perjantai 3. huhtikuuta 2020

Miten olis teekutsut?!

*Kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa*

Miten täydelliseen aikaan tämä Jollyroomin paketti meille saapuikaan. Juuri kun rupesi tuntumaan, että kaikki leikit on jo leikitty ja nyt pitäisi sitten keksiä jotain uutta. Ja sieltä se pelastus sitten saapui!

puiset leikkiruuat

Sain valita Jollyroomilta, Classic Worldin valikoimasta, lastenleikkeihin uusia juttuja ja  yhdessä tyttöjen ja Nuutin kanssa katseltiin mitä olisi kiva saada meille. Hyvin nopeasti he kallistuivat ihan samoihin leluihin mitä itsekin olin jo alustavasti katsellut.  

Meillä on kotileikit ihan hurjan suosittuja ja jos kaikki kolme nuorinta leikkivät yhdessä niin melkein poikkeuksetta se on juuri kotia. Niinpä he valitsivat näitä super ihania puisia leikkiruokia ja keittiö juttuja leikkeihinsä. Meidän omat olivat jo vähän menneet rikki ja kiitos muutaman kesäsateen, myös aika huonossa kunnossa. Nyt sovittiinkin, että nämä uudet jätetään suosiolla sisäleikkeihin ja ne vanhat sai lähteä pysyvästi leikkimökkiin. 


Mä tykkään itse huomattavasti enemmän näistä puisista leluista lapsilla kuin  muovisista. Kestää ihanasti leikeissä ja onhan ne nyt ihan super suloisia!

Yksi paketti piti sisällään leikkuulaudan ja halkaistavia hedelmiä. Olisitte nähneet Minean ja Nuutin ilmeen, kun yksi hedelmä oli heidän lemppari vesimeloni! Nyt ollaan sitten ahkerasti harjoiteltu leikkiveitsellä hedelmien halkaisua ja me aikuiset saadaan joka ilta herkutella hedelmäsalaatilla:)


Noiden ruokien ja keittiötarvikkeisen lisäksi valittiin uusia vauvatarvikkeita. Minea on nyt jo innostunut uudestaan nukeista ja vähän kesäkuista beben syntymää silmällä pitäen, ajattelin itsekin, että nämä olisivat juuri nyt tarpeellisia. Jospa neiti innostuu hoitamaan nukkeaan, kun mä hoidan vauvaa. Ainakin hän nyt on jo monesti vertaillut, että hänen vauva sai uudet vaunut ja meidän vauva on saanut uudet vaunut <3


Sänky on niin kaunis ja neidin tapa peitellä vauva sinne päiväunille samaan aikaan, kun hän itse menee päiväunille on niin suloista! Onhan se nyt kivempi nukkua yhdessä päikkärit, kuin yksin. Niin ja nukella pitää ehdottomasti olla uninalle sängyssä. Niin ihana seurata,miten hän osaa jo hienosti huolehtia kaikesta<3


Ja ennen päiväunia pitää vauvalle antaa myös ruokaa, tietysti, koska mekin ollaan syöty. Minea tilasikin vauvalle ruokalapun, ettei mene vaatteet sotkuun ja se on viikonlopun to do-listalla:)

Voitte nyt sitten arvata, että täälä ei muuta ole tehtykään tällä viikolla kuin leikitty uusilla leluilla. Ja miten paljon uudet lelut voikaan leikkejä rikastuttaa. Ihan uskomatonta. Eikä ole muuten kertaakaan lasten suusta kuulunut, että "ei oo mitään tekemistä". Ennemminkin tuntuu, että päivästä loppuu tunnit kesken ja illalla aina sovitaan, että jatketaan samaa leikkiä huomenna!




Hei ja tehtiin näiden myötä myös yksi hyvä teko. Lahjoitettiin nimittäin paikallisella facen roskalavalla meidän vanhat nukke jutut tarvitsella eteenpäin. Tuli niin hyvä mieli ja Minea Mandin kanssa jutteli kovasti miten joku toinen pikkutyttö voi nyt leikkiä niillä meidän vanhoilla leluilla<3



Ihanaa viikonloppua teille, koittakaahan pysyä terveenä ja keksiä mukavaa puuhaa!!

Hei ja pikku vinkkinä, nyt viimeistään kannattaa ottaa mut instassa seurantaan (@unelmienelamista), koska sinne on tulossa juuri näistä leluista huippu arvonta viikonlopun aikana!!

-Ulla-

Jollyroom netissä ja Classic World lelut tämän linkin takana



4 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä superihanilta kaikki! (Vielä joskus keksin jonkun muun adjektiivin kun ihana, mutta kun se sopii joka paikkaan! 😅) Varsinkin noi vaunut ja sänky! Varmasti leikit sujuu vielä pitkän aikaa aivan eri lailla 🤗 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Mäkin oon näitä käynyt ihastelemassa Minean huoneessa vähän mennen ja tullen, niin söpöjä!
      Ja joo, näillä tulee kyllä varmasti vielä monta viikkoa leikittyä<3

      Poista
  2. Todella suloisia leluja! Nuo puiset ruoat ovat niin söpöjä. Meilläkin erilaiset keittiövälineet ovat ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä niin ihania ja nuo värit tuo kivasti piristystä leikkikeittiöön:)
      Se on kyllä jännä miten kauan erilaiset keittiövälineet leikeissä jaksaa lapsia kiinnostaa! mutta toisaalta aivan ihana sitten satsata niihin, kun tietää, että ne tulee olemaan kauan leikeissä!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: