perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kesä vie mennessään!

Hellou murut!

Alkuun pakko todeta, että tuo on aina yhtä yllättävää mitä te ootte käyneet lueskelemassa täälä mun blogissa. Nyt näyttää olevan vähän raskauspainoitteisia postauksia noussut luetuimpien listalle. Hauskan siitä tekee se, että sitten tulee aina itsekin klikkailtua noita vanhoja postauksia auki. Tosin nuo odotusajan postaukset ei yhtään auta tähän pinnan alla kytevään vauvakuumeeseen:)

Ja sitten asiaan, paitsi että tämä on taas niitä liibalaaba postauksia. Miten tuntuu,että kesällä päivät ja jopa viikot kuluu ihan huomaamatta. Kun touhutaan ulkona ja keksitään kaikkea kivaa puuhaa. Me ollaan vielä molemmat töissä Mikon kanssa, joten nämä hieman vaihtelevat säätkään ei menoa haittaa. Jospa ne lämpöiset säät tulisi sitten meidän loman aikaan?! Toivossa hyvä elää!


Oon siivoillut kotia vähän paremmin läpi, tavaraa on jälleen kerran viety hurjat läjät kirpparille ja osaa oon vaan lahjoittanut facen roskalava ryhmässä eteenpäin. Niin ihana fiilis, kun kaapeista lähtee kaikki turha pois ja löytää uudet omistajat itselle turhalle. Oon myös käynyt meidän lasten talvivaatteet ja kengät läpi, joten oon suurin piirtein kartalla mitä tarvitaan. Ja apua, me tarvitaan vaikka ja mitä!! Tytöt taitaa olla ainoat joille löytyy edes jotain, haalarit Minealle ja Mandille takki ja housut. Mandille on myös kengät samoin Rasmukselle. Mutta muuten sitten pitäiskin ostaa kaikki. Kovasti odottelen, että ihmiset rupeais jo myymään varastoistaan pieneksi jääneitä pois!

Miten teillä, ootko jo tsekannut mitä tarvitaan syksyksi tai jopa talveksi? Tiedän kyllä, että mä ennakoin taas ihan huolella, mutta kun ostaa pääasiassa kirppareilta niin se ennakointi on vaan SE juttu!!

Mulla olis vapaaliput kotieläinpihalle ja nyt on kovasti mietitty, koska sinne ehditään. Hankalaa kun tuo paikka menee jo kuudelta kiinni arkena ja hoitolapset lähtee n. neljän aikoihin. Ja ennenkö on syöty ja ajettu kotieläinpihaan, niin se kello onkin jo sitten yli viisi! No ehkä sitten viimeistään lomalla ehditään sinne:)


Me ollaan kyllä nautiskeltu tästä kesästä. Tytöt tuo oikeastaan päivittäin uusia kukkia maljakkoon, ihan parasta. Mansikat on ruvennut kypsymään ja on niin ihanaa, kun saa joka päivä käydä napsimassa omasta maasta herkkuja suuhun! Minea odottaa ihan malttamattomana milloin tomaatit rupeavat kypsymään. Raakileita on paljon, mutta ovat kyllä kaikki ihan vihreitä vielä.


Palaamisiin ihanat, nauttikaa kesästä, oli ne säät mitä vaan!

-Ulla-

4 kommenttia:

  1. Heippa pitkästä aikaa!
    Taidan olla minä joka olen lueskellut noita sun vanhoja raskauspostauksia ja omia kommenttejani kuopuksen raskausajalta. Jostain kumman syystä.. ;)
    (taas, vaikka ei pitäny ikinä enää. Nytkin toki vaan haave , joka tuskin koskaan toteutuu)

    Hei kyselinkin instan puolella sitä isompaa haalaria. Olisin kiinnostunut siitä, jos se sattuu vielä heinäkuun loppupuolella olemaan vapaana. Meillä on nyt niin reissua ja menoa tässä että unohtuisi vielä postista noutaa.
    Kiva kun päivittelet blogia, mulla jäänyt kommentointi nyt tän vuoden puolella ihan kokonaan. Ahkerasti seuraan kuitenkin :)

    Mukavaa heinäkuun jatkoa ja viikonloppua :)
    T. Sanniska /äiti kolmelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moi!
      kiva kuulla susta, oonkin miettinyt mitä teille kuuluu!<3

      Ihana kun oot lueskellut noita vanhempia postauksia, on tullut itsekin niitä nyt luettua! Haaveita pitää aina olla, eikös?!

      Siis se pompin haalari ehti mennä, joku kysyi sitä pari päivää sun jälkeen.

      Kiva jos käyt lueskelemassa juttuja, ja kommentointi on aina yhtä ihana yllätys!!

      Kiitos, teille myös ihanaa viikkoa<3

      Poista
  2. Kesä on siitä hankalaa aikaa bloggauksen kannalta, että hirveästi tulee tehtyä kivoja juttuja, joista olisi kiva blogata. Koneen ääressä ei kuitenkaan huvita istua, kun on niin paljon muuta tekemistä. Mukava kuulla kesäkuulumisia silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just tämä on mun ongelma! ja ehkä se, että jotenkin me lähdetään aina niin nopsasti jonnekin, että kamera jää tosi monesti kotiin. Vasta sitten paikan päällä tulee mietittyä, että niin tännekin olis voinut kameran napata mukaan!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: