keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syksyä...

Moiks!
Tääläpäs oli käynyt monta monituista lukijaa eilisen aikana,jättäkääpä ihmeessä kommenttia käynneistänne,niitä on niin kiva lueskella!
Ennakko tiedoista poiketen tämä postaus koskeekin terassin uutta syksyistä ilmettä.Olohuoneesta lähti sohvan päälliset pesuun,joten se ei ole millään lailla kuvaus kunnossa=)Pakko ottaa kaikki irti näistä vaihteeksi taas aurinkoisista ja lämpöisistä päivistäja kuivatella pyykkiä pihalla!
Mulla on keväästä asti ollut amppeleissa etuterassilla orvokit ja kuten arvata saattaa,ne ei enää ollut oikein hyvässä terässä. Siispä otin suunnaksi honkkarin ja sieltä kotiuitui kassillinen callunoita.Ja voi,että omaan silmään nuo näyttää vaihteeksi taas niin ihanilta<3


Jätin nuo muratit tuohon amppeliin,kun ne nyt on ainakin vielä hyvän näkösiä.


Vielä kun nämä kukat aukeaa,niin jei!


Tänään käytiin Mandin ja Nuutin kanssa perhekerhossa. Mandi on ollut niin yksinäinen nyt kun pojat ovat koulussa ja eskarissa,että pieni kerho visiitti teki hyvää. Ja oli kyllä itsellekkin mukava nähdä toisia äitejä.Illalla olisi ohjelmassa vielä päiväkodin vanhempian ilta.Kaikenlaisia menoja on ilmestynyt kalenteriin.
Nyt nauttimaan pihalle tuosta ah,niiiin ihanasta auringosta!!

ps. Pomp De Luxin verkkokauppakin on auki kliks.En malta odottaa omia kutsuja jotka on ensi viikon tiistaina!!! (Jos jollekkin seinäjoen suunnalla asustavalle tulee pakottava tarve päästä kurkkimaan ja hypistelemään pompin vaatteita livenä,niin laita ihmeessä viestiä sähköpostiini unelmienelamista@gmail.com)

Nähdään taas!
~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. No ne ON tosi hienoja!! Callunat siis :D Vai calluinat, kukat joka tapauksessa :'D

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: