lauantai 11. lokakuuta 2014

Serkkujen kanssa...

Hellou!

Tänään saatiin lasten serkut meille viettämään päivää,kun Mikko otti ja suuntasi mettälle. Aika kului hurjan nopeasti ja sehän se olikin vierailun tarkoitus.Lapset vietti yhteistä karkkipäivää ja sattuipa vielä peli päiväkin tälle päivälle. Meidän pojat saa pelata pleikkaria pari tuntia lauantaina ja sunnuntaina ja viikolla pleikka jätetään kokonaan rauhaan. Toiminut hyvin ainakin tähän asti!
Tässä meilkein koko serkku lauma,Nuutti ja Nelli on omissa touhuissaan.


Meidän jätkät tykkäävät pelata Skylandersia.Perjantaina piti käydä ostamassa säästetyillä rahoilla uusin osa tähän peliin ja nyt on koko päivä oltu ihan Skylanders maailmoissa!Itseltä menee puolet poikien puheista ohi,kun ei meinaa millään oppia kaikkia näistä eri elementeistä ja niihin kuuluvista hahmoista...


Nelli neiti touhuili ahkerasti Mandin leikkikeittiöllä.
Isommilla tytöillä oli hienot nukkeleikit. Nukkejen kanssa käytiin kaupassa ja syömässä,pyöräilemässä ja ratsastamassa.Ihana katsella noita nukke leikkejä,itse oon ollut pienenä tosi ahkera leikkimään juurikin nukeilla.Serkun kanssa rakenneltiin sänkyjä peitoista ja muusattiin banaania pilttipurkkeihin ja "syötettiin" nukkeja sillä!Nykyäänhän on kaupassa jauheita joista saa tehdä nukelle ruokaa vettä lisäämällä...Niin ne ajat vaan muuttuu!

Tuo poni ja pöyrä löytyi eräällä kirppis reissulla molemmilla hintaa 8 euroa.Aika hyvä löytö!!

Pojat innostuivat rakentelemaan pikku legoilla kun peli aika oli kulunut umpeen.On se vaan hieno juttu kun löytyy suurin piirtein saman ikäisiä serkkuja.Leikit sujuu ilman isompia riitoja.


Leivottiin eilen illalla Mandin kanssa pika pikaa tätä herkku tuplasuklaa piirakkaa.NAM.Nyt lauantai iltaa jatkamaan!

Moiks!


2 kommenttia:

  1. Ei yhtään helpottanut mun makeanhimoa tämä juttu kyllä! :D Ihanan näköstä piirakkaa ^^ Oon taas elämää laiskempi enkä jaksa kirjautua kirjottelemaan kommentteja :P -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja tuo piirakka on siitäki "paha",että ei tarvita ees sähkövatkainta.sen teko on siis ihan liian helppoa!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: