torstai 5. heinäkuuta 2018

Niin se mopo sitten karkas käsistä...Taas!!

Joskus on korviin kantautunut ihmettelyjä miten meillä voi olla varaa lasten merkkivaatteisiin. Koska viis lasta. No mä paljastan miten. 80% meidän lasten merkkivaatteista ja kengistä on ostettu kirpparilta. Ja nykyään mä ostan oikeastaan kaikki ihan live kirpparilta. Netistä en oo vaan enää löytänyt hyvillä hinnoilla ja kun ne himskatin postarit hipoo jo kohta pilviä!

Uusiakin meille kotiutuu ja niitä kotiutuu näin alejen aikaan. Blaa:lta esimerkiksi tuli kanta-asiakkaille  koodi jolla sai -40% koko valikoimasta ennenkö alkoi alet muille.  Sieltä tuli ostettua Minealle leggarit ja tämä iki-ihana t-paita. Samaa kuosia tuli Mandille leggarit ja sitten meillä kovasti tykätty huppari. Nuo Blaa:n hupparit on mun mielestä ihanan ohkaisia, just sopivia takkien alle! Ja pituus on myös tosi kiva. Mandi tykkää pitää leggareita paljon (jos ei saa hellemekkoa pitää) ja niiden kanssa on kiva pitää vähän pidempää paitaa.
Hei ja jos joku innostuu tilaamaan, niin Blaa:n koot on tosi reiluja. Mandille otin vielä 128 leggarit, vaikka muuten on jo kokoa 134cm ja minean leggarit on kokoa 86/92cm ja ne on ihan liian isot vielä!
Joskus äitin kuvauspyynnöt on kaikkea muuta kuin tervetulleita...<3

Gugguun vaatteita mä rakastan yli kaiken,mutta valitettavasti mun kukkaro ei:D Mutta niistä hinnoista -40% tekee ne jo ihan siedettävän hintaisiksi. Tosin mulla ei oo koskaan sinne mitään PAKKO SAADA listaa, enkä oo siinä jonotus rumbassa mukana. Kerran kävin katsomassa, kun alet alkoi ja mun jonotus numero oli jotain mallia 2587, että juu ei kiitti. Käyn sitten illalla tai seuraavana päivänä kattomassa  mitä on jäljellä. Tällä kertaa hyötyilin nuo Gugguun alet Noomistorelta. Sielä oli samaan aikaan alessa Gugguu, Metsola ja monta muuta merkkiä. Meille kotiutui Gugguulta Minealle housut, Metsolalta Nuutille ihan syötävän suloinen paita ja Mandille harmaa tupsupipo ja harmaa frillapaita. Harmaasta on ihan selvästi tulossa mun tämän syksyn lastenvaate väri, niin rakastan sitä<3

Tuo Nuutin paita, voiko enää coolimpaa olla?!
Tämä oli vaan niin kaunis päällä!
Gugguun housut on muuten kokoa 92cm ja kyllä, nekin on vähän turhan reilut vielä, vaikka huppareista meillä on käytössä koko 98cm?! Paita on Pomp de luxin.
Pomp de luxiltakin tuli jotain tilattua, sielä on muuten vielä ihan tosi hyvä valikoima, jos ootte missanneet koko alen!

 Minealle halusin ehdottomasti merinovilla leggarit ja paidan. Housut on kokoa 92cm ja koska en halunnut neidille enää bodyä otin paidan vähän isompien puolelta kokoa 98cm. Oli kuitenkin tosi hyvön kokoinen päällä!


Ja ettei kaapit ihan pursua vaatetta, mulla oli kuukauden pöytä Sakurassa. Saldo oli  reippaasti yli 600€ ! Oon siis perannut kaapit oikein perusteellisesti pienistä ja turhista vaatteista. Niin ja kengistä. Sinne on lähtenyt myyntiin Reiman Wettereitä, kumppareita ja vikingin lenkkareita. Ja isot läjät leluja joilla ei kukaan leiki. Ihan älyttömän hyvin liikkuu näköjään näin kesällä tavara! Olikin puhetta Sakuran omistajan kanssa, että harmillisen vähän ihmiset jaksaa näin kesäisin tuoda tavaraa myyntiin, vaikka lomalla käy tosi paljon porukkaa kirppareilla. Meidän perhe saa kirpparilta tosi hyvän rahan kesäloma reissulle. Tuosta 600€ eurosta on jo oikeasti ihan mahdottoman iso apu, kun mietitään että tarkoitus on mennä Korkeasaareen, Sealifeen ja Puuhamaanhan. Niin ja tarkoitus on myös syödä, johon saa uppoamaan pienen omaisuuden tällä porukalla!  

Että hyvässä balanssissa on meidän lasten vaatekaapit, vanhemmasta päästä pois ja uutta tilalle!

Ootko sä tehnyt mitään hyviä lastenvaate ale löytöjä? Tykkäätkö kierrellä kaupoissa vai tuleeko tilattua netistä? 


Niin ja ihanaa viikonloppua!!

~~Ulla~~


21 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä :) Kierrättäminen on tosi hyvä juttu :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Mä tykkään kyllä tosi kovasti vaatteiden kierrättämisestä ja siis muidenkin juttujen. Se mikä toiselle on iha turha voi olla toiselle se kaikkien aikojen aarre!

      Poista
  2. Miun aleostot on jääneet tänä vuonna aika vähäisiksi. Ellulle tilasin kahdet Patterit kun hyvällä alella sai, Metsolalta mekot ja pompilta ribbisetit. Aaa ja henkkamaukalta muutamat farkut ja mekot. :)

    Aleaikaan shoppailen kyllä netissä, täälläpäin ei myydä merkkejä ja ketjuliikkeissä alennukset on aika huonot, koska venäläiset ostavat hyllyt tyhjiksi pienemmilläkin prosenteilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä unohdin kenkä ale löydöt kuvata, mä ostin kan parit wetterit!! Meillä on kans niin kaukana oikein merkkivaatteiden myymälät, että ei niissä tuu käytyä kun pari kerta vuodes. Onneksi netti pelittää:)
      No ei teillä päin sitten varmaan mitään hirveän isoja prosentteja edes tuu kauppoihin jos venäläiset ostaa kaikki jo pienillä aleilla. Tylsä!

      Poista
  3. Ihania vaatteita oot löytänyt ja todella kirppareiltahan sä ne vaatteet useimmiten vedät :D Kivaa vkl! <3 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!
      Sähän sen tiedät, kun saat aina ekana kuulla mun huippu löydöistä<3
      Kauhee ikävä<3<3

      Poista
  4. Voi että, ihania löytöjä sulla :) ja tosi hyvin oot saanu matkakassaa kirppikseltä :)
    Tuo teidän Mandin tukka on muuten ihana <3

    Mä tykkään ostaa kirppikseltä, jos Puuhamaahan poikkeette niin käykääpä täällä Riihimäellä Femmatorilla,huippu kirppis :)
    Sieltä pääasiassa pikkumiehelle vielä vaatetta löytyy (2v) , välillä tytöillekin (kohta 10v ja 13v) Mä oon ihan ihastunut me&i vaatteisiin ,niitä aikoinaan tytöillekin käytettynä ostin ja kiva bongata jotain unisex-kuoseja nyt pikkumiehellekin,samoja mitä tytöillä oli aikoinaan. Ja uudempiakin toki. Ja toinen mikä on noussut suosikiksi,on polarn o pyret. KappAhlissa usein hyviä aleja isoille tytöille, ja h&m:ltä ja urheiluvaatteita myös. Yksi mikä ihan yllättänyt, on Lidlin Lupilu-vaatteet, niin pehmeitä ja mielestäni hyvä hinta-laatu-suhde. Ja vielä niitä öeko-tex merkittyjä, turvallisesti haitta-aineettomia. Ulkovaatteissa suosin Travallen Remua ja Po.ppia, isommille ollut reimeteciakin. Montaa merkkiä kokeiltu mutta näistä löytyy suosikit :)

    Ihanaa lauantain jatkoa :)

    T. Sanniska

    Ps jos kerkiät joku kerta niin laittelehan sähköpostia, mulla monesti tulee mieleen asioita joista tekisi sun kanssa mieli vaihtaa ajatuksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä ihana<3

      Ja hei vitsi kiitos kirppisvinkistä, mä Mikolle jo sanoinkin, että ilman yhtäkään kirppari visiittiä me ei sitten koko lomaa olla! Pakko päästä tutkimaan vähän muitakin kirppareita kuin näitä oman suunnan.

      Ja noista Lupilun vaatteista oon mäkin kuullut tosi paljon hyvää. Varmaan pakko hakea niitä meillekin testiin. Onko ne pysynyt pesussakin ihan hyvänä?
      Mulla oli Nuutin vauva- aikana oikein kunnon Pop hurahdus. Ne on kyllä tosi kauniita vaatteita ja tykkään tosi kovasti näistä tämän kevään ja kesän väreistä! En tiedä miksi miellän ne jotenkin enemmän vauvan vaatteiksi?! Pitäiskin käydä kurkkimassa löytyiskö sielä mitään meidän tyypeille, taitaa alet pyöriä sieläkin tällä hetkellä...:)
      Ihanaa sunnuntai iltaa teille!

      Poista
    2. Meillä itsellä on nuita Lupilu-vaatteita ollut muutamat. Töissä olen niitä lapsilla nähnyt ja käytöstä ja pesusta huolimatta hyvännäköisiä. Ne puuvillavaatteet on jotenkin tosi pehmoisia! Lauantaina juuri yhdellä pojalla oli semmoset pellavahousun näköiset pöksyt, vaaleansiniset. Aivan hurjan kauniit :) ja yhdessä naulakossa roikkui ihana neuletakki, kun kurkkasin mistä hankittu,niin merkissä luki Lupilu. Nämä housut ja takki yllättivät sillä, miten kauniita vaatteita, poikien molemmat. Tuli ihan mieleen pomp de lux. Enempi lupilulla taitaa olla sitä trikoovaatetta kuitenkin myynnissä, mun kokemuksen mukaan hyviä ovat. Toki varmasti sinne joukkoon mahtuu maanantai kappaleitakin niinkuin kaikilla muillakin merkeillä.
      Aurinkoista alkavaa viikkoa :)

      Poista
    3. Niin ja siis Sanniska ylemmän kommentin jätti :)

      Poista
    4. Ihanaa, että joku muukin harrastaa tuota vaatteiden merkkien kurkkimista:D Pitää kyllä ottaa Lidlin lehit syyniin ja seurata koska niitä tulee myyntiin!! Kiitti super paljon vinkistä<3 Ja oon kyllä varma, että ihan joka merkiltä löytyy niitä maanantai kappaleita, vaikka ei saisikaan!!

      Poista
  5. Ja vielä sen verran, että oli niitä lapsia yksi tai viisi, niin jos kaiken ostaa uutena, niin tulee tosi kalliiksi, vaikka ostaisi edullisempaakin. Juuri alet ja kirppistely mahdollistaa monesti sen, että voi ostaa hintavampaakin vaatetta.

    Mulla kans tapana pitää kirppispöytää keväällä ja syksyllä ,pari viikkoa kerrallaan. Yleensä tilitys 150-300e ja mielestäni se on hyvä myyntisumma,meillä ei näitä uusimpia merkkejä esim gugguuta ja blaata ole ollut,mutta meidän tykkäämillä vaatteilla olen tuon summan saanut kasaan :)

    T. Sanniska vieläkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, että lastenvaatteisiin saa kyllä uppoamaan ihan mahdottomia summia. Just jotkut haalarit ja kengät on aivan uskomattoman kalliita!! Ei meillä kyllä ilman kirppareita löytyisi varmaan mitään näitä nykyisiä merkkejä.

      No tuo on kyllä tosi hyvä summa, mitä säkin kirpparilta oot saanut. Mä oon aina tosi tyytyväinen jos vaan saa edes yli satasen (vaikka sen 110€)! Kaikki sen päälle menevät on jo ihan JIPPII!! Nytkin suurin osa tuosta mun summasta tuli ihan leluista. Meillä oli ihan valtavasti leluja joilla kukaan eileikkinyt ja mä päätin, etten kattele niitä enää sekunttiakaan.

      Poista
  6. Mä oon varmaan ennenkin sulta kysyny et onx Tallinnan eläintarha tein perheelle tuttu? Ite en oo lastenvaatteitten suhteen mitenkään merkkien perään,kirppareita kiertelen toisinaan ja fb.n ryhmistä bongaan.Eilen Prismasta tarttu isommille kenkiä odottaan;ku halvalla sai. Se on uskomaton summa mikä menee 4n vaatettamiseen,ja auts jos ne kaikki hakis aina kaupasta just sillä hetkellä ku on tarve.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tuo Tallinnan eläintarha meille tuttu. Meillä sinne pääsy vaatis vaatimattomasti 7 passin hommaamisen:D

      Primasta tekee kyllä tosi hyviä kenkä löytöjä, oon ihan yllättynyt siitä miten halvalla sieltä välillä löytyy kenkiä!

      Mä kans kerran ihan huvikseni laskin, että paljonko menis jos hakisin syksyllä uutena kaikki kengät, talvivaatteet, hanskat ja pipot, se summa oli siis ihan järjetön, ei varmaan pysyny edes alle tuhannessa! että kyllä, kirppareita kiertelemään vaan :)

      Poista
  7. Onhan noi ihania vaatteita mutta itse en ole koskaan pystynyt merkkivaatteita ostamaan uutena. Mahtavaa kun löytää käytettynä tai hyvässä alessa. Silti meidän lapset on aina suurimmaksi osaksi puettu ihan henkkiksen edullisiin vaatteisiin ja hyvin on pärjätty. Minusta jokainen saa pukea lapsensa ja itsensä juuri niihin vaatteisiin kuin itse haluaa olipa ne sitten merkkivaatteita tai edullisia ketjuliikkeiden vaatteita. Kenellekään ei kuulu mihin kukanenkin rahansa laittaa. ITse sain talvella kuulla erittäin läheiseltä todella rankkaa palautetta siitä kuinka minusta on tullut hienohelma joka vain tuhlailee koko ajan. Loukkaannuin saamastani palautteesta niin paljon, että välit menivät lopullisesti. Kyseinen palautteen antaja ajelee 100 tonnin mersulla ja omistaa ison omakotitalo lisäksi myös ison hirsihuvilan, enkä itse ole koskaan hänen hankintojaan kommentoinut koska se ei kuulu minulle. Hän oli päättänyt olla kateellinen minulle kun hän oli päätellyt että elämme yltäkylläisyydessä. Latelin hänelle faktat tiskiin ja toivotin helv... hyvää loppuelämää. Älä anna kenenkään huuteluiden pahoittaa mieltäsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas siinä ollut jollakin sitten mielenkiintoinen ajatusmaailma. Mä oon ehdottomasti samaa mieltä, meistä ihan jokainen saa (onneksi) itse päättää mihin ne ansaitsemansa eurot laittaa. Ja kenelläkään ei pitäisi olla siihen mitään sanomista. Toiset panostaa lastenvaatteisiin, toiset autoihin tai ulkomaan matkoihin ja kolmannet sitten vaikka luomu ruokaan. Jokaisen perheen omia valintoja.
      Mua harmittaa tosi paljon se miten nykyään ei osata olla ollenkaan enää onnellisia toisten kivoista jutuista. Aina ollaan vaan kateellisia ja vaikka nyt esim nuo lastenvaatteet nähdään vaan tuhlailuna.

      Ja hei meiltä löytyy myös tosi paljon sitä perus henkkamaukkaa ja mun mielestä tosi hyviä vaatteita sieltäkin saa!!

      Poista
  8. Mä tykkään myös tehdä kirpparilta löytöjä lapsille :)

    VastaaPoista
  9. Hei! Ensiksi kommentoin, että on tosi kiva kun näin kesälläkin olet päivittänyt blogia ahkerasti:)
    Lapsille on kuitenkin pakko ostaa vaatteita, ja olen samaa mieltä, että jokainen saa omilla tuloillaan ostaa juuri sellaisia vaatteita kuin haluaa. Minäkin ostan lasten vaatteet pääosin aleista tai käytettynä. Vaatteet myös kiertävät tehokkaasti omilla lapsilla ja heidän serkuillaan. Ajan myötä on myös selkiytynyt, minkä malliset vaatteet sopii omille lapsille parhaiten ja on käytännöllisiä ja kestäviä. Pääosin meiltä löytyy Lindexin ja KappAhlin Newbien (usein kanta-asiakastarjouksia), Pomp de luxin (alesta ja käytettynä), Me&I:n (käytettynä), Noshin (käytettynä, alesta ja kankaista itse tehtynä, osa uutena). Iloinen yllätys oli laadultaan alesta kotimainen Yes Yes, niitä haluaisin lisää. Ulkovaatteet Travallen Remu, Reima, Name It, Pomp de lux ja jotain Lassie. Marketeista on jotain vaatteita esim Prisman Ciraf, Cittarin Lotta&Lassi ja Lidlin Lupilu. Myös Martinexin muumivaatteet on olleet kestäviä. Vauvana lapsilla oli myös Tuttaa.
    Lukisin mielelläni enemmänkin kirppistelykokemuksistasi, esim miten usein käyt kirppiksillä, millaisiin pöytiin kiinnität siellä huomiota ja kaikkien aikojen parhaat löydöt.:)
    Toinen toive liittyy pyykinpesuun: lukisin mielellään teidän perheen pyykkirutiineista, esim miten usein peset pyykkiä, miten lajittelet ja millaisia aineita käytät, rummutatko.
    Myös jutut itse tekemistäsi käsitöistä kiinnostavat aina. Tytöille ompelemasi rusettipannat on ihania!
    Mukavaa tulevaa lomaa ja reissua!:)
    T.Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut joku tosi hyvä kirjoitus flow päällä!! Toivotaan että se jatkuu:)
      Tuo on mullekin tässä itseasiassa ihan hiljan vasta selkiytynyt, etät mikä on meillä kenenkin lapsen tyyli. Ja se on auttanut ihan hurjasti siihen, etten osta esim kirpparilta niitä huippu halpoja housuja jos ne ei vaan oo juuri sen lapsen tyyliä. Näin tulee niitä huti ostoksia huomattavasti vähemmän!
      Nuo alet on onneksi tosi hyviä lastenvaatteissa. Pompillakin on tällä hetkellä niin hyvät alet, että sieltä saa vaatetta jo samaan hintaan kuin h&m:sta uutena.

      Hei ja super iso kiitos ihanista postaus toiveista! Mä ehdottomasti toteuttelen noi!

      Kiitos me yritetään ottaa kaikki irti lomasta ja reissua odotetaan jo malttamattomasti!

      Ihanaa viikonloppua teille<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: