tiistai 26. tammikuuta 2016

Voi mikä löytö...Ja muita turinoita!

Huomenta!
 
Eilen vein Mandin Lapualle tanssitunnille ja siinä on juuri sopivasti aikaa kurvata kirppikselle tekemään pika kierros. Ja tällä kertaa se todellakin kannatti!!!
Melkein heitin kärrynpyöriä (mitä siis en osaa tehdä...) kun huomasin tämän takin, sopivaa kokoa ja hinta 10€!????
Takki on siis talvitakki merkiltään ÀHKKÀ. Pika tsekkaus kotona koneella tuotti mun naamalle vielä isomman hymyn, tuon lähtöhinta on paaaaaljon enemmän kuin 10€!
Lisäksi löysin vielä Icepeakin toppahousut samalla 10€ hinnalla. Koko setti siis 20€.JEI!!!
 
Mulla siis oli kyllä yks takki, mutta se on tosi ohkainen verrattuna tähän ja no. No tuolla hinnalla en olisi kyllä jättänyt tuota sinne kirpparille vaikka mulla olis ollut kymmenen takkia!=)
 
 
Joskus niitä löytöjä vaan tekee!!
 
Nyt muihin höpinöihin. Me ollaan alku viikko sairasteltu flunssaa kuumeen kera. Nuutille ja Mandille nousi kuume,joka onneksi meni päivässä ohi. Mulle tuli muuten vaan hirvittävä olo, makasin yhden päivän totaalisesti sohvan pohjalla. Muu sakki on ainakin vielä säästynyt, toivottavasti ei nyt loppu viikosta sairastu kukaan, kun lauantaina on Rasmuksen kaverisynttärit.
 
Pakkaset on enää muisto vaan, räystäät tiputtelee vettä oikein urakalla. Onneksi muksujen haalareissa on hyvät vesipilarit, muuten tuonne sais varmaan kiskoa taas kuriksia päälle.
 
Selailin eilen noita Nuutin raskaus- ja vauva ajan postauksia, joita oli siis ihan muutama, ja nauroin itelleni. Ihan yhtä malttamaton oon silloin ollut noiden vauva hankintojen suhteen. Ennen rakenne ultraa on ollut jo nämä  hommattuna=)
 
Että itseasiassa oon saanut itseni tosi hyvin hallittua tällä kertaa!
 
Nyt imuroimaan, meidän muru määrällä eläis jo pieni kanalauma=)
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä ja pikaisia paranemisia sinne.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, parantuminen näyttää jo ihan hyvältä, jos ei nyt mitään takapakkia tuu=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: