torstai 7. toukokuuta 2015

Extreme makeover...

varoitus luvassa on todellisuutta isolla T:llä!!!
 
Yleensä kun kuvailen blogiin tulee kuvattua alakertaa,no syy tähän on yksinkertainen. Meidän yläkerta näyttää aika usein tältä,niin kuin tänäkin aamuna...
Meidän neidinkin kämppä oli jotain ihan muuta kuin siisti!!!
 Ja poikien kämppä ei jäänyt kyllä yhtään kakkoseksi sotkussa. OMG. Mulla lähtee järki noiden pikku legojen kanssa!Yritin kysyä pojilta, että eikö huoneessa olisi kivempi leikkiäkkin jos se olisi siisti ja sielä mahtuisi..öö..vaikka kävelemään??!!Mutta pojat oli sitä mieltä, että täälähän on vaikka kuinka paljon lattiaa näkyvis=) 

 
Onneksi meillä kyllä lapset siivoaa,kun vaan joku sanoo,että nyt siivotaan. Ja Nuutin kun toi yläkertaan niin pojat siivos ihan muutamas minuutis=)Reppanat saa pelätä legojensa puolesta!!
 
No tältä mä toivoisin huoneen näyttävän edes paristi viikossa:
 
Mandin huoneen siivoamisessa menee aina vähän kauemmin, kun sielä järjestetään tavarat tarkasti paikoilleen.Taitanut neiti ottaa musta mallia=)

Sellainen makeover tuli muksujen huoneisiin. Tulipa imuroitua ja pestyä lattiat yläkerrassakin.
 
Tänään olis tarkoitus viedä Mandin huoneesta tuo keittiö ja pöytä tuolineen leikkimökkiin. Saa sitten järjestää teekutsuja ulkosalla.
 
Tähän loppuun vielä ihan pakko kehua ihania lasten ihonhoito tuotteita.Tilasin nämä Jolien ihanasta nettiputiikista kliks . Nuutin iho on vähän kuiva ja päänahka varsinkin rupeaa tosi herkästi hilseilemään. Järki sanoi,että nyt tarvitaan vähän hellempiä tuotteita,mutta en kuitenkaan tykkää kaupoissa myytävistä hajusteettomista tuotteista. Mä kuulun niihin äiteihin joiden mielestä kaikkien mikä on puhdasta (pyykit,wc,talo) pitää tuoksua hyvältä.
 
Ja myönnän avoimesti pinnallisuuteni,nämä ovat niin kauniita purkkeja!!Ja mikä tämä ihana sarja on?!No Sophie la Girafe. Meillä on nämä ollut nyt kohta kaksi viikkoa käytössä ja ovat kyllä olleet juuri sitä mitä etsin.

Mandi tykkää nuuskutella tuota hair&body saippuaa,se tuoksuu neidin nenään kukilta=) Itse en nyt välttämättä kukkien tuoksuksi sitä kuvailisi,mutta todella miellyttävän mieto joka tapauksessa. Nuutin iho on jo paljon parempi mitä ennen näiden käyttöä. Säärissä olevat kuivat läikät on jo selvästi paremmat.
Opiskelin vähän mitä nämä sisältävät ja yllätyin oikeasti kun huomasin,että näissä on luomulaatuisia ainesosia mm kauramaitoa ja puuvillaa.Hyvillä mielin siis jatkamme näiden tuotteiden käyttöä. Mun tekis kovasti mieli tilata tuon sarjan öljyä,sitä on kovasti kehuttu meikin poistoon=)Ja tuo kokeilu pakkaus kliks mitä on myynnissä Joliella olisi aika täydellinen vauvalahja.TAI kaikki tarvittava matkakoossa meidän muksuille mukaan kesäreissuille...=)
 
 
No niin,nyt on suunnattava istuttelemaan kukkia...ja niitä runkoruusuja!!
 
Torstain jatkoja!!!
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

  1. Hei luinkin tosta sarjasta kun selailin jotain ekosivuja- ja blogeja netistä, hyvä hyvä! *peukku* Kuulosti ihanalta että noissa ei oo mitään ylimääräisiä aineita ja kaikki luonnon- ja luomukosmetiikkaa ^^ -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ja nuo on ollut kyllä aivan huippu ihania käytössä. Ittelläkin jotenkin hyvä olo,kun tietää että nuo on laatu juttuja!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: