torstai 11. kesäkuuta 2015

Arkea...

Moiks!
 
Täälä sitä touhutaan kaikissa mahdollisissa väleissä.Tuntuu,että päivästä kerta kaikkiaan loppuu tunnit kesken. Tai ainakin ne tunnit kun voi tehdä jotain pitempään kuin kymmenen minuuttia. Nuutti on nyt huomannut,että äitin perään voi huutaa aina kun äiti menee metriä kauemmaksi. Juu-u, ei mikään kiva oivallus!!!Eli päikkäri ajat yritän sitten käyttää Super tehokkaasti. Pihasaunan tuunaus on ohi,siitä kuvia sitten tulevissa postauksissa. Kukka penkkeihin sain viimeinkin lisää haketta,joten nekin saan huomenna valmiiksi.
 
Terassi. No se projekti on vähän jäissä, kun pitää käydä ostamassa lisää puutavaraa.

Meidän hedelmätarhassa (hah,eikös kuulosta hyvältä?!),kukkii ihanasti kaikki neljä puuta. Täälä oli jo valmiina kaksi omenapuuta ja ostettiin vielä suklaakirsikka ja päärynäpuu.Saa nähdä saadaanko mitään satoa vielä tänä vuonna.
On ne vaan niin kauniita.
 
 
Pojat on ihan hurahtaneet pyöräilyyn. Melkein joka aamu lähtevät kiertämään lähellä olevaa vajaan neljän kilometrin lenkkiä. Oon niin onnellinen,että pojille on tullut tapa pitää kypärää päässä. Edellisellä asuinpaikkakunnalla ihan jokaisella koululaisella PITI olla kypärä koulumatkoilla. Täälä se on vain suositus jota noudatetaan mun mielestä aika huonosti. Saa nähdä kuinka kauan nuo meidän jätkät suostuu kypäriä pitämään,kun kaveriporukassa ovat melkein ainoat kypärän käyttäjät.Onneksi vielä ei tapella asiasta,kumpikaan ei oo itse asiassa edes kysynyt voiko olla ilman!
 
Mikko yritti pakoilla kameraa,huonolla menestyksellä=) 
 
Meidän Rumpali on myös jo pari viikkoa sitten muuttanut pihalle.Ja tuntuu kyllä todella nauttivan olostaan.Laitettiin häkki leikkimökin viereen,niin saa olla keskellä äksöniä joka päivä=)

 
 
Joko teillä muilla on saatu nauttia hellepäivistä?! Meillä on viimeiset pari viikkoa ollut ihan uskomattoman kylmä tuuli!!!Ei oo voinut edes haaveilla verkkatakeista,kun saa ettiä välikausivaatteiden alle fleecetakkia. Mikä kesäkuu tämä tälläinen on???Nyt sitä lämpöä tänne pliiis!!!
 


 Huomenna viipotetaan menemään tukka putkella joka suuntaan, kun ohjelmassa on synttäreille leipomista ja siivoilua. Illalla saadaan mun sisko taas kylään,onneksi!!Tekemistä kyllä riittää=)
 
Jakselkaahan,huomenna on jo perjantai!!!
~~Ulla~~ 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: