sunnuntai 21. syyskuuta 2014

ihanuuksia...

Heipsan!
 
Olen saanut nauttia monenlaisista ihanuuksista tänä viikonloppuna. Nämä ehdottomasti niistä ihan ykköset:
Miten voikaan olla noin kauniin värisiä ruusuja? Mun ihana mies toi nämä lauantaina 6-vuotis hääpäivämme kunniaksi. Hyvin on kuulkaas mieheen oppi mennyt perille..Oon siis jokseenkin suoraan sanonu,että mitään punaisia ruusuja mulle ei kannata tuoda=) Tai no meneehän nekin,mutta nämä miellyttää omaa silmää paaaaljon enemmän. Uskomattoman nopeaa on aika mennyt.Onko siitä jo muka kuusi vuotta kun sanottiin toisille tahdon?! Mehän mentiin naimisiin Nooan ristiäisissä ihan yllärinä kaikille. Muistan miten jännitin ihan järkyttävästi ja kun pappi sanoi,että tästä päivästä tulee myös teidän kahden hääpäivä en tohtinut edes katsoa sukulaisten päälle!!

Seuraava ihanuus saapui meille jo perjantaina minimanista.Ja voi,nämä on livenä vielä niin paljon ihanammat,kuin mitä olen toisten blogeista katsellut.

Jeps,pallovalot kotiutui meillekkin!!Tosin ne nyt vielä vähän hakee paikkaa...


Tuo johto ei pomppaa livenä noin paljoa silmille!Mutta voi olla,että testaan valoja pelkästään noihin tikkaisiin...Nyt tuntuu,että tunnelma menee turhan levottomaksi.

Kauniit ne vaan on!

Sain väsättyä nämä Ykkös basaarille myyntiin menevät muffinit valmiiksi.Vielä muutamat keittiöliinat ja sitten olisi taas kuorma valmis=)Ensi viikolla taas kaikkea kivaa ohjelmassa.Keskiviikkona olisi nyt sitten viimein ne Pomp de luxin kutsut. Jouduin ne siis siirtää,kun oli niin paljon porukkaa kipeänä. Ja perhekerhoonkin ajateltiin taas suunnata,kummipojan synttäritkin on tulevana viikonloppuna tiedossa. Ihanaa ohjelmaa luvassa!

Mukavaa syksyistä sunnuntain jatkoa joka kotiin!
~~Ulla~~3 kommenttia:

  1. Oi toi eteinen on kyllä isommissa kuvissa yhtä ihana kun pienemmissä! Ootko kokeillu niin päin noita palloja et lipaston takaa johto ja se päättyis tonne peilin päälle? Ei näkyis johtoa ollenkaan (no ei paljoa ainakaan :D) IHANAT pakkaukset oot tehny noille muffinsseille!!

    VastaaPoista
  2. aaa...Sen vois laittaa myös nii...Joskus tarvitaan ulkopuolinen sanomaan tommonen päivän selvä asia=) Ja viimeinkin keksin kivan tavan laittaa nuo muffinit esille.

    VastaaPoista
  3. Ei sitä aina näe kaikkea kerralla :D Ja noi pakkaukset on mun mielestä suoraan valmiit kaupan hyllylle, eihän niitä tarttis ees kummemmin paketoida vaikka ostais lahjaksikin?! ^^ (En jaksa kirjautua omilla tunnuksilla.! Jaa mikä laiska?!) -Virpi

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: