sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Muutamaa pompomia myöhemmin...

Täälä on takana ihana lauantai päivä.Saatiin siskon kanssa suunnitella meidän serkulle baby showerit.Eilen talo kuorrutettiin vaaleanpunaisella,kellekkään ei varmaankaan jäänyt epäselväksi vauvojen sukupuoli.Ja kyllä,luit oikein,serkkumme odottaa kahta pikku tyttöstä<3
Jännitys oli huipussaan meillä jotka odotimme Marjoa saapuvaksi,syke huiteli varmaan reippaasti yli sadan!Tässä meidän keittiö vaaleanpunaisessa:


Vihdoin Marjokin saapui paikalle,ja täydellisen yllätettynä!


Virpi,siis siskoni,väsäsi ihanan vaippakakun.


Aluksi kilisteltiin kuohuvalla,alkoholittomalla,tietenkin.Ja sitten päästiin lahjojen availu puuhiin.Niin ihania vaaleanpunaisia unelmia paljastui paketeista.Pienimmät bodyt olivat kokoa 44cm.


Sitten siirryttiin kahvittelemaan ja nauttimaan herkuista.Osan pöydän antimista toi vieraat. Muffinit on allekirjoittaneen käsialaa.
Koristeet on löydetty Pinterestistä hakusanoilla baby shower.Suosittelen sivustolla pyörähtämistä kaikille jotka suunnittelet showereita,ihan loputtomasti ideoita!!lautaset,mukit ja ilmapallot tilasimme juhlacenteristä  Kliks. Heillä on aivan mielettömän laaja valikoima eri teemoilla kaikkea mitä nyt voi ikinä juhliin tarvita. Meidän Nooakin valitsi jo mitä haluaa kaveri synttäreilleen!Ja suuret plussat äärettömän nopeasta postituksesta!!Ohjelmassa oli perus nimen ja painon ym. arvailua.Väsäsin wordilla pikaisesti laput joihin oli helppo laitella arvailuja.Marjo sai myös arvuutella vauvakuvien omistajia,ja tosi hienosti hän arvailikin kuka missäkin kuvassa on.Hauska miten sitä jokainen on kumminkin pienestä pitäen itsensä näköinen.Näihinkin löytyi tulostettavat kuvat pinterestin ihmeellisestä maailmasta.Leikkaa-liimaa-touhulla tuli nopeasti valmista!otin ripaus tunnelmaa-blogista idean ja koristelimme vauvoille persoonallisia harsoja.
Ja pitihän sitä sitten vielä maistella vauvanruokia.Tällä mammalla oli kyllä makuaisti vähän hukassa!=) (tosin samalla tavalla sitä itsekin menin ihan sekaisin omissa showereissa).


Näitä juhlia oli ihana suunnitella.Siskon kanssa tuli asian tiimoilta soiteltua mooonta piiiiitkää puhelua!Ja tuo koristelu osuus vasta ihanaa olikin,sai ihan huoletta vetää vähän överiksi=)
Marjolle vielä tsemppiä loppu raskauteen...ja arkeen kahden pienen tyttösen kanssa,oot rakas<3

~~Ulla~~ 

2 kommenttia:

  1. Olitta järjestänyt niin upeat juhlat <3 ja pinkkiä ei vaan voi olla liikaa! Kiitos vielä tältä muhkealta mammalta(joka niin hehkeänä paikalle saapui), mun päivä teidän rakkaimpien kanssa oli kertakaikkiaan täydellinen. :) oot rakas <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä!olit kaiken sen ansainnut,nyt vaan odotellaan niitä ihanuuksia maailmaan<3nähdään ens viikolla!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: