tiistai 19. toukokuuta 2015

Leikkimökin sisutelua...

Hei te ihanat!!

20 lukijaa täynnä,JIPPII!!! Oon niin iloinen,että oon saanut tuon verran rekisteröityneitä lukijoita plus tietty kaikki ne jotka käy muuten vain lueskelemassa. Monessa blogissa on arvontoja joissa ehtona on lukijaksi rekisteröityminen,ja niillähän niitä lukijoita saa helposti.Itse tykkään kumminkin saada niitä näin,hitaasti mutta varmasti=)

Blogi hiljaisuuteen on hyvä syy.Mun kannettava otti ja lopetti yhteistyönsä mun kans. Ja jotenkin en vaan oo millään löytänyt aikaa tulla tänne pöytäkoneelle kököttelemään. No nyt täälä ollaan,koska kannettava on vieläkin huollossa.Nyyh. Olo on ihan orpo ilman omaa tietsikkaa.

Paljon ollaan kyllä touhuiltu tässä parin viikon aikana. Käytiin viime lauantaina extempore risteilyllä ja ollaan sisusteltu leikkimökkiä,laiteltu pihaa,tehty pupulle pihalle häkkiä ja noh, eletty=)

Tässä nyt sitten kuvia meidän neitosen leikkimökistä. Itse tykkään sisustaa paljon valkoisella ja harmaalla,ripauksella jotain hempeää esim. vaaleanpunaista. Meidän Mandi sai itse valita mökkiin kukat ja langat joista tehtiin viiriä ym. Ei liene ylläri tämä neitosen väri valinta=) Ja kyllähän tuo pinkki näyttää aika ihanalta,täytyy myöntää! 

Mökki tulee samaan jossain vaiheessa uuden maali pinnan,harmaan uskoisin.


Sisälle keksittiin ripustaa tuo Mandin vuodekatos,siitä tulikin aika kiva pesä.Alustaksi laitoin meidän vanhan päiväpeiton,joka ei enää käyttöön tule.


Sisustus juttuja löytyi kivasti,kun vähän penkoi kaappeja.
Tämä ihana linnunpönttö koki make overin.Liimaa,paperia ja hyvä tuli!!


Laitettiin sekin mökiin roikkumaan sisälle,että pysyy parempana nuo paperit.


Tyytyväinen neiti katselee maailman menoa. "Koska se kesä sitten tulee,että saa laittaa pitkän mekon ja olla paljain varpain?" Pian se kulta tulee<3


Meillä on tänään satanut ja ollut ihan hirmu kylmä. Välihaalaria ja takkia etsittiin, kun sade vähän taukosi ja päästiin ulos. Ei oikein kesältä tunnu vielä!Pojilla on huomenna kevätjuhla ja koulu- ja eskaripäiviä on jäljellä pikaisesti laskettuna 8. Miten nopeasti onkaan mennyt Nooan eskari ja Rasmuksen ensimmäinen kouluvuosi. Mulla on itsellä lomaa vasta heinäkuun lopulla,mutta mikäs tässä on kotona töitä tehdessä=)

Mukavaa alkanutta viikkoa juurikin sulle ystäväiseni!
~~Ulla~~


4 kommenttia:

 1. Vau! Onpa kaunis mökki! Todella nätisti olet laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Tuolla on kiva toteuttaa kaikkia sellaisia juttuja joita ei välttämättä meillä kotona tuu tehtyä=)

   Poista
 2. Kaunis leikkimökki. :)
  Löysin kivaan blogiisi juuri ja oli ihana huomata että sielläkin on lapsia enemmän. Itselläni on neljä lasta ja viidettä odotetaan syntyväksi elokuun lopulla. :) Tervetuloa seuraamaan meitä
  http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! ja ihana kun olet löytänyt blogiini,tulen ehdottomasti vasta visiitille=) Mukavaa,että löytyy muitakin "isojen" perheiden äitejä!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: