torstai 15. marraskuuta 2018

Nyt on tilaa leikeille!

No niin sitten sukellus tähän pienten huoneeseen, josta tykkään ihan mahdottoman paljon. Niin ihanaa, kun sai kaikki lelut hyvin mahtumaan ja vielä tuotua pöydänkin leikkeihin. 


Tuli sopivasti käytyä huoneiden vaihdon yhteydessä lelutkin läpi ja nyt ei oo mitään ylimääräisiä juttuja tässä kämpässä. Tilaisin myös lisää säilytyslaatikoita, koska meillä lasten siivoaminen toimii hyvin niin kauan kun on selkeät paikat joka lelulle. Sitten kun on niitä joille ei löydy paikkaa, ne jätetään maahan. 


Nuo pahvilaatikot nukkekodin alla on ensimmäiset laatuaan meillä ja olin ihan yllättynyt miten tukevat ne on! Ja ne imee ihanan paljon tavaraa sisuksiinsa:) Ja nuo legolaatikot on ollut jo ikuisuuden hankinta listalla ja niihin saatiin nyt kivasti alhaalla olevat dublot. 

Oon tässä tehnyt hauskan havainnon, kun huoneet vaihdettiin. Olkkariin ja muualle taloon kulkeutuu nyt paljon vähemmän leluja. Varmaan kun on tilava huone, niin sieltä ei tarvitse lähteä mihinkään. Ja toki tuo huone on nyt ihan kiinni keittiössä ja olkkarissa, eli sieltä näkee muut touhuilemassa, ei tarvitse siirtää leikkejä toiseen huoneeseen.


Tuo pikku pöytähän oli Mandin huoneessa aikaisemmin ja nyt se tuli tänne. Dc-fixin laitoin kanteen, kun se näytti jo niin kuluneelta. Valkoinen dc-fix on muuten valkoisen maalin lisäksi sellainen jota vois löytyä  A I N A  kaapista. Leikkimökistä haettiin myös nukelle syöttötuoli ja nukkeleikit onkin saaneet ihan uuden ulottuvuuden. Niin suloista katsoa, kun Minea keittää leikisti puuroa ja huolehtii ruokalapun paikoilleen ennen kuin rupeaa syöttämään nukkea. 


Tässä huoneessa on tuollaiset kiinteät hyllyt ja niihin tuli nyt Minean ja Nuutin vauva ajan juttuja. Toki tuo hymy naama on meille tullut jo Rasmuksen pakkauksesta, mutta onpa sekin nyt esillä. En kestä noita mini pieniä consseja<3


Nuutti on niin onnellinen, kun tuotiin hänen pikku autotkin  automaton kanssa alas. Niilläkin on nyt leikitty paljon enemmän, kun ei tarvitse yläkerrasta kantaa niitä alas. 


Tuo Ikean hyllykkö on meillä lastenhuoneiden must have-juttu. Siihen vaan saa niin hyvin tavaraa ja nuo laatikot ei jää heti pieneksi. 


Tämän muutoksen yhteydessä hurahdin ihan täysillä kalkkimaaliin. Oon sillä nyt tuunaillut vähän kärsineitä leikkikeittiön juttuja uudemman näköiseksi. 


Nukkekodin ikkunat ja ovikin sai harmaan kalkkimaali kerroksen päälle. Nämä on tosiaan Halpa-hallista ostetuilla kalkkimaaleilla maalailtu ja hintaansa (4,90€) tosi hyviä! 

Seinät odottaa vielä mun siskon seuraavaa visiittiä, niin saan muutamaan julisteeseen kehykset.Onni on sisko joka asuu Ikean kanssa samalla paikkakunnalla<3
Ikkunalle siirtyi nämä ihanat lasiset ilmapallot. Jotenkin sopii paljon paremmin ikkunalle, vai mitä ootte mieltä?!


Kannatti uhrata pari päivää, että sai lapsille paremman tilan leikkeihin!

Tänään olis ohjelmassa ihana ilta Emma´s & Mama´s liikkeessä jouluisissa tunnelmissa,varmaan puskee joulufiilis sen jälkeen täysillä päälle:)

Vesisateesta huolimatta ihanaa torstaita<3

Ja uusille lukijoille tiedoksi, instasta löytää mut unelmienelamista nimimerkillä!

~~Ulla~~10 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana huone! Tuolla on kiva leikkiä <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis, harmoninen huone! Me muutamme kohta kaksiosta isompaan ja lapset saavat leikkihuoneen, joten kiva saada ideoita. Huobe tosin on yläkerrassa, joten voi olla että lelut kulkeutuvat kuitenkin alas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   No meilläkin on osa leluista yläkerrassa ja kyllä sieltä jonkun verran niitä alas tuodaan. Ihan näin vinkkinä, hommaa joku kivan näköinen kori, johon saat sitten kätevästi kerättyä kaikki alas tuodut lelut!

   Hurjasti tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin<3

   Poista
 3. Niiiiin ihana huone!! <3 En kestä, ihana kun kaikki on viimeisen päälle! Ja ilmapallot tosiaan tulee enemmän esille tuossa ikkunassa :) -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3
   Joo siis ihan toisen näköiset ilmapallot tuossa ikkunalla! Mä kyllä niin nautin tästä huoneesta!

   Poista
 4. Ihana huone, ja tosi hyvin tilaa leikeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Joo se oli kyllä se koko rumban tarkoituskin. Ja onneksi nyt oli joku vaihtoehto sille pienelle huoneelle:)

   Poista
 5. Ihana huone ja hyvin tilaa leikkiä. Aivan ihanat nuo ilmapallot tuossa ikkunassa :)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: