tiistai 30. heinäkuuta 2019

Kesäloma reissut

No niin, palaillaanpas ruudun ääreen kesäloma reissujen kera.

Me tehtiin heti ensimmäisellä loma viikolla matka mun siskon luo Kuopioon. Kamera jäi tällä reissulla kotiin,mutta meillä oli ihan super hauskaa. Mikko ja isommat pojat pääsivät kokeilemaan kartinkia ja kierrettiin monta kivaa leikkipuistoa. Parasta oli kuitenkin, kun pääsi näkemään siskon ja hänen ihanan kotinsa<3


Kuopiosta kun kotiuduttiin, pestiin vaatteet ja oltiin pari päivää kotona, kunnes oli aika taas pakata ja kääntää auton nokka kohti Tamperetta. Meidän lemppari kesä kaupunkia! Löytyykö teidän perheeltä mitään suosikki kaupunkia jonne haluatte mennä kesäisin tai talvisin?

Vähän toivottiin, että voisi olla vaikka vähän vilpoisemmat säät, kun ohjelmassa oli yhtenä päivänä käydä Helsingin Korkeasaaressa,mutta toisin kävi. Saatiin kesän kuumimmat helteet! Onneksi mukana oli uikkarit ja kunnon läjä helle vaatteita:) 

Korkeasaari vene kyyteineen on kyllä elämys koko perheelle. Niin ihana, kun sileä on aivan erilaisia eläimiä kuin Ähtärin eläinpuistossa. Ja vaikka kuuma olikin, niin nähtiin ihan kivasti eläimiä. Ihan mahtavaa kun ympäri eläinpuistoa oli sijoitettu vesipisteitä, joissa sai helposti täytettyä juomapullot.

Lasten kanssa eläinpuistossa

Riikinkukkojen menoa oli hauska seurata. Ne pitivät uskomattoman kovaa ääntä ja niitä näkyi mitä mielenkiintoisimmissa paikoissa. Mandi bongasin yhden riikinkukon keskeltä kukkapenkkiä ja huomattiin pari myös puun oksilla ja rakennuksien katolla!


Oli kyllä taas niin kiva käydä erilaisissa puistoissa ympäri Tamperetta. Yleensä ollaan oltu vain pikku kakkosen puistossa, mutta se on niiiiin kuuma kesällä, kun aurinko paistaa suoraan, eikä varjoja juurikaan ole. Mutta Sorsapuisto oli ihan huippu löytö! Suosittelen jos matkustelette sinne suunnalle, plus että sielä oli huomattavasti vähemmän porukkaa. Meidän lapset on ihan innoissaan kaikista puistoista, koska kotona olessa tulee aika harvoin sellaisessa käytyä.

Tuo edellisen postauksen hotelli on siitä niin ihana, että siitä on kävely matka Pyynikin rantaan. Sielä me oleskeltiin ja uiskenneltiin paljon. Mikko ja lapset innoistuivat myös tekemään kaarnalaivoja ja voi miten ihanilta ne näyttivät aalloilla<3


Parasta oli kuitenkin se kiireetön aika perheen kanssa.  Hymy huulilla tutkittiin uusia paikkoja, herkuteltiin jätskillä ja nautittiin lämmöstä.
Ihania muistoja tallentui mieliin ja näitä kuvia on niin kiva palata katselemaan syksyllä ja talvella. 

äiti viidelle


Kuinkas teidän kesä on sujunut? Ootteko tehneet retkiä lähelle tai kauemmas?

Palaillaan ihanat<3

-Ulla-

1 kommentti:

  1. Ihania reissuja teillä, ja ihania kesäkuvia!

    Meillä kesä meni oikein kivasti, vauhdikkaasti, ei paljoa oltu kotona. :D Nähtiin ystäviä ja reissattiin lähiseuduilla, ja saatiin pari pientä kotihommaakin hoidettua.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: