tiistai 5. toukokuuta 2015

pika tsekkaus vappuun..

Moiks!
 
Menipäs vapun aika vauhdilla! Oliko teillä mukava vappu? Munkkia ahdettu masut täyteen??!=)
 
Meillä oli aika rauhallinen vappu. Perjantaina tuli käly perheineen. Miehet häipyi frisbeegolfaamaan ja me saatiin rauhassa jutella Marin kans, tai no niin rauhas kun 7 lapsen touhustellessa ympärillä, nyt voi höpötellä. Nautiskeltiin munkkeja ja simaa,tietty!
 
Pöytään mahduttiin vielä koko joukko, toinen pääty jäi itseasiassa vielä tyhjäksi. Oon kyllä ollut niin onnellinen noista penkeistä, mahtuu pöytään paljon enemmän ihmisiä, kuin tuoleilla mahtuisi.
 
Munkit paistettiin Mikon kanssa just ennen vieraiden tuloa, ja olihan ne taas niin herkkuja! Kaikki katos parempiin suihin=)

Kaupassa oli niiiiin huono valikoima ilmapalloja. Näitä tähtikuvioisia ja sitten salama ja prinsessat kuvilla. That's it! No olipa nyt edes jotain...


Vapun aikaan saatiin myös leikkimökki tuotua kotiin ja saatiinpa hiekka monttukin valmiiksi. Kyllä, ollaan siis touhusteltu paljon ulkosalla.Onneksi säät oli niin ihanat.
Sunnuntaina käytiin kavereiden luona kylässä,miten sitä onkaan muka niin vaikea saada sovittua noita vierailuja,mutta kun kalenteriin vain laitetaan joku päivä,niin ei oo mitään ongelmaa..Kiitos vielä kahvitteluista Marjo ja Jussi=)
 
 
Kirpparilta,niiltä joltakin miljoonalta, löytyi tämä ihana sisustus härdelli. Mikko siihen loi sellaisenki "raahasit siten tuon kotia"- ilmeen, etten oo moista ikinä nähny!!Mutta eipä tuollaiset silmäykset mua häiritse=)Tällä hetkellä se on keittiö tasolla,mutta uskon,että tämä on niitä juttuja jotka seilaa ympäri taloa fiiliksen mukaan.

Ja sitten Halpa-Hallista suorastaan loikkas mun ostoskärryihin tämä metallinen tähti. Ja kyllä,tiedostan että tähdet on jo ihan last season, MUTTA mä vaan niin tykkään niistä!


 Paikalliselle Halpa-Hallille kyllä suuret plussat ihan mahtavasta sisustus osastosta! Sielä on olo ihan kuin sisustuskaupassa olis. Ja hinnat ei onneksi päätä huimaa.
 
Niin se vaan tuli toukokuu ja kesä lähestyy hurjaa vauhtia. Meidän seuraava projekti on kasvihuoneen ja -maan perustus. Kasvihuone on lojunut kahdessa paketissa nyt vajaan kuukauden tuossa meidän kuistilla. Ei meinaa vaan päivässä tunnit riittää näihin kaikkiin hommiin. Mutta ehkä se tästä. Yksi asia kerrallaan,niin eikö ne joskus lopu=)
 
Nyt jatkamaan tiistain viettoa, see you!!
~~Ulla~~
2 kommenttia:

  1. EN KESTÄ!!!! Miten superihana toi lyhty!!!!! <3 Ja tähti!! Ja vapun kattaus ja koristelut, ihanan hillittyä mutta kuitenki kaikki oleellinen ^^ -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!!!ja se maksoi muistaakseni neljä euroa basaarilla.Hetken aikaa meni ennen kuin keksin mitä sinne laitan,mutta tulihan se ajatus sitten lopulta...JA arvaa kun mä sain päähän että haluan tuota valkoista hiekkaa/kiveä tuonne ja sitähän ei löytyny mistää.No sit lopulta löysin sitä..öö..en muista mistä ja pengoin noita kivikynttilöitä kaapista,niin mullahan oli sielä iso pussi valkosta hiekkaa=)=)AINA pitäis kaatoa omat kaapit eka!!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: