tiistai 28. lokakuuta 2014

Kävelyllä...

Moiksis!

Eilen paistoi jostain pilvien lomasta pitkästä aikaa aurinko ja koska Mikkokin oli aamuvuorossa päätettiin suunnata koko perhe törnävälle kävelylle.Aikaa vierähtikin sielä monta tuntia,valoisalla mentiin ja pimeällä tultiin.Hurjan nopeasti pimeä kyllä tulee,nyt kun kellojakin siirrettiin.
Kellojen siirrosta tähän välikommentina,että oon täälä itsekseni kironnut sen ihmisen joka koko kellojen siirron on keksinyt.Juuri kun Nuutin päivärytmi oli muotoutunut hyväksi,niin kaikki menee sekaisin. Jätkä on nyt kahtena aamuna höpötellyt ja kirkunut(siis hyvällä tavalla kirkunut) aamulla klo 5.40...Ei ollenkaan kiva!!!
Takaisin aiheeseen:
Tuolla törnävällä on ihan mielettömän kiva käydä käpsyttelemässä lasten kanssa. Saa murut rauhassa juoksennella ja miljöö on mitä ihanin.Ollaan käyty sielä joka kevät ja usein kesälläkin.

Tuu jo äiti!!!


Annettiin lasten pompata tuohon valtavaan lehtikasaan,mutta emme kyllä antaneet heidän levittää lehtiä=)Pojat mietti kovasti,miksi meillä kotona ei ole näin isoja lehti kasoja...Totesin,että meiltä puuttuu isot puut!!


Museo rakennuksen takana oli ihana silta ylös.


Tuulimylly bongattu


Pyörähdettiin samalla Törnävän koulun pihassakin.Tuo piha on kyllä ihan mainio paikka!Vähän erilaisia leikkivälineitä,mitä muualla.Tämän kapistuksen kyyti tuntui kuulemma samalta,kuin power parkin laitteissa!
              Pysyykö?!Kieli keskellä suuta...


Hauskin juttu oli tämä vaijeri rata,jossa oltiin aikas kauan.Mikon veljellekkin,joka tuli hetkeksi visiitille, piti näyttää miten sillä mennään!

Jalkkistakin ehdittiin hetki pelata,kun saatiin Ville mukaan peliin=)
On se kiva katsoa miten energisiä muksut on.Ja ihana kun saavat purkaa sen energiansa tuollaisessa paikassa!Kotiin ei olisi millään huvittanut lähteä,mutta kun kello lähenteli jo kuutta,niin pakkohan se oli.Pysähdyttiin vielä autolle käveltäessä joen varrelle katselemaan....

...Näitä pikku otuksia!

Sellainen ihana iltapäivä ulkoilun merkeissä meillä.

Jokin aika sitten kirjoittelinkin ,että jotain isoja muutoksia on tulossa ja viime viikolla otettiinkin iso harppaus sillä saralla.Laitoimme talomme myyntiin!Uusi talo on jo etsittynä ja nyt pidetään peukut pystyssä,että saadaan nykyinen talo myytyä.Toisaalta haikein mielin,mutta päällimmäisenä kumminkin vaan innoissaan tulevasta!

Palaillaan taas!!

~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Näyttää mukavalta teidän päivä! ^^ Paitsi toi Nuutin unirytmi kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta, 5.40?! Kellonaikana todella masentava :D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo,pitää ittekki räpytellä oikee silmiä,että näenkö oikein kun kelloa kattoo...noh,ehkä se tästä!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: