keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Fixailua jälleen!

Tässä sitten sitä lupaamaani postausta meidän tuunatusta vessasta.
 
Ette usko kuinka kauan etsin sitä ennen-kuvaa. Koska on se nyt vähän tylsä laittaa kuva vaan uudistetusta vessasta. Ja voi elämä, en meinannut löytää koko kuvaa ollenkaan. Noin puolen tunnin blogin plarauksen jälkeen tuli yks kuva vastaan ja sillä mennään:)
 
Vessaan olin ihan tyytyväinen tällä vanhallakin värityksellä, mutta kun tuo keittiön tuunaus oli niin nopeaa ja helppoa niin tulihan sitä nyt katsottua muitakin huoneita fixailu silmällä:)
 
Tässä siis ennen kuva:
 
 
Ei liene kovinkaan iso yllätys mitä väri laitoin dc-fixiä?! No valkoista tietty.
 
 
Kuvista ei oikein näe, mutta ovat on nyt kiiltävää valkoista. Vähän pelkäsin laitoin jälkeen, että on nuo nyt sitten jatkuvasti täynnä lasten sormenjälkiä.(miten niitä voikaan olla ihan j o k a  paikassa?!jopa ihme korkeudella?!) Mutta ei tuossa ole kyllä näkynyt yhtään enempää kuin vanhassakaan.
 
 
Tasojen päällystämistä ennen otin vanhat silikonit irti ja sitten vasta fixi pintaan. Uusilla silikoneilla sai jotenkin vielä siistimmän jäljen! Tuota oli muuten yllättävän hankala laittaa tuohon tason päälle. Olin kai jotenkin ajatellut, että senkus leikkaan sopivan kokoisen ja laittelen paikoilleen. No se olikin aika vaikea saada lähtemään suoraan. Nuo silikonit antoi onneksi vähän peli varaa, jos meni hitusen vinoon.
 
 
Omasta mielestä oli onnistunut tuunaus. Ja ennen kaikkea älyttömän halpa. Hintaa tuli nimittäin alle 20€!
 
 
Tämmöset pikku muutos hommat on sitten ihanan nopeita ja niillä saa tosi ison muutoksen aikaiseksi. Mandin kämppä olis haaveena myös saada uusiin väreihin,mutta taitaa olla parempi jättää tapetoinnit siihen aikaan, kun Minea on vähän isompi.
 
Ootko sä tuunaillut mitään viime aikoina? Muita Dc-fixiin hurahtaneita?!
 
 
Nauttikaahan pakkasista:)
 
~~Ulla~~
 
 


6 kommenttia:

 1. Vau! Tuli tosi kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen muutos! Hyvältä näyttää. Mua on tuossa Dc-fixissä mietitytänyt kemikaalit ja vaikutus sisäilmaan. No, kohta on vuosi asuttu väliaikaisesti vuokralla ja tällä ei ole tehty tietekään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Mä en oo uhrannut ajatustakaan noiden vaikutuksesta sisäilmaan, vaikka tietysti pitäis...:)

   Poista
 3. Tosi kiva muutos!

  Miun pitäisi uudistaa meidän vessaa ja kodinhoitohuonetta, just ne tylsimmät huoneet! Dc-fixistä ei kyllä varmaan ole siinä apua, vaikka sillä niin näppärästi saisikin muutoksen aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No korkeintaan kodarin kaapien ja tasojen kanssa vois olla dc-fixistä apua!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: