perjantai 2. marraskuuta 2018

No olihan mun ihan pakko...

Pari viikkoa sain maltettua mieleni,mutta tämän viikon maanantaina en vaan enää pystynyt odottaa. Ai että mitäkö?! No näiden ihanien tähtien ripustusta ikkunaan:) Niistä tuli kyllä niin ihanan lämmin tunnelma koko olohuoneeseen. Voisin vaan istua sohvalla ja ihastella noita<3
Keittiön ikkuna sai myös omat tähdet, mutta harmikseni huomasin, että toisesta oli lamppu mennyt ja nähtävästi uuden ostaminen on vallan hankalaa!! Meillä päin ei nimittäin myydä noita missään?! No ehkä mä jostain sellaisen löydän vielä ennen joulua!


Mun päikkäri ajat on kulunut tehokkaasti kutoen. Ja tässä on sitten lopputulos. Enää pitäis toinen pari tehdä niin olis isoille  pojille joululahjat valmiina:) Ei sillä merkillä niin oo väliä, kunhan se on Adidas:)


Meidän viikko on sujunut eilistä päivää odotellessa, koska silloin oli täälä kyllällä Halloween tapahtuma. En voi kuin ihailla, miten hienosti siihen panostaa kaikki yritykset. Monessa oli kaupan pitäjät pukeutuneet ihan viimeisen päälle ja jokaisesta paikasta löytyi karkkia! Torilla oli monenlaisia juttuja myynnissä. Mekin mentiin sinne tarkoituksena ostaa metrilakua, mutta ostettiin sitten pari kiloa kotimaisia omppuja ja pari purkkia kotimaista hunajaa! Että tuli sitten vähän terveelisemmät herkut. Mutta ah, ne omenat oli ihan mielettömän hyvän makuisia!! Lapset on niitä nyt sitten popsinut vähän joka välissä.

Ja hei, koska tästä näyttää tulevan taas kunnon sillisalaatti postaus, niin täytyy vinkata Name it:n huippu ihanista merinovilla tuotteista. Mä ostin Noomistorelta, kun heillä oli  parisen viikkoa sitten nämä alessa. On niin pehmoisia ja super lämpöisiä! Mulle tuli instan puolella näistä kysymyskin, että kutittaako nämä käytössä, niin teillekin tiedoksi, että ei kutita!

Minealle siis sukat ja lapaset. Nuutille ja Mandille pitkikset. Nyt vaan sitten pakkasia odottelemaan:)

Meillä on edessä ihan vapaa viikonloppu. Aika huippua. No pakkohan siihen jotain oli keksiä ja ajateltiin nyt sitten toteuttaa yks juttu joka on jo pidemmän aikaa pyörinyt mielessä. Eli oon jo hetken aikaa tuskaillut Nuutin ja Minean huoneen kanssa. Se on siis meidän talon pienin huone ja on siis PIENI. Ja koska he ovat kuitenkin meidän perheessä tällä hetkellä ne jotka tarvittsevat eniten tilaa leikkimiseen, tuntuu ihan nurinkuriselta, että he ovat siinä pienemmässä huoneessa. Siis tokihan Mandikin leikkii,mutta petsit ja barbit vaatii huomattavasti pienemmän leikkitilan, kuin nuken sänhyt,rattaat ym ja esim dublot ja junarata. Siispä meillä on luvassa kunnon huonekalujen siirtely rumba!!

Mähän nyt oon jo ihan liekeissä pelkästä ajatuksesta:D Jos kyseessä ei olis isot ja purettavat jutut niin mä heiluisin täälä jo ihan hulluna!! Rakastan just tuollaisia muutoksia,mitä saa ihan ilmaiseksi ja se muutos on kumminkin iso. Ainut, että nyt on sitten vähän kysymysmerkkiä ilmassa, miten paljon tässä joudutaan huoneita pyöritellä. 

Vaitoehto A on se, että Minea ja Nuutti tulee meidän aikuisten makuuhuoneeseen. Mä en oo oikein koskaan ymmärtänyt sitä, että huoneessa jossa vaan nukutaan (meillä ainakin) on ihan hurjat määrät neliöitä. Ja me sitten muutettais siihen mini kämppään. Nyt sitten vaan jännitetään mahtuuko meidän sänky sinne.Hah! Se huone on siis oikeasti NIIN pieni.  Annettiin Mandille jo pieni varoitus, koska:

Vaihtoehto B on se, että tästä viikonlopun projektista tulee sata kertaa isompi (ja luultavasti tuhat kertaa hermoja koettelevampi) ja Mandi muuttaa tuohon pikku kämppään alhaalle ja me hänen kämppään ylhäälle. Ja Minea ja Nuutti siis edelleen siihen meidän makkariin. Mandni naama venähti heti, mutta yritin hänelle kovasti selittää, että ei oo oikein järkevää, että hänellä on yksin käytössä talon isoin huone... No tämä jää nyt sitten nähtäväksi mihin päädytään! 

Mä toivon kyllä eniten, että saadaan toteuttaa vaihtis A, koska meille piisais makkariksi ihan hyvin tuo minihuone. Toisaalta Mandin huoneesta on käynti partsille ja sinne paistaa aamu aurinko kesällä, joten voi olla, että oon jo ihan vähän fiilistellyt ajatuksella, että sielä vois kesä aamuisin istuskella juomassa teetä:D Mutta siis joo, katotaan mitä tapahtuu. Meidän meininkiä  voit seurailla instassa (@unelmienelamista), sinne varmaan tulee kuvailtua muutto puuhia. Mutta ei hätää, tulee ne tännekin!



Pihalla olis (vieläkin!!!) haravointia jäljellä ja niitä himskatin lehtipinoja pitää vielä roudata pois. Niin ja yks aita projekti odottaa loppuun viemistä. 

Että siis mikä vapaa viikonloppu?!

Mitä te ootte suunnitellut viikonlopulle? Toivottavasti myös ihan vaan sohvalla oloa ja jotain herkuttelua?!

Ihanaa ja energistä viikonloppua juurikin sulle ihana<3

~~Ulla~~


13 kommenttia:

  1. Vähän samanlaiset nimet meidän blogeilla :D Kyllä jouluvaloja voi pitää ihan hyvillä mielin syyskuun lopusta maaliskuun loppuun ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät nimet♡
      Joo se on kyllä mukava, että on nuo jouluvalojen käyttöajat vähän pidentyneet. Ei ihan katota kieroon,jos laittaa ennen joulukuun alkua😁

      Poista
  2. Kauniilta näyttää nuo tähdet! Ja hienot sukat olet neulonut! Itse katselin joku aika sitten noiden sukkien ohjetta ja mietin neulomista.
    Vapaita viikonloppuja ei ole enää ennen joulua. Huomenna yhdet futistreenit, säbäturnaus ja yhdet futiksen taitokisat Helsingissä. Minä hoidan futiskuskaukset. Mies säbä. Hän vielä valmentaakin. Sunnuntaillekin on ohjelmaa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!
      Sä oot niin taitava noin sukkien neulomisessa,mulla tuottaa tuskaa jo tuo yhden kuvion tekeminen🙈
      Huh,teillä on mukavasti äksöniä viikonlopussa😅

      Poista
  3. Miksei parvekkeella voi olla aamuteellä vaikka se olisikin jonkun lapsen huone...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois tottakai mennäkin, meillä ei vaan oo se nyt tällä hetkellä ollenkaan käytössä ja jos me vanhemmat oltais muutettu Mandin huoneeseen niin olisin löytänyt heti motivaation laittaa parveke kuntoon 😊 varmasti Mandikin haluaa sen sitten isompana sisustettavan ja silloin sielä tulee luultavasti itsekin vietettyä aikaa!

      Poista
  4. Ihanat nuo isot tähdet! Tuollaisista olen haaveillut. Ehkä tänä vuonna vihdoin hankin :)
    Minäkin töissä törmäsin name it:n kypärälakkiin. Vaikutti hyvältä. Meillä on nyt ruskovilla, mutta siinä niin kovin "lyhyt" se "kauluriosa", ei meinaa pysyä haalarin alla..
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    T. Sanniska

    Ps nuo adidas sukat on makeet! Oot taitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana♡
      Noita tähtiä näyttää tänä(kin) vuonna olevan joka paikassa myynnissä. Mä haluaisin vielä meidän makkariin pari tähteä roikkumaan.
      Meillä on ruskovillan perus kaulurit käytössä ja niissä on mun makuun vähän turhan lyhyt se kaulalle tuleva osa. Tykkään siis itse pitää AINA huivia, joka on melkeen nenään asti,niin sitten kaulurit joka tulee nippa nappa leuan alle,tuntuu lyhyeltä😕
      Nuo addun sukat on kyllä munkin mielestä kivat ja usko että pojatkin niistä tykkää😊

      Poista
  5. Tsemppiä huoneiden pyörittelyyn! Meillä on miehen kanssa talon pienin huone, koska ei me tarvita tänne kuin yöpöydät ja sänky + vaatekaapit, jotka meillä on kiinteät ja joka huoneessa suht samanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,oli se kyllä melkoinen operaatio 😅
      No just tuo meilläkin on, että ei tarvita makkariin tilaa millekään ylimääräiselle,niin turhaa olla isossa huoneessa! Tuo vaatekaappien vaihto oli muuten se rasittavin osuus koko huoneiden vaihdossa🙈

      Poista
  6. No jos sääki ni kyl määki ☺ Pistin mein saliin pari kynttelikköö jo.ja siirtelin järjestystä siellä.Salissahan me ollaan lähinnä lasten synttärijuhlat,joulu yms.kun tarvitaan tilaa ja juhlantuntua.Tai no,mein pupu asuu salissa et sen kaa nyt tietty päivittäin puuhastellaan mut kuitenkin poissa arkikäytöstä tuo huone. Piharakennuksen edustalle laitettiin pienet tallilyhdyt valoa tuomaan,ihanasti tuovat valoa tähän pimeään. Muistatko muuten ku oon niitä Reiman poistoja sulle hehkuttanu? Ne alkaa huomenna!! Paikaksi vaihtui Rauma,joka hyvä ku sinne vaan reilu 30km.Listaa koitin jo tehdä mitä oikeesti tarvitaan.mä niin ootan aamua ku mun isä tulee vahtiin lapsia ja pääsen sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä!!!noilla valoilla saa kyllä niin ihanan tunnelman aikaiseksi ja varsinkin nyt kun pimeä on jo melkein viideltä!! Meillä on tuossa talon edessä olevissa tuijissa valot ympäri vuoden, pimeän aikaan vaan päällä. En vaan jaksa niitä repiä pois joka välis. Onneks ne johdot on vihreät niin kukaan ei niitä huomaa kesällä 😁
      Oi vitsi löysikö mitään kivaa Reiman poistoista?! Ja Vähänkö ihana että oli nyt noin lähellä teitä!ja ihan huippua,että pääset vielä ilman lapsia♡noi on varmaan niitä tapahtumia missä lasten kanssa on vähän hankalaa ollakin!

      Poista
    2. Mä oon iteasiassa käyny siellä sekä eilen et tänään 😂 Kovin vähäisin löydöin vain,hinnat noussu tosi paljon.Sua mietin siellä tänään ku oli wettereitä ja pattereita 35€ pari ja yllättävää et oli isompiakin kokoja. Tossa video avajaisista,itsekin sillä vilahdan.
      https://ls24.fi/lstv/reiman-poistomyynti

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: