perjantai 11. lokakuuta 2019

Paljon odotettu viikonloppu!

Moi!

Mitenkäs teidän viikko on sujunut?

Meillä on odotettu pienoisen jännityksen vallassa tulevaa viikonloppua. Ai miksi?


No meidän autohan meni reilut pari viikkoa sitten rikki. Ja se osa mikä siitä meni rikki piti tilata jostain tosi kaukaa. Ja sitten kun se kyseinen osa saatiin korjaamolle, niin he kyllä laittoivat sen kiinni,mutta koko auto piti viedä toiselle paikkakunnalle, että kyseinen osa voitiin ohjelmoida. 

No nyt sitten ollaan odotettu, että milloin se auto nyt sitten saadaan. No ilmeni, että osa oli laitettu väärin paikalleen, joten se pitää purkaa ja laittaa uudelleen.  Ei mee kuulkaa mun järkeen!!


Eikä tässä siis muuten mitään, MUTTA. Me varattiin jo viime kuun alkupuolella mökki viikonlopuksi ja ollaan jo kerran jouduttu siirtää sitä, kun tuo auto meni korjaukseen. Toista kertaa en todellaakaan rupea sitä siirtämään. Että täälä me nyt sitten jännätään näköjään viimeiseen asti, että saadaanko auto tänään vai ei. Arvatkaa ottaako päähän. NO KYLLÄ!!! Plän B on hakea Mikon äidin mieheltä meille vielä toinenkin auto, meillä on jo heiltä siis yksi auto, mutta kun ei mahduta kaikki tuohon viisi paikkaiseen!

Lapset odottaa jo niin paljon tuota mökille pääsyä ja odotetaan kyllä Mikonkin kanssa sitä tosi paljon. On ihanaa jättää kaikki kotihommat tänne kotiin ja suunnata hetkeksi muualle. Suunnitelmissa on käynti Ähtärin eläinpuistossa ja Keskisellä tietty. Niin ja koska säät näyttää olevan aika sateisia,pakataan vielä uikkarit mukaan, jos käytäis uimassa. Ja sitten vain olla ja rentoutua. Keskittyä läsnäoloon ja ihaniin pieniin juttuihin<3


Alkoiko teidän lapsilla jo syysloma? Meillä alkoi jo tänään ja tuo mökkiviikonloppu onkin ihana aloitus koululaisten lomalle. Itse ollaan ihan normaalisti töissä.

Super ihanaa viikonloppua murut!

Tänään muuten tulossa vielä toinen postaus, Xplora puhelimesta!

-Ulla


1 kommentti:

kommentit ovat aina tervetulleita: