perjantai 22. toukokuuta 2015

Kesäkukkia...

Perjantai illan moikat!

Huomenna saadaan enemmän kuin toivottoja ja odotettuja vieraita, sisko poikakaverinsa kanssa tulee vierailulle ja tietsikka saa silloin olla kiinni. Ollaan siskon kanssa tosi läheisiä ja tuo välimatka täältä Kauhavalta Kuopioon on ihan liikaa.Onneksi meidän superpitkät puhelut korvaa edes vähän noita näkemisiä. Saatetaan siis juoruta parikin tuntia kerralla.Parhaassa tapauksesa pari kolme kertaa viikossa! MIkko vaan muljauttelee silmiä meidän överi pitkille puheluille=)

Nyt viimein kuvia kesäkukista.
halpa-hallissa oli kivoja koreja kukille. Näitä oli useampaa kokoakin.
Nämä parvekelaatikot Halpa-hallissa oli taas sitä linjaa jotka ihan huusi mua.Ainut,että kiinnitys meinas olla vähän ongelmallinen. Näissä ei tullut mitään mukana ja nuo renksut jotka niissä oli ei vaan millään tavalla toimineet meillä. Onneksi samaisesta kaupasta löytyi jotain säädettäviä malleja niin saatiin nämä sopimaan niihin...Tai mikko sai=)Mä nostin ikkunan takana peukut pystyyn.hah.
Ettehän te tarkka silmäiset huomaa,että toisessa on valkoiset telineet ja toisessa mustat??!!Jeps,jätin aivot kotiin kun lähdin kauppaan=)Täytynee vähän suhautella valkoisella....

Mutta nätit nuo joka tapauksessa on.Istutukset on samaa pelkistettyä linjaa kuin jo parina kesänä,orvokkia ja murattia.


Jotain jo suhauttelinkin sillä valkoisella,nimittäin tämän moooonta vuotta käytössä olleen korin.Tämän viikon projekti on ollut saada nuo oven vierustassa olevat ISOT kukkapenkit kuntoon. Eli repiä sieltä melkein kaikki pois. En vaan oo mikään perennakukka ihminen.En nyt,enkä usko että ihan heti olis tulossakaan.Jotenki olin kuvitellut,että tuo uraka on tyyliin parissa tunnissa tehty,mutta ei menny ihan niin.Parissa tunnissa sai varmaan neljä puskaa/kukkaa/kasvia/what ever revittyä juurineen irti. Argh. Mutta siis toinen on jo viittä vaille valmis VAIN parit tuijat uupuu. Ja musta hake.Ja visio miten ne tuijat sinne heittelee...Ei siis paljoa puutu=)

Virkkaus innostus ei ota ollenkaan laantuakseen. Tein Nooan eskaritädeille parit keittiöliinat annettavaksi viimeisenä päivänä.Jotain kivaa pientä pitää vielä näiden lisäksi keksiä.Idiksiä??!

Ja Prinsessajutun Mira oli tehnyt niin hurmaavia pöllöjä,että päätin mäkin tehdä näitä Mandille leikkimökkiin. Ohje löytyy täältä ja se on tosi selkeä ja helppo kliks

Nuutti ihastui tähän pöllöön niin kovasti,että oon just virkkaamas hänelle omaa<3

Nyt nukkumaan.Pari viime yötä menny suoraan sanottuna päin persettä. Nuutti heräilee kymmeniä kertoja.Ja joka kerta kun herää,niin jätkä nousee istumaan ja sitä kautta seisomaan. On se niiiiin mukavaa kun opitaan uusia taitoja!!!

Viettäkää kiva viikonloppu=)
~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Onpas taas monta juttua tullu sitte viime käynnin! Toi pöllö! <3 Mä niiiin aion väsäillä tänne jonnekki samanlaiset (minne kahden aikuisen asunnossa ne sopii on eri juttu :'DD) heti ku saan ostettua langat! Huomenna on muuten taas tiedossa superpitkä puhelu aamupäivällä! :) (Ja jos ei kuulu niin ollaan juututtu liian pitkäksi aikaa kaupoille ruokaostoksille..) -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: