perjantai 4. lokakuuta 2013

Kirppis löytöjä ja viikonloppu fiiliksiä

 Taas on viikko hujantanut. Uskomatonta miten nopeasti nämä päivät kuluu!Vaikka on niitäkin päiviä,että tuntuu ettei ne tunnit kulu sitten millään.Tällä viikolla on ollut monenlaista touhua,joten perjantaikin tuli sitten nopeasti.Torstaina olin pompin kutsuilla ja tuli sieltä taas tilausta tehtyä...=) Ensin pari ihan huippu löytöä viime lauantain kirppari käynniltä. Cupcaken takki 5 euroa, miettikää VIIS EUROA!!!tuon sydämen vieressä oli joku ruskea tahra,joka sappisaippua käsittelyn jälkeen hävis kokonaan. Oon ihan onnessa tuosta!

 Ja sitten jostain kasojen alta penkoessa löytyi myös pompin ja espritin paidat ja suloiset neuleleggarit.Ihania perusvaatteita,joita käytetään meillä paljon. Helppo Mandin pukea itse. Pojille en löytänyt oikeastaan mitään..Tai siis löysinpäs,Nooalle talveksi ihanan sinisen toppatakin. Siihen ostin jo sopivaa lankaakin,että saan neuloa lakin.

 Me ollaan tällä viikolla jo aloiteltu haravointi puuhia,vaikka siis pääasiassahan ne lehdet on yhä puussa=) Mutta onpa jotain tekemistä tuolla pihalla!Rasmuksesta on jo oikeastikin apua.Ja ainakin näin alussa oli intoa kovasti!
Nooa on ollut innokas kottikärryillä kuskaaja. tarvitaanhan sellainenkin,että saadaan lehtikasat pois!
 Välillä piti käydä vähän peuhaamassa kasoissa. Aina yhtä mukavaa, oikeasti teki kyllä itsekkin mieli hypätä sekaan=)
 Me haravoijat meinattiin olla vähän hitaita,kun nämä pienet oli niin hurjan nopeita viemään lehtiä pois!
 Nooa ja Mandi tuumiskeli aamupäivällä kun ulkoiltiin,että vieläkö löytyisi kukkakimppuun kukkia..No eihän niitä enää ollut. Keksittiin sitten tehdä sellainen vaahteranlehdistä, ihana tuokin!

 Huomenna olisi luvassa Mll:n kirpparilla käynti. Ja serkku saapuu pikkuisen prinsessan kanssa meille vierailulle. Nähdään tämä kyseinen tyttö ensimmäistä kertaa. Meinas ihan homma karata hanskasta kun  käytiin Mandin kanssa kaupungilla etsiskelemässä vauva lahjaa. Niin ihania ja suloisia ihanuuksia oli joka kauppa täynnä!Tuntuu,että siitä on niin kauan kun on itse noita ihan  pikkuisia vaatteita katsellut.

Ihanaa viikonloppua joka kotiin!

 

                                                                                                 -Ulla-

6 kommenttia:

  1. super ihana toi kirppislöytö! takki, siis! :) uskotko että tuli itku kun katteli näitä kuvia, kamala ikävä!!! vähän käy kateeksi toi pihalla puuhastelu, kaivelen varmaan kohta haravan jostain kerrostalon kätköistä ja meen takapihalle haravoimaan! naapurit vois sit kattoa että nyt se sekos kokonaan.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös?!No vielä tuo on ittellekkin mukavaa,siis haravointi,mut kysy loppukuusta,nii voi tuntua jo kaikkea muuta kuin kivalta!Tervetuloa vaan haravoimaan meille=)

      Poista
  2. Siis toi takkihan oli aivan ihana!!! Ja takka ja kynttilät <3 Syksy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eikö ollutkin?! syksy on kyllä ihanaa aikaa..se on niin omasta asenteesta kiinni=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: