sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Starwars synttärit

Eilen meille oli kahden tunnin ajan volat kaakossa. Talon valloitti Rasmuksen kaveri joukko synttärijuhlien merkeissä. Kyllä kuulkaa lähtee melkoinen ääni kahdestatoista 7-10 vuotiaasta pojasta!! Tuo kaks tuntia oli just sopiva aika, siitäkin viimeinen vartti tuntui jo olevan melkoista meininkiä...
 
Askarreltiin Rasmuksen kanssa kutsut ja pari viikkoa sitten. Teeman poitsu sai tietty itse valita ja ei nyt ollut kyllä mikään ylläri,että starwars nousi ykköseksi. Googlettelin vaan lego darth vader ja sitten tulostelin nämä kuvat. Piipunrassista tuli kivat valomiekat.
 
 
Kavereille annettiin kotiin lähtiessä vielä herkku pussukat mukaan. Onko teillä päin tapana antaa vieraille jotain? Meillä päin tämä on aika uusi tapa ja luojan kiitos kaikki on ihan onnellisia jostain pienestä! Ei siis tarvitse repiä ressiä kaverilahjoista=) Oon vaan lukenut ja kuullut monelta suunnalta, että jossakin päin tuo koko kaveri lahja touhu on vähän karannut käsistä. Siitä on tullut ehkä jopa vähän kilpailua, keneltä saadaan hienoimmat lahjat?! Mä haluan kyllä opettaa omille lapsille,että se on synttäri sankari ketä juhlitaan,ei kaverit!
 
Näihinkin tulostettiin netistä yodan kuvat ja liimattiin ne kartongille. Pussissa oli tikkari, pieni suklaapatukka ja pari hedelmätoffee pötköä.
 
 
 Pöydässä oli vaikka ja mitä ja ne oli kyllä kaikki sellaisia tosi helppoja juttuja, lähinnä siis laittaa tarjolle=) Kakkua en tänäkään vuonna tehnyt, se ei vaan tunnu maistuvan kaverisynttäreillä. Muffinia leivoin ja niihin löytyi prismasta kivat valomiekka koristeet.
Uskomatonta, mutta totta, kun vieraat lähti niin pöydässä oli tasan ysk tuollainen viinirypäle-juusto-nakki tikku=) Eli hyvin tarjottavat maistuivat!
 

 
Kaverisynttäreitä on kyllä kiva järjestää tarjoilujen puolesta, pääsee niin helpolla=) Sukulaisille olis sitten ens lauantaina tulossa juhlat ja sinne tulee sitten leivottua näidenkin juhlien edestä!
Lahjoja tuli isot pinot, tässä kuvassa ei edes ole kaikki!?? Lisäksi tuli varmaan 8 karkkipussia, jotka jäi odottelemaan seuraavia karkkipäiviä=)
 
 
 Mukavat juhlat takana ja seuraavat on jo nurkan takana!
Tänään saapuu kovasti odotettu vieras meille, nimittäin mun sisko tulee viettelemään talvilomaansa meille<3
 
Mukavaa sunnuntai päivää!
~~Ulla~~
 

1 kommentti:

  1. Voi mitkä synttärit! :D Varmasti tosi mielissään oli Synttärisankari ♡ Mukavaa tiistai iltaa!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: