Eikä ulkona kyllä kylmä tullut!
 
Uutena vuotena sanoin kälylle, että tulis nyt edes vähän lunta tuon jään päälle, että olisi lapsilla tekemistä ulkona. Ja kuinkas ollakaan, maanantaina satoi lunta:) Tiistaina tehtiin siis ahkerasti lumihommia! Ihana kun oma aikakin kuluu mukavasti, eikä tuu kylmä!
 
Maisematkin muuttui mukavan talvisiksi<3
 
 
 
Muksut oli ihan innoissaan, kun kolattiin kaikki pihan lumet yhteen läjään. Mulla oli jotenkin haaveissa, että siitä tulee hyvä mäki, mutta siitä tulikin mahtava peuhaus paikka. No pääasia kuitenkin, että lapset viihtyy!
 
 
Nuutti ei vielä alku talvesta tohtinut tulla pulkan tai rattikelkan kyytiin ollenkaan, mutta nyt poitsu on innostunut kyydistä niin kovasti, että ei haluaisi muuta pihalla tehdäkään. Hyvä kun pojat on lomalla,  niin on pulkan vetäjiä:)
 
 
Ilme kertoo kaiken!!
 
 
Mandi teki itselleen kodin kiven päälle, ensin vaan piit putsata lumet siitä pois. Oli muuten tosi hankalaa löytää tuohon Racoonin haalariin sopivan väristä pipoa! Sama on jos ostaa esim Pomp de luxilta tai miltä tahansa merkiltä pihavaatteita, niin ei meinaa perusmarketeista löytää millään sävy sävyyn pipoja ja kintaita. Tiedän nämä on ihan niitä isoimpia ongelmia maailmassa...Aina vaan tulee liian myöhään todettua, että olis pitänyt ostaa asusteet samasta paikasta!
 

 
Minea sai hurjaa kyytiä vaunuissa. Piti vähän poikia toppuutella, kun musta ihan tuntui, että ne unohti, että sielä vaunuissa on joku sisällä!! Kauheeta kurvailua!!
 
 
Ihana kun tämä viikko on lyhkäisempi. Meille tulee tänään kummipoitsu yökylälle ja Mandi annetaan vaihdossa serkuilleen. Kovasti tekisi mieli lähteä lauantaina Seinäjoelle kirppistelemään, saas nähdä saanko taivuteltua Mikkoa mukaan.
 
Taidan toivotella tässä välissä mukavia vapaita ja rentouttavaa viikonloppua! Näyttäkää nenänpäätä ulkona edes hetken, se piristää kummasti<3
 
Ps. jos on mielessä jotain postaus idiksiä niin heitelkääpäs ilmoille!
 
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

  1. Kyllä siellä vaan on niin ihanat maisemat kun on oma hervoton piha!! Ihan tuli ikävä kaikkia kakaroitakin näistä kuvista <3 Me ollaan menty pyörällä töihin ja voi elämä mikä pakkanen, ei oo kyllä Luna saanu aivan kamalan pitkiä ulkoiluja enää sen jälkeen :'D -V P.s Ihana vessa! En jaksa erikseen sinne näpytellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mäkin oon nauttinut nyt näistä maisemista. Varsinkin just lumitöiden jälkeen:D
      Kiitos muru<3<3

      Poista
  2. Ihanan talviset kuvat ja on kyllä huippua kun tuli lunta..tää valosuus lisääntyi heti. :) Pakkaset vois tosin olla hieman mukavemmat kuin reilut -20

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä se lumi vaan kuuluu talveen!! Onneksi nyt on jo vähän lauhempaa!!

      Poista
  3. Onko sulla ollu blogissa teijän syömisistä, siis ihan arkiruokalistaa? Tuntuu että samat ruuat pyörii jatkuvasti niin ois kiva saada vinkkiä :)
    Ja toinen kysymys: Mitä lapset harrastaa ja miten hoidatte kuskaukset? /kulkevatko itse?
    Tässä postaustoiveita pari :)
    Ja hei, jos sulla on hyviä tahranpoistovinkkejä niin niitä kaipailen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista postausvinkeistä!! Toteuttelen niitä ehdottomasti!!

      Mun luotto tahranpoisto aina on sappisaippua. Kunnolla sitä vaan hinkata ja antaa vaikuttaa. Minean bodyt saa nykyään melkein kaikki saman käsittelyn, (ihana porkkana ja bataatti!!!) ja on kyllä suhteellisen hyvin tehonnut. Pinkkiin mä en vaan osaa luottaa:D

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: