torstai 17. lokakuuta 2013

Mikäs kuukausi nyt olikaan?!


 Hiljaisuutta piisannut tällä saralla,sain ihanan siskoni meille viime viikolla ja noh,se aika vaan katosi! Mutta siis tämmösiin maisemiin saatiin herätä tänään. Ja lunta tulee koko ajan lisää!!Pojat jo suunnittelee lumiukon tekemistä,aamulla naureskelin tuolle ajatukselle,mutta kyllä tuolla jo yhen ukon verran lunta on!!Uskomatonta,nyt on kuitenkin vasta lokakuu,vanhimman poitsun syysloma viikko menos=)
Onneks just ehdin haravoida...Tosin ei tämä lumi varmaan jäädäkseen tullu,mutta ihan mukavaa vaihtelua kyllä itellekkin!



 Sain tänä aamuna tehtyä Nooalle lakin valmiiksi,vielä jäin tuumimaan tekiskö tuohon vuoren?!Ja ettehän te huomaa tuota tavara läjää tuossa taustalla...hyvä!!Takin löysin Mll:n kirpparilta,jotenki oon ihastunut tuohon siniseen tänä syksynä.

 Sain jostain päähäni,että haluan koittaa tehdä itse karjalanpiirakoita,onneksi sisko oli todella helppo innostaa mukaan touhuun ja ihmeen nopsaan tuli valmista!ja kyllä,nämä oli ihan mielettömän hyviä!!
Ja muutakin on tullut tehtyä. Ootteko koskaan maistanu muffeja? Kinuskikissan sivuilla kliks on ohje niihin ja nämä minttu-muffit vie kyllä mennessään. Ja älyttömän helppoja tehdä,suosittelen!!

 Minttu-Muffit
 15-20 kappaletta
Pohjat: 
 1 Pätkis Mini Bites -pussi
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl kevytkermaa

Täyte:
300-400 g Philadelphia Marabou -suklaatuorejuustoa


Leikkaa Pätkikset rouheeksi. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen kerman kanssa. Sekoita joukkoon lopuksi Pätkis-rouhe.

Lusikoi pieniä taikinanokareita pellille leivinpaperin päälle. Jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 200 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä.Täyte väliin ja herkuttelemaan!!
  Servetit bongasin clasulta,ihania<3



 Nyt on sitte ihan hassu olo kun ei ole odottamassa mitään käsityöjuttua...Pitäskö sitä väsätä ittelle sukat...vai mitä..Noh,jotain varmasti tulee mieleen kun hetken on tekemättä=)Nyt kun tuota lunta tulee,tekee kovasti mieli laittaa kaikkia valoja pihalle ja sisälle...taidan ainakin sytytellä kynttilöitä palamaan=)
Loppuun vielä linkki ihanaan blogiin,ripaus tunnelmaa ja sielä olevaan pupu arvontaa!!



                                                               Mukavaa torstaita teille!!
                                                                                 -Ulla-

1 kommentti:

  1. Oi tosta pipostahan tuli tosi hieno! Teillä näyttää vähän kivemmalta kun täällä, täällä tulee jotain rännänsekaista lunta joka kastelee joka paikan ja loskaa on nilkkoihin asti... Jeee.. Varmaan täytyy kohta ittekki väsäillä noita muffeja, nam! :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: