maanantai 20. lokakuuta 2014

Hei eläimet...

Moiksis!

Perjantaina kun pojat vietti viimeistä syyslomapäivää ja mikko vipaa isyyslomaansa suunnattiin ähtärin eläinpuistoon  kliks.Sitä ennen pyörähdettiin Keskisellä,mukaan tarttui tällä kertaa vain tlavikengät Rasmukselle ja muutamat lämpöisemmät hanskat. Meillä on jo oikeastaan joka aamu ollut mittari vähintään nollassa,jopa sen alle.

Ähtärihän on meillä jo vakio retkikohde sekä keväällä,että syksyllä. Lenkki on juuri sopivan pituinen ja suuret plussat se saa selkeydestä.Yhden lenkin varrella on kaikki eläimet,ei tarvitse lähteä suunnistelemaan minnekkään=)
Eväät on ihan must juttu.Tällä kertaa paisteltiin makkaraa oikein nuotiolla,viimeksi oli lapset niin nälkäisiä,että turvauduttiin kaasugrilliin. Mehua,leipää ja jotain hedelmää,siinäpä meidän eväät joilla jaksoi taas kävellä tutustumaan eläimiin.
Joka muksulle otettiin lipunmyynnistä kartat,varsinkin Rasmus seurasi tärkeänä siitä mikä eläin tulee seuraavaksi.

Ahmoja on aina yhtä kiva katsella,kun ne jaksavat vilistellä aitauksessaan.Nuuttikin hihkui kantorepussa kun näitä näki=)
Mandia piti välillä nostaa ylemmäs,että näki paremmin,iskä oli loistava tässä duunissa!
Aivan ihana,kun reitillä oli erilaisia tehtäviä.Lapsetkin jaksoi kävellä hyvin kun välillä stopattiin touhuamaan jotain muuta. Meistä kukaan ei päässyt hyppäämään yhtä pitkälle kuin metsäpeura...Karhuunkin sai tehdä töitä!
Rasmus on oppinut jo kivasti lukemaan ja oli innoissaan,kun jokaisen aitauksen luona oli joku kyseiseen eläimeen liittyvä kysymys.


Lintulammella oli kova kaakatus kun mooonet erilaiset linnut viettivät sielä aikaa.Mandi ihmetteli yhdestä sorsasta,että eikö sillä ole päätä ollenkaan,kun se sukelsi=)
          Leikkipaikkojakin oli muutama matkan varrella.Ihanan rauhallista...Tuonne eläinpuistoon oli tullut myös kiinnostavan näköinen Flowpark.  kliks
Meidän miespuolisia tyyppejä harmitti ihan kympillä kun eivät päässeet kiipeilemään.Päätetiin,että tehdään tässä joku viikonloppu sitten erikseen reissu joka suuntautuu tuonne puiden latvoihin!Onko kellään kokemusta noista kiipeily paikoista?!

Isot kiitokset seurasta Marille,Esalle ja muksuille<3

Loma takana,akut ladattu.Täysillä eteenpäin!

Mukavaa alkanutta viikkoa juurikin Sinulle!!!

~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Sinne myös! <3 Aivan piti ääneen tyrskähtää, ihana Mandi! :'D Lasten suusta tulee parhaimmat jutut! :D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kyllä meki naureskeltiin tuolle päättömälle sorsalle vielä kotimatkallakin=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: