maanantai 10. elokuuta 2015

huh mikä viikonloppu!!!

hellou!
 
Kuvat ei tällä kertaa taida liittyä oikein kuinkaan itse juttuun,yleisiä kesä räpsyjä=)
 
Meillä siis tuntui,että oli viikonloppuna ihan hurjasti kaikenlaista ohjelmaa. Perjantaina Mikko oli isompien poikien kanssa katsastelemassa Alahärmässä rekkoja,Mä lähdin töiden jälkeen viemään Mandia kälyn luo yökylään. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun neiti oli yksikseen yötä pois kotoa. Tais meitä molempia jännittää,mutta onneksi ihan turhaan! Me saatiin sitten kummipoitsu meille yökylään. Talo täynnä poika energiaa!!Pojat oli kyllä niin väsyneitä tuon Power truck päivän jälkeen,että ei karannut meno käsistä=)
 
Mandista on tullut melkoinen poseeraaja=)
 
 
 
Lauantaina touhuiltiin aamupäivä kotosalla ja ruuan jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut autoon ja suunnattiin naapuri kylälle Rasmuksen jalkkis matsiin. Rasmuksella meni kylä vähän vaisusti peli,tais edellispäivän touhut vielä painaa jaloissa. No hienosti pojat joka tapauksessa pelas,toisen elin voittivat ja toinen päättyi tasan. On se kuulkaa hurjaa miten aikuiset ihmiset karjuu lapsille kentän laidalta!!!Kannustus on ihan jees,mutta kun sieltä suusta tulee välillä jotain ihan muuta...Me ollaan itse aika rennolla otteella tuola peleissä,kovasti yritetään joukkuetta kannustella=)
 
Jätkien pomppu näytteet:

 
Pelin jälkeen tehtiin pika käännös kotona,lähinnä siis Rasmus vaihtoi vaatteet ja lähdettiin hakemaan Mandia kotiin ja Rasmusta kaverille yökylään. Kotia päin ajellessa käytiin vielä Isossakyrössä 1700-luvun markkinoilla. Mitään en tällä kertaa ostanut,mutta tunnelma noilla markkinoilla on ihan mahtava.
 
Tykkään susta <3


 
Sunnuntaina oli sitten vielä ohjelmassa Nooan kouluun siunaus..Niin ja Rasmuksen kotia haku=)Tämä oli nyt ensimmäinen kerta, kun pääsin itsekkin tuonne kouluun siunaamiseen. Rasmuksen aikana kun olin sairaalassa pikkuinen Nuutti kainalossa. Oli kyllä ihana tilaisuus,sopivan rento. Olihan kirkossa suurin osa ihmisistä pieniä lapsia=)

 
Sunnuntai ilta touhusteltiin vielä omassa pihassa ja voin sanoa,että illalla kun lapset saatiin nukkumaan,tää äippä oli aikas väsy!Mulle ei sopisi kyllä ollenkaan tuollainen joka päiväinen moneen paikkaan meno. Sillon tällön jees,mutta ei ihan joka päivä.
 
 
mites teidän viikonloppu? Olitteko vaan kotosalla vai oliko ohjelmaa?
 
Aurinkoista alkanutta viikkoa!!
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

  1. Aaapuaaa en voi uskoa että Nooakin menee jo kouluun!! <3 Ja ihmettelin/kehuin täällä ääneen asti A:lle että miten sä aina jaksat laittaa muksut niin nätiksi ja nätisti ^_^ Kiva että Mandin yökyläilyt meni hyvin! Loistavaa alkanutta viikkoa sinnekin! <3 P.s. Mun puhelin ei vastaanota enää normi viestejäkään, että varmin ja nopein keino saada kiinni on soittaa suoraan :D En enää tiedä itkisinkö vai nauraisinko. -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mieti,kouluun se Nooakin jo menee. JA kiitti,muksuja on niiiiin ihana pukea!Voi sä ja sun luuris!!!!

      Poista
  2. Ihania kuvia. :)
    Meillä meni viikonloppu juhliessa ensin Iidan 10v juhlia ja seuraavana päivänä kummipojan 9v juhlia. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo teidän neidin mekko♡ on tuollainen isomman tytön leninki. :) Voi juku! Tuo trampoliini on varmasti suurella käytöllä. :) Hauskoja kuvia lasten touhuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On myös neidin mieleen=) Trampoliini on oikeastaan päivittäisellä käytöllä. Nyt on Nuuttikin päässyt sen makuun ja pikku mies loukkaantuu niin maan perusteellisesti kun sieltä haetaan pois=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: