keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Jotain valmistakin jo...

Heipsan!
 
On se vaan valtavan palkitsevaa kun saa jotain valmiiksi. Meillä meinas jo Mikon kans ihan karata mopo käsistä,kun mietittiin mitä kaikkea pitää tehdä. Tekemistä on niin paljon, että ei meinattu päästä alkuun ollenkaan. Mutta yksi asia kerrallaan kun ruvettiin tekemään niin kyllä sitä valmistakin tulee.
 
Keinujen viereen haluttiin ISO hiekkalaatikko,mutta ei kumminkaan sitä perinteistä versiota. Kauan asiaa pähkäiltiin ja päädyttiin upottamaan hiekkaa. Eli varmaan viikko meni niin, että joka ilta kaivettiin ja kärrättiin maata tuonne jonnekkin toiselle puolelle tonttia. Voin kertoa,että ei mikään kiva ja kevyt homma. Läähättäen ja puuskuttaen,posket punaisina tehtiin hommia.Syvyyttä tuli n.30-40cm.
 
Laitettiin kangas alle ja sitten saatiinkin kärrätä hiekkaa. Ja kärrätä vähän lisää hiekkaa...Reunoille laitettiin vielä sellaista muovia rajaamaan hiekka ja nurmikko erilleen toisista.Voi sitä tunnetta kun saatiin sanoa muksuille,että nyt saa mennä leikkimään=)

 
Niin ihana, kun Nuuttikin jo viihtyy hiekkalaatikolla ja keinussa. Ehtii itsekkin tehdä monenlaista,kun ei tarvi aivan koko aikaa viihdyttää.

 
Mandi rakastaa kiikkua tuossa hämähäkki keinussa. Ja täytyy myöntää,että siinä on aikasta ihana ittekki makoilla=)
 
Tänään olis tarkoitus suunnata Alahärmään Rautian avajaisiin. Sielä oli yhtä ja toista must have-juttua tarjouksessa.Onko kellään kokemusta runkoruusuista??!! Näyttivät tosi kauniilta, en tiedä pitäiskö sellaset ostaa vaikka terassille...Ostin toissa päivänä jo jotain kesäkukkia, mutta fiksuna ihmisenä huomasin kotona,että ne olis ehkä vaatinut hieman multaakin ennekö niitä voi istutella..Sitä siis kauppalistalla tänään! 
 
Jatketaan taas touhuja...
~~Ulla~~1 kommentti:

  1. Ai ettääää teillä on oma leikkikenttä pihassa!! <3 Mäkin ostin pienet ruusupuskat (ihan pöydälle laitettavat) Prismasta kun oli tarjouksessa huimat 98 centtiä! -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: