torstai 28. tammikuuta 2016

Rv 19+4 ja pientä helinää...

Perjantaita!!
 
Voi ihme miten ihana sää ulkona on. Pakkasta on vaan 6 astetta ja aurinko on nousemassa=) Tosin lumityöt odottaa pihalla tekijää, mutta tuohon säähän on mukava mennä puuhastelemaan!
 
Viime raskaus postauksessa tuumin bolakorun käyttöönottoa ja kyllä, se löysi laatikosta tiensä kaulaan vielä viime viikolla=)
Googlailu tuotti sen verran tulosta, että yleensä n. rv 20 tietämillä vauva rupeaa kuulemaan ääniä vatsaan.  Mutta pari päivää sinne ja tänne...=)Onko tämä bolakoru teille tuttu juttu? Sehän on siis koru josta kuuluu ihan hiljainen helinä sen heiluessa, vauva kuulee äänen vattaan ja sitten syntymän jälkeen se on yksi tuttu ääni vauvalle. Ystäväni vauva rauhoittui tosi hyvin imetettäessä kun sai hypistellä korua ja kuulla sen tuttua helinää<3 
 
Sain tämän bolakorun kun odotin Rasmusta. Mikko oli ostanut sen ja ihanan masutuubin mulle<3
 
 
Tätä on tullut käytettyä enemmän ja vähemmän joka raskaudessa. Harmikseni se on sitten kyllä joka kerta unohtunut laatikkoon, kun vauva on syntynyt. Tällä kertaa vois yrittää muistaa käyttää myös sitten imettäessä.
Silloin about 10 vuotta sitten (apua, onko siitä oikeasti jo niin kauan??!!!) vaihtoehtoja ei ihan hirveästi ollut näille koruille. Muistelisin että oli niitä ihan vain hopeisia palloja, sekä hopeisia jossa oli esim jalan- tai kädenjälki. Ja sitten muutamia värillisiä. Mutta nyt. Ei olisi pitänyt käydä kurkkimassa nykyistä tarjontaa. Joka on siis ihan mahdottoman laaja!!
Pelkästään Raskauskeijulla oli jo niin huikea valikoima,että valinnan vaikeus iskis jos tuolta päättäisin tilata jonkun!
Mutta siis JOS tilaisin, heh, niin nämä nousi mun suosikeiksi:
 
 
 
 

Kuvat on siis tuolta Raskauskeijun valikoimista.
Aika ihania eikös?!

 
Vatta näyttää muuten valtavalta tästä kuva kulmasta=)
 

 
Täälä olo edelleen mitä parhain. Tällä viikolla on tehnyt kovasti mieli jäätelöä. Ihan perus vaniljajätski on maistunut ihan taivaalliselta illalla, kun lapset on saatu nukkumaan.
Minin potkut on saanut kyllä kunnolla voimaa ja välillä tulee ihan säpsähdettyä kun potku osuu oikein mojovasti. Toppahousujen kanssa rupeaa olemana jo pienoisia ongelmia, ne vaan ei jostain syystä oikein meinaa mennä kiinni...Ja jos saan kiinni niin pihalla ne valahtaa heti vattan alle. Täytynee hommata henkselit=)
 
 
 
 Nyt viikonlopun viettoon=)

Aurinkoisia pakkaspäiviä teille!
~~Ulla~~

4 kommenttia:

  1. Niin ihana sinun masusi♡ ja nuo bola korut on todella kivoja ja kauniita♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi<3 On kyllä ihania nuo bola korut, ihana että niidenkin valikoima on tässä about kymmenessä vuodessa kasvanut!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: