tiistai 17. maaliskuuta 2015

Pipoja talo tulvillaan..

hellou!
 
Nyt on kevättä ilmassa,ainakin päivisin sen aikaa kun aurinko paistaa=) Mun oli ihan pakko aloittaa pipo-projekti joka on ollut mielessä jo vaikka kuinka kauan. Ostin nämä Hot fix paperit (onks nää papereita?!!)käsityömarkkinoilta Seinäjoelta viime syksynä. Jo silloin sain idiksen pipojen tekoon,mutta siinä oli yksi pieni Nuutti poika joka ei antanut äitin paljoa touhustella ompelukoneella. Nyt jäpikkä jaksaa leikkiä jo kivasti tai sitten oon tehnyt näitä kun tyyppi nukkuu.
Ostin näitä papereita markkinoilta kolmessa värissä,vaaleanpunainen,hopea ja sininen.Voi olla,että tää on teille kaikille muille jo ihan vanha juttu,mutta mä en ollu ikinä edes kuullut näistä!
Mandi halus Bambin ja sen hän sai=) Teille muille joille tämä tuote on yhtä vieras kuin mulle,niin tiedoksi että tähän sai siis ihan kynällä piirtää haluamansa kuvan ja leikata sen. silittää kankaalle n. 20s ja valmis!! Mahdollisuuksia on siis monia,vois esim. tuunata jonkun paidan tai laukun tai..no vaikka mitä=)
 Rasmus ja Nooa halus salamat,ei niitä autoja niin ku mä luulin vaan salamat. En tiedä mistä pojat sai päähänsä nuo,mutta pitihän ne toteuttaa. Pojat sai itse päättää miten salamat asetellaan pipoon.
 

 
Nuutti joutuikin sitten tyytymään äitin valitsemiin kuvioihin. Yritin ensin piirtää muurahaista,mutta kun kysyin Mandilta "mikä tämä on?" Niin neiti vastas "Olaf" (se lumiukko Frozenista)...JOTEN en sitten lähtenyt sitä laittelemaan toisen pipoon)=)
Mua ei vaan oo siunattu hyvillä piirtämislahjoilla.

Jos joku ei nyt näitä kuvia tunnista,niin mä autan.Eli siili ja muurahainen. Eikös ihanat?!
 
MIkko meinas vähän,että tuommoiset glitterit kuuluu vaan tyttöjen pipoon,mutta kai sitä nyt vähän voi poikienkin mösissä olla kimallusta?!
Itselle tein pipon myös:
Nyt on siis joka iikalle pipot kevääksi.Pojat kyllä ihastui noihin Nuutin eläimiin,joten voi olla että väsäilen vielä heille toisetkin piposet=)
 
Lauantaina käytiin kälyn kans kirppistelemäs ja mitään hirmuisia löytöjä ei löytynyt,mutta jotain tietty. Nuutille löytyi tuo kuvassa näkyvä Reiman välikausihaalari. Eíhän se nyt oo niitä ihania uusia kuosia,mutta niin siisti ja mun mielestä ihanan värinen.JA hintaa oli 5€.
Nuutille löytyi myös kesäksi pari yökkäriä:
Mandille Pomp de Luxin kevät takki 3,50€
Mulle Creamin tunika,oon ihan ihastunut noihin Creamin vaatteisiin ja niiden tyyliin<3
Muuta ei sitten löytynytkään.Vähän pettynyt olin,mutta tuotahan se kirppistely on.
Välillä löytyy enemmän,välillä vähemmän.
 
Mun,Mandin ja Nuutin joka aamuisella postin haku reissulla löydettiin pajun kissoja iso puska. Kävin napsaisemassa pari oksaa maljakkoon. Olisin ottanut enemmänkin,mutta neiti niin kovasti murehti,että piisaako niitä ollenkaan virpomis oksiksi,että en malttanut enempää ottaa. Meidän tiellähän on siis vain kolmekymmentä isoa paju puskaa=)
 
Vitsit,kello on jo niin paljon,että on pakko kiitää ripustelemaan pyykit ja sitten kiireen vilkkaa nukkumaan.
 
Ihania keväisiä päiviä teille,nauttikaahan auringosta=)
~~Ulla~~
 
 


4 kommenttia:

  1. Ihania pipoja! :)
    Ja hyviä kirppislöytöjä. Rupesin kommenttia laittamaan kysyäkseni, että millä ohjeella/kaavalla oot nuo pipot väsänny? :)
    Oon muuten lukenut blogiasi jo vajaan vuoden. Liityin lukijaksi, kun linkkasit blogisi kaksplussan kesäkuun odottajiin.
    Teillä on ihanat lapset, koti ja oon tosi kade aina sun kivoille kirppisostoksille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,tykkään kyllä itsekkin näistä=)
      Oon kuule ihan vaan googlaillu...Onks noloa!?Mulla ei ollu siis hajuakaan miten pipo tehdään,hah. sitten vaan juoksin pöytäkoneen ja ompelukoneen väliä ja tadaa,sain kuin sainkin pipon valmiiksi!Loppujen lopuksi noita on oikeasti ihan naurettavan helppo tehdä,suosittelen!Voin yrittää seuraavaan kirjotukseen ettiä jonku ohjeen jota oon itte käyttäny. Ja mä oon käyttäny aina jotain lasten käytössä olevaa pipoa mallina.
      Voi miten ihanasti sanottu,kiitos<3 Kirppareilta kyllä löytää kivasti,mutta kyllä niissä pitää hurjasti jaksaa käydä ja kierrellä!Välillä tulee itellä sellanen olo,että pitää pitää taukoa ja sen jälkeen taas on ihana kierrellä. Tykkäätkö sä kierrellä kirppiksiä?! Oi ja löytyykö teiltä myös pikkuinen murunen?

      Kiva kun oot jäänyt lukijaksi, ja isot kiitokset kun jätit kommenttia,ei tunnu niin yksinäiseltä tää kirjottelu=)

      Poista
  2. Oi miten hienoja pipoja! Ja kylläpä teit kivoja löytöjä kirpparilta!

    T. Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! vaihteeksi taas löytyi kyllä hyviä ja tarpeellisia juttuja kirpparilta=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: