tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hellepäiviin valmistautumista..

Täälä taas=)
 
Oon tykännyt monista eri blogeista lukea lasten kesävaate hankinnoista ja päätin itsekkin vilauttaa mitä meidän lapset tulee pitämään päällä tänä kesänä. Siis ihan hetikohtapian kun päästään välikausi vaatteista eroon!!!En voi uskoa,että on kesäkuu ja meidän kahdella nuorimmalla on vielä melkein joka päivä vk vaatteet päällä.Ja lapset käsis. Vaikka aurinko onkin paistanut,niin tuuli on ollut ihan mielettömän kylmä.
 
Eli vielä saa odotella ennen kuin hellemekot kiskaistaan kaapista=)
 
Tässä postauksesssa on nyt Mandin vaatteet lähinnä,koska poitsujen vaatteet on vielä tulossa.(Ai miten nii oon vähän matti myöhäinen?!)
 
Mandilla on nyt joki pitkä mekko vaihe menos. Mitä pidempi sen parempi! Tämän h&m:n mekon löysin kirpparilta kahdella eurolla.
 
Tämä Nextin mekko taas löytyi 4€ huutiksesta. Next on muuten tällä hetkellä aika ykkös suosikki ainakin neidin vaatteissa.Tykkään kun niissä vaatteissa on joku "juttu".Tätä mekkoa Mandi pitäis varmaan yölläkin jos se olis neidistä kiinni=) Helma on ihanan runsas ja edestä vähän lyhyempi, kuin takaa niin on helppo kävellä ja touhustella. Tämä päällä on myös super kiva pyörähdellä=)
 
Pompin kesämekko on myös ihana.Äiti tykkää kovasti tästä keltaisesta väristä.
 
Jos nyt saan neitosen suostuteltua laittamaan jotain muutakin kuin maksimekkoja päälle niin vaihtoehtoja olisi sitten tässä:
 
Next:ltä hame ja siihen pari t-paita vaihtista.
 
Ja sitten ihan perus trikoisia shortseja (mukavuus ennen kaikkea!!) ja t-paitoja. Koko läjä myös Next:ltä. Paidoissa mun mielestä ihana yksityiskohta nuo olkapäiden pitsit.
 
 
Näiden lisäksi kaapista löytyy jo viime kesänä ostettuja ja käytettyjä lyhyitä leggareita ja toppeja. Meidän neiti kasvaa suhteellisen hidasta tahtia,joten useat vaatteet menee parikin kautta. Niin kuin esim. toppahaalari meni kaksi talvea. Kätevää!!
 
Tänään on tuunattu saunaa vähän lisää ja käyty ostamas lisää vahaa sinne. Mikko on pakertanut aamusta asti terassin kimpus. Oih,siitä tulee niiiiin ihana!!!En malta odottaa,että pääses sisustelemaan sitä...Ja sitä että saadaan istuskella koko perhe terassilla syömässä, tai että voidaan Mikon kanssa istuskella kahdestaan ilta myöhäälle ulkosalla ja jutella. No eiköhän ne pian toteudu nuo toiveet.
Onni on osaava mies<3
 
Mutta kukaan ei oo mitään ilman osaavaa apuria. Meidän iskä tosin oli Nuutin kanssa ihan eri mieltä tuosta poitsun auttamis tavasta=) Nuutti nimittäin heitteli ruuvit pitkin terassia ja nurtsia...No poitsulla itsellään oli kyllä hirveän hauskaa=)
 
Toisella aivan pipo vinos kun pitää niin kovasti tehdä hommia!!
Ja ei,Nuutilla EI oo puukkoa kädessä,pelkkä tyhjä suoja=)
 
Me jatketaan täälä päässä touhua jatkakaa te sielä!!
Nähdään taas=)
~~Ulla~~
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: