sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pihasaunan makeover...

Hellou!
 
Niin se on taas maanantai,viikonloppu meni huisin nopsaa. Lauantaina oltiin sielä Mikon isän synttäreitä juhlimassa. Ruoka oli niin taivaallista,että nam. Musta kyllä tuntuu,että toisten tekemä ruoka ja se valmiiseen ruokapöytään meno on aina yhtä hienoa.
 
Eilinen päivä oli säiden puolesta jotain harvinaista herkkua.Aurinko paistoi ja mittari näytti 24 astetta. Oltiin kirjaimellisesti koko päivä ulkona. Aamusta käytiin keskustassa Leijonapuistossa,sitten ruuan jälkeen tehtiin Mikon kanssa mansikkamaata ja kasvimaata.Muksuille laiteltiin jo uima-allasta ja sielä tyypit lojuivatkin mukavan aikaa! Loppu ilta sitten touhusteltiin muuten vaan. Illalla oli kyllä niin väsynyttä sakkia ja hiljaisuus tulikin jo reippaasti ennen ysiä.
 
Mutta nyt otsikon aiheeseen,eksyi vähän sivuraiteelle tämä juttu=)
 
Eli siis yks suuri plussa tämän talon ostossa oli pihasauna. Sellaista oltiin aina Mikon kanssa haaveiltu ja nyt sellainen saatiin.Pihasauna on siis vanha. Tuossa samassa rakennuksessa on vasemmalla puolella varasto tilaa.Suunnitelmissa on tehdä jotain tuolle pihalaudoitukselle. Joko ihan maalata talon kanssa saman väriseksi tai sitten laittaa vaakalaudoitus ja se sitten samalla sävyllä kuin talo. Joka tapauksessa tavoite on saada pihapiiriä vähän yhtenäisemmäksi.
 
 
 
Sauna kyltin löysin kirpparilta jokin aika sitten ja hetihän se oli ostettava=)
 
 
 
Saunan sisäseinät oli sellaiset ah,niiiiin ihanan tummat ja kellertävät... Kauan tuumiskelin mitä sille tekis,että sais siitä vähän kivemman näköisen. No Supi saunavahaa ja remonttiässää sangot niin johan rupes näyttämään hyvältä.
 
Tuo Tikkurilan Supi saunavaha oli kyllä tosi helppo käyttöistä ja sillä sai suuren muutoksen aikaiseksi. Suosittelen!!Me valittiin sävyksi musta,joka oli siis ihan valmis sävy,ei tarvinnut sävytyksestä maksaa.
Vitsi mua nyt harmittaa,etten löytänyt mistään mitään ennen-kuvia...
Lauteet hioin ja laitoin niihinkin saunasuojaa, ihan väritöntä vain.
 
Tuo muuri oli väriltään ennen jotain vaaleanpunaisen ja beigen väliltä??!! yhdellä sanalla kuvailtuna kamala!!
 
Tuossa ennen varsinaista sauna tilaa on pieni pukuhuone,jossa on ihan kallio lattia.Laitoin siihen pari mattoa ja pari tuolia,että lapset saa istua ja riisua.
Ja olihan tuonne nyt ihan pakko jotain sisustus juttuja tuoda=)Nämä seinätkin maalailen valkoiseksi..Jahka löydän aikaa siihen.
 
Tykkään tästä saunasta nyt miljoona kertaa enemmän kuin ennen projektiin ryhtymistä.Nyt se näyttää meiltä. Ja sain kuitattua pojille jotka mulle aina valittaa,että miks kaiken pitää olla valkoista. No tämä ei oo.Siis ainakaan ihan kokonaan=)
 
Aurinkoista alkanutta viikkoa!
~~Ulla~~
 
 
 4 kommenttia:

  1. Se on niin totta että ruoka maistuu muiden laittamana niin hyvältä! Ja pöydän kattaus ihan yksin kertaisuudessaan näyttää upealta. :) Mutta voi vitsi! Toi teijän sauna näyttää tosi kivalta! Tumma sävy sopii tosi kivasti noitten lauteiden kanssa. :) Muuttuu paljon myös tuo "pukukoppi" valkoisen maalin jälkeen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,jännitin niin kovasti tuota tummaa sävyä,että kaatuuko seinät ihan päälle,mutta ei onneksi!ja noita lauteita tuumin kans kauan,että jätetäänkö vaaleiksi vai laitetaanko nekin tummikis,mutta näin ne on omaankin silmään parhaat=)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: