lauantai 23. tammikuuta 2016

Ja niin kuin mä vannoin...

...Etten osta mitään vauvan vaatteita ennen rakenne ultraa. Joo arvatkaapa kuinka kävi?!!
Mulla oli pari viikkoa pöytä ihanaisesta Kirpputori aarekammiosta ja sitä paikkaahan piti käydä useasti siivoilemassa. No varmaan arvaatte miten homma sitten käytännössä sujui. Pakkohan ne muutkin pöydät oli aina kurkata pikaisesti läpi. Ja yhdessä pöydässä oli niin ihania vauvan vaatteita. Olisin ollut pilvis jo meille olis tyttö tulossa, mutta koska Minin sukupuoli on vielä suuri mysteeri, niin tyydyin ostamaan vaan nämä<3
Jumsuitit on vaan niin ihania, tämä on 56cm ja Newbie merkkinen. housut on samaa kokoa ja lindexin. Hintaa oli yhteensä 5€. Noita oon nyt sitten hypistellyt ihan innoissani ja ihmetellyt voiko joku ollakkin noin pieni?! Nuutinkin vaatteet tuntuu ihan valtavilta näiden rinnalla=)
 
Mukaan tarttui myös ihanat äitiysfarkut 4€. Oon nyt löytänyt parit farkut samalla hinnalla, ei paljon kannata käydä ostamassa uusia 40€. Näitä kun ei kovin paljoa oo käytetty,eikä oo itsekään tarkoitus loppu elämää näitä pitää!
 
Rasmukselle löytyi ihana huppari takki 3€. Meidän koululaiselle on tullut joku hupparivaihe. Kouluun pitää olla A I N A huppari=)
 
Aarrekammiossa joudutaan muutto puuhiin, kun tämän kuun lopussa vaihtuu kirpparin paikka. Melinan, Aarrekammion pitäjän, kanssa asiasta puhuttiin ja löydettiinkin heti jotain positiivista muutosta, nimittäin parkkipaikkoja tulee reilusti lisää!! Enkä epäile hetkeäkään etteivätkö he saisi myös uusista tiloista yhtä ihania kuin tästä tämän hetkisestä. Vakio asiakkaana olen varmasti myös sielä=)
 
 
Ihania yksityiskohtia...
 
 
Ja kivoja kahvittelu paikkoja!!

 
Täälä odotellaan kovasti kälyä tyttöineen kylään. Mikko lähti poikien, kälyn miehen ja pojan kanssa Vaasaan katsomaan Sportin peliä. Ensimmäinen kerta kun meidän porukka menee katsomaan ihan livenä sm-liigaa=) Poikia ihan jännitti!!
 
Hei ja näin loppuun Isot kiitokset kaikille kommentin kirjoittaneille, niistä saa niin paljon intoa tähän koko bloggailuun<3
 
Palaamisiin!!
~~Ulla~~
 
*yhteistyö postaus*


8 kommenttia:

  1. Täällä toi sama jumpsuitti! Ihana kyl ollu ja sopi niin hyvin esikoiselle eli pojalle ja nyt tytöllä. Jos siistinä pysyy, niin pidän kaksi päivää putkeen, kun en millään raaskis pesuun laittaa :D Esikoiselle meni sillon kesällä ns.päällysvaatteena ja nyt Tytsyllä ihan normivaatteena. Eli siinä mielessä monikäyttöinen :) Eli voin suositella, että hyvän ostoksen oot tehnyt!! :) ja kadehdin kyl tollasta kirppari lähietäisyydellä.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi hyvä kun oot tuon jumpsuitin jo käytännössä todennut hyväksi!! Mä ajattelin kans, että kesävauvalle hyvä sitten päällysvaatteeksi viileämpiin päiviin. Tuo Aarrekammio on kyllä huippu ihana kirppis=)

      Poista
  2. Minäkin kävin vanhemman tyttöni kanssa tänään kirppiksellä, vielä maltoin mieleni ja en ostellut mitään pientä. Minä olen vähän vaatetta jo ostellut viime ja toissa kesänä, kun kerittiin toivoa tätä kolmosta niin kauan. Ja olen ostanut unisex värejä kun sukupuolesta ei tietoa ja luultavasti ei kysytäkään.
    Saa nähdä milloin sitä alkaa ostella vauvatavaraa, meillä kun ei mitään ole säästössä. Jotenkin nyt vaan sellainen olo että kunhan saa vauvan ehjänä syliin asti. Kun ei ne liikkeetkään vielä tunnu, onneksi viime maanantaina kuului sydänäänet, täytyy vain luottaa että kaikki on hyvin :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa :)
    T.Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on siis paljon parempi itsekuri kuin mulla=) Sekä vauvan vaate hommailujen suhteen kuin sukupuolen selvityksen kanssa!!!
      Toivon kovasti,että ne liikkeet rupeaa pian tuntumaa, siitä tuli itsellekkin niin paljon varmempi olo koko raskauden suhteen.

      Ihanaa viikkoa teillekin=)

      Poista
  3. Onhan se mahtavaa ostaa jo jemmaan pieniä vaatteita♡ niitä on niin ihana hypistellä kotosalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja kun tykkään pääasiassa kirpparilta ostaa, niin niitä pitää melkein ostaa silloin kun kohdalle sopivan tyylisiä osuu=) Ja niin tuo hypistely, sitä on kyllä tullut tässä harrasteltua:D

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: