maanantai 28. lokakuuta 2013

Mitäs sitten keksittäis??!

Aamu alkoi taas tuttuu tapaan..sataa vettä.Mistä sitä oikein piisaa??! Tuntuu,että nyt on satanut viikon putkeen,eikä loppua näy! Käytiin viime perjantaina koko perheen voimin kirppistelemäs ja löydetiin pari kivaa palapeliä pojille.Tykkääkö teidän muksut tehdä palapeliä? Mandikin innostui sitten kovasti kun pojat tekivät omiaan ja mentiin yhdessä neidin kanssa penkomaan kaapista astetta vaikeampia peliä. Mandi on jo ihan mestari tekemään nuppipalapeliä ja nyt etsittiin kaapin perukoilta sitten 6 ja 10 kpl:n palapeliä. Ja nekin kyllä onnistuivat huippu hienosti!Voipi olla,että joulupukille laitetaan tilaukseen jotain uusiakin palapelejä=)
 Tämmöisinä hetkinä sitä on jotenkin erityisen ylpeä lapsistaan. Meidän lapset ei todellakaan oo mitään rauhallisia ja hiljaisia,vaan meillä on aina meteliä ja meno päällä. Silti nuo murut jaksoi ihan uskomattoman kauan keskittyä väkertelemään palapeliä<3 Välillä tietysti tarvittiin apua,mutta sitä vartenhan me aikuiset ollaan.
Nooa jaksoi tehdä jo 150 palaa sisältävän pelin. Aika hyvin eikös?!
Onko teillä jotain lempi salaattia? Mulla on. Ja itseasias tämä on myös miehen lemppari jota saattaa joskus jopa itse ehdottaa!Tähän tulee fiiliksen mukaan jotain salaattia,kurkkua,tomaattia,ananasta,kanaa,katkarapuja ja salaatti siemensekoitusta.NAM!! suosittelen. Tätä oon aikas usein tehnyt kun kavereita tulee kylään. Niin ja mun salaatis pitää ehdottomasti olla kastiketta,ettei ihan liian terveelliseksi mee=)

 Jokos teillä tuumitaan joululahjoja? Meillä on tässä muutamat synttäritkin vielä juhlittava ennen joulua,mutta omat muksut ovat jo ihan innoissaan suunnitelleet toivomuslistaa. Tänä vuonna taitaa mennä toiveet aikalailla tuonne pikkulego-skylanders-nukkekotisälä-linjalle. Aivan odotan jo sitä ,että saa paketoida kaikki lahjat!Ensin ne täytyy tosin ostaa=) Sunnuntaina olis takoitus kurvata kaverin kanssa Ikeaan,JEI!!! Matkaa on sen verran,että tulee aika harvoin käytyä,nyt on sitten kuvaston sivut jo ihan kuluneet ahkerasta plarailusta=)Innolla odotan sitä uutta paperipuolta..ja niitä joulujuttuja..ja kynttilöitä..NO KAIKKEA!!!

Pitäkäähän hymy huulilla,sateesta huolimatta!!

                                                    -Ulla-2 kommenttia:

  1. Tämän innostamana tairan tehä huamenna salaattia ^_^

    VastaaPoista
  2. no mä tein eilen myös tätä ihanuutta!!!NAMS!!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: