perjantai 14. syyskuuta 2018

Se tuoksu!!

*Yhteistyö postaus Adeliinan kanssa*

Te nyt varmasti ootte jo tietoisia, että ruudun tällä puolella asustelee suhteellisen siisti ihminen. Siis sellainen joka tykkää siivota, kokee sen ehkä terapeuttiseksikin?! Mulla ei oo varsinaista siivouspäivää, vaan siivoilen pitkin viikkoa. 

Pyykkietikka on kotiutunut meille ensimmäisen kerran varmaan vuosi sitten ja siitä asti sitä on löytynyt meidän kaapista aina. Ehdottomasti eniten sitä kuluu siivoukseen ja vasta sen jälkeen pyykinpesuun. 

Kesän lopussa pääsin tekemään yhteistyötä näiden ihanien uusien Adeliina tuotteiden kanssa. Tuotteiden takana on ihan mahtava persoona joka on halunnut tuoda markkinoille todella laadukkaan tuotteen. Adeliinan tuotteet ovat  (nyt tulee pitkä rimpsu!) ekologisia, biohajoavia, kotimaisia ja vegaanisia. Eli ne siis ihan aidosti säästää luontoa. Ja koska munkin tulee siivoiltua vähän mennen, tullen ja palatessa, ts joka käänteessä, on mahtavaa, että siivousaineet on luonnolle ystävällisiä! 
Oli niin kiva kuunnella yrittäjän kertomusta näiden tuotteiden takaa, miten kaikki on yritetty ottaa huomioon, että tuotteista on saatu juuri näitä mitä  ne nyt tänä päivänä on.



Ja nämä tuoksut<3<3 Nyt pitäis kyllä olla teillä jokaisella mahdollisuus päästä nuuhkimaan näitä tuoksuja. Mun lemppariksi näistä on tullut tuo puuvilla, mutta myös pyykkitupa on tosi ihana. Tuoksut on mun nenään ihanan raikkaita ja lempeitä, ei mitään hajuvesi osastoa ollenkaan! Paitsi hei vinkkinä, että jos jossain saatte nuuhkia näitä niin älkää nuuhkaisko suoraan pullosta, se tuoksu ei oo kovin hyvä, mutta jos tuoksuttelee pullon korkkia, niin saa paremman käsityksen oikeasta tuoksusta! 500ml pullo kestää mulla useamman viikon, mutta näistä on onneksi saatavilla myös litran pulloja, että saa ihan surutta käyttää:)

Mun tulee käytettyä tuota pyykkietikkaa paljon muuhunkin, kuin vaan pyykinpesuun huuhteluaineena. Oon laimentanut sitä suihkepulloon, jolla pyyhin keittiön pöydän ja tasot, samaisella suihkepullolla tulee pyyhittyä myös pölyt ympäri taloa. Käytän tuota myös lattioiden pesuun, sillä tulee uskomattoman kiiltävät lattiat ja käy sekä laminaatille, että laattalattialle. On kiva tietää, että kun meilläkin nuo lapset pyörii lattialla vielä suhteellisen paljon, niin lattia ei pesun jälkeen oo täynnä myrkkyjä.

Pyykkietikka on myös ihan huippu tuote vessan pesuun. Siis sen lattian, ainakin meillä. Kun käyttäjinä on viisi eri-ikäistä lasta joista kolme on poikaa, niin sitä pissaa nyt jostain kumman syystä eksyy välillä myös lattialle. Ja se siitä seuraava haju, YÄKS!! Tuo pyykkietikka, ihan laimennettunakin, vie hajut mennessään ihan täysin. Ja mikä mukavinta, niin vessa tuoksuu monta päivää ihanalle<3 

Uusin käyttökohde mulla pyykkietikalle on ikkunat ja peilit. Vaikka rakastan pesuaineita ihan totaalisesti, niin on se hurjan kätevää, kun saa samalla suihkepullolla suihkia peilitkin läpi.  Etikkaa on käsittääkseni käytetty jo iät ja ajat ikkunoiden pesuun, joten ihan  mun keksintö tuo käyttökohde ei ole!

Niin ja kyllä se pyykkietikka on ihanaa myös ihan siinä pyykissä:) Aluksi itse vähän säikähdin sitä etikan tuoksua kun avasin pyykinpesukoneen, mutta kaikki etikan hajut oli lähtenyt pois, kun pyykit oli kuivuneet.  Sen lisäksi, että pyykistä tulee pehmeää ja hyvän tuoksuista, pyykkietikka kirkastaa vaatteiden värejä ja poistaa koneesta pesuainejäämiä. Aika hyvin yhdeltä aineelta, vai?!

Vaikka mä kirjoittelin tässä nyt pelkästään pyykkietikasta, niin Adeliina tuotesarjasta löytyy tosi monenlaisia tuotteita mm. pyykinpesuneste, astianpesuaine,nestesaippua ja palasaippua.  Tuolta Adeliinan sivuilta voit käydä kurkkaamassa josko näitä myytäisiin jo siinä sun lähellä! ja hei vinkvink, nämä on ihan loistavia esim joululahjoiksi eskari- ja hoitotädeille tai opettajille, työkavereille tai ihan vaan sukulaisille! Niin moni käyttöinen tuo pyykkietikka varsinkin on, että uskoisin jokaisen keksivän sille jotain käyttöä! Nuo pullon etiketit on niin kauniita, että nämä menee sellaisina arjen luksus tuotteina, kivoina viemisinä ystävälle<3



Onko sulle pyykkietikka tuttu ja jos on, niin käytätkö muussakin kuin pyykinpesussa? Olis kiva kuulla onko vielä jotain uusia käyttömahdollisuuksia mitä mä en oo huomannut:)

Mä meen nyt pähkäilemään tällaisia elämää isompia ongelmia, kuin että miltä meidän talo tänään lattioiden pesun jälkeen tuoksuisi, puuvillalle vai pyykkituvalle?!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille<3

~Ulla~

6 kommenttia:

  1. Tää tais olla se firma minkä nettisivut ei pysynyt mobiilina ollenkaan pystyssä, ainakaan tällä selaimella. Joskus aiemminkin olin yrittänyt. Että jos adeliinasta joku tätä lukee niin terkkuja vaan... Pyykkietikka on tuttu, etikka poistaa pinttyneen hienhajun ja tuoksu peittää/lievittää etikan hajua. :) Olikohan Adeliinalla pyykkietikkana eukalyptystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, nuo on aina kurjia jos ei mobiilisti pysy sivut pystyssä, varsinkin kun nykyään tosi paljon kännykän kautta selaillaan sivuja ja ostetaan tuotteita. Mulla on kyllä ainakin nyt toivminut hyvin nuo sivut!
      Mun mielestä Adeliinalla ei oo pyykkietikkana tuota eukalyptusta, mutta ihan 100% varma en oo:)

      Poista
  2. Pyykkietikka on ihan parasta!! <3 Joka kohteeseen niinkuin jo luettelit :D Taidan oottaa että nuuhkin ensin teillä molemmat tuoksut läpi ja vasta sitten hommaan ittelleni näitä :) -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!!
      Joo saat nuuhkia nämä ja ihan varmasti ihastut näihin tuoksuihin<3

      Poista
  3. Minkälaisen seoksen teet suihkepulloon? Paljonko vettä ja pyykkietikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan suihkepullon melkein täyteen vettä ja sitte about korkillinen pyykkietikkaa. Siis se korkki mikä siinä pyykkietikka pullossa on,eli pieni loraus!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: