torstai 13. elokuuta 2015

Olkkaria...

Aurinkoiset moikat!
 
Siis en voi uskoa miten mielettömän ihania päiviä on tässä kuluneella viikolla ollut! Pyykkikone pyörii joka päivä ja melkein meinaa tulla hysteerinen olo tila "mitä vielä vois pestä"??!!
 
Nyt kuitenkin siihen olkkariin. Jotain pieniä kivoja juttuja on tullut hommattua niin päätin sitten kuvailla koko huoneen=)Sohvat ja muut on pysyy samoilla paikoilla ja syykin on hyvin selvä. Mun mielikuvituksella niitä vaan ei saa tuohon mitenkään muuten!!!

 
Mutta kai te huomasitte tämän??

 
Oon nyt viiko verran saanut ihastella tuota katossa ja kyllä se on edelleen niiin ihana<3. kannatti ehdottomasti haaveilla yli 10 vuotta tuon ostamisesta=)Mikko pelkäs,että tuohon lyö päätä,mutta eipä oo vielä kenenkään pää kolissu!!
 
Ylemmän kuvan tyynynpäälliset on löytö kirpparilta. hintaa oli 2€ kpl. Ja ei,en edelleenkään oo kyllästynyt tähti juttuihin!
 
Ruskea tyyny minimanista ja valkoinen oman kaapin perältä=)

 
Minimani on kyllä ihan loisto kauppa noiden sisustus juttujen osalta. Samoin keskisen kyläkauppa=)Sieltä löytyi nuo tuikku kipot ja tarjotin. Mikko tuumas,että eikö täs talos jo oo tarpeeksi tarjottimia...öö ei!!
 
Pari iltaa ollut jo niin hämäriä,että täälä on jo sytytelty kynttilöitä<3
 
Talolyhdyt pääsi jo tuohon puulaatikon päälle,odottelemaan kynttilöitä.
Vitsi mä nautin,kun saa uutta ilmettä ihan vaan vaihtelemalla tavaroiden paikkaa ja just noita tyynyjä!!Nämä tähdet on myös joltain kesän kirppistely reissulta.Niissä oli jotka joulunauhat, jotka lensi roskiin heti kotia tullessa!hintaa 1,50€/kpl. Ja nuo HOME palikat löysin ihan just kirpparilta. Ihanat<3 ja hintaa1,50 kaikki yhteensä!!
 

 
 Meillä nousi Nuutille kuume eilen illalla. Toinen on ihan reppana, sylissä vaan pitää olla ja silitellä. Toivottavasti menee nopsaan ohi ja ei kierrä koko perhettä!!
 
Nyt ripustelemaan pyykkiä!
 
Ihanaa torstain jatkoa teille ihan kaikille=)
~~Ulla~~
 


8 kommenttia:

  1. Oi niin kaunista!! Voinko muuttaa teille? :D
    Pikaisia paranemisia sinne ja toivotaan että kuume hellittää ja ei tartu muihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos sulle ihana! muuta vaan,heti ku oot saanu sen vauvelin maailmaan.D no kuume laski vasta lauantaina ja sen jälkeen tuli punaiset näpyt eli vauvarokko se meille rantautui!!

      Poista
  2. Mä en KESTÄ miten iiiiihana olkkari teillä on!!! Tulee hysteerinen olo että kuinkas sitte omaa olkkaria muokkailis, onneksi tuli noi verhotangot ettei ihan heti tartte seinille hyppiä :'D Noi tyynynpäällisetkin on aivan yli hienot, luulenpa että niiden inspiroimina kattelen meillekin toisenlaiset, nää nykyiset ei vaan jotenkin natsaa. -.- Teillä on kaikki harmoniassa keskenään :D Ja toi kattokruunu <3333 Nuutille paranemisia! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!!!Omaan silmäänkin tämä olkkari näyttää nyt juurikin siltä miltä haluan. verhot vaihdan vielä jahka löydän aikaa...ja jaksan pestä ikkunat!!

      Poista
  3. Voi mikä unelma koti teillä on.. Aivan ihanan näköistä <3
    Terkuin Melina / Kirpputori Aarrekammio

    VastaaPoista
  4. Ihana olohuone♡♡ Ja mahtavia kirppis löytöjä♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!!!Olin kyllä itsekkin niiin onnellinen noista kirppis löydöistä=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: