tiistai 9. heinäkuuta 2019

Kaikkea ihanaa

Käytiin viikonloppuna Jokilaakson puutarhassa. Meiltä ajaa tuonne vain vajaat 20 minuuttia, joten sielä tulee muutamia kertoja kesässä käytyä. Meidän lapset tykkää niin paljon tuosta paikasta, varmasti siksi, että sielä on niin paljon tekemistä. Käytiin nytkin ensin ihastelemassa eläimiä. Tuolta löytyy lampaita, pupuja ja kanoja. Lampaita päästiin vähän rapsuttelemaan, kun makoilivat juuri sopivasti aidan vieressä. 


Tuossa vieressä menee joki ja sen ylittävä silta, jolla lapset haluavat aina käydä kurkistelemassa. Minea oli niin ihana, kun hän ei meinannut tohtia millään kävellä sillalla, kun sen laudan raoista näkyi joki. Lopuksi hän rohkaistui, kun sai ottaa kädestä kiinni<3


Sillalta huomattiin, että joella oli sorsia joiden varalle oltiin napattu kotoa leipää mukaan.  Vitsi miten me naurettiin, kun sorsat tuli ihan tosi kovaa vauhtia vastarannalta meidän luo ja pitivät niin kovaa ääntäkin:)


Jokilaaksossa on ihan super ihania kukkia ja nyt oli pionit niin kauniissa kukassa, että mun aika meni ihan vaan ihastellessa niitä.  Ja näitä kekseliäitä istutuksia!


Ja kun tuolta löytyy vielä pieni leikkipuistokin, niin voiko täydellisempää paikkaa enää olla?!



Lapset jo varmisteli, että mennäänhän me vielä tänä kesänä ainakin kerran tuonne. Silloin vois napata vaikka eväätkin mukaan!

Löytyykö teidän läheltä vastaavia kivoja paikkoja joissa on monenlaista tekemistä? Jotenkin itseä puuduttaa sellaiset pelkät leikkipuistot, vaikka tiedän että lapset nauttii niinstä ihan täysillä. Mutta se meinaa olla itsellä sitä istuskelua, ja heidän taitojen ihastelua.  Jokilaaksossa kävellään aika paljon ja tutkitaan yhdessä uuden näköisiä kukkia!

Ihanaa keskiviikkoa teille<3

-Ulla-

1 kommentti:

  1. Onpa kivan oloinen paikka! Kotieläimet ovat niin söpöjä ja ilahduttavat aikusiakin.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: