keskiviikko 14. marraskuuta 2018

shhh..Kurkistetaanko meidän joululahjapajaan?

Salaisia puuhia päikkäri aikaan ja iltaisin, salaisia kauppakäyntejä yksin, blogien selailua, instatileillä surffailua. Ja sitten ompelukoneella suristelua, kääntämistä, silittelyä, täyttämistä ja käsin ompelemista. Ja viimein niin tyytyväinen olo, ONNISTUIN!


Meidän Minea saa tänä jouluna itsetehtyjä leluja lahjaksi. Toki kaupasta ostettujakin, mutta meidän vanhempien lahjat on aika pitkältä itse tehtyjä.  Minea tykkää ihan hirmuisesti pikkuisista jutuista ja ajattelin, että nyt olisi ihana tehdä hänelle Mailegin tyylisiä otuksia leikkeihin. Siispä meille tulee jouluna kaksi ihan Mailegin omaa pikku hiirtä, sekä nämä itsetehdyt versiot. Anteeksi nyt hehkutus, mutta oon itse näihin niin tyytyväinen. Joskus sitä vaan saan lopputuloksesta just sitä mitä on suunnitellut<3

Vaikka siis meinasin jo heittää roskiin koko hiiri projektin, kun noiden osien kääntäminen meinas viedä loputkin hermot!!Mutta hei kannatti ähistä ja puhista (ja päästellä ehkä pari ärräpäätä hiljaa itekseen...).


Nämä hiiri vauvat saavat sitten sitterit myös. Meidän autotallista löytyy näköjään ihan mitä vaan. Mikolle yks ilta sanoin, että vitsi kun olis rautalankaa, niin saisin kokeilla tuleeko  mun taivuttelusta yhtään mitään. Puoli tuntia myöhemmin mulla oli rulla rautalankaa käsissä:) Ja siis tämä mun kärsimättömyys tulee just näin ilmi, että olin päivällä löytänyt idean näistä sittereistä ja se oli vaan PAKKO saada toteuttaa heti. 



Ja pitäähän hiirulaisilla olla nukkumispaikka. Tein näille söpöläisille teltan.Toinen teltta menee sitten Mandille lahjaksi. Uskoisin, että siihen pääsee asustelemaan petsit:)

Sisko jo sanoikin, että nämä tyypit on saaneet vallan muhkeat patjat ja totta, noilla kelpais itsekin nukkua!


Näitä oli kyllä niin ihana ommella ja näperrellä. Luojan kiitos tässä meidän kyllällä on ihan mieletön kangaskauppa jossa on juuri sopivia kankaita! Tuo valkoinen teltta on muuten tehty ihan vaan Rasmuksen äitiyspakkauksesta tulleesta lakanasta. hyötykäyttöä<3



Tässä postauksessa ei nyt niitä Mailegin hiirulaisia näy, kun teen niille juuri uusia vaatteita. Löysin hiiret torista ja niillä oli intiaani vaatteet päällä(tähän se silmiä peittävä apinaemoji). Jotain muuta ajattelin loihtia niiden päälle!

Näihin ideat löysin Talotarinoi insta tililtä. Ja sitten seuraavaan alkavaan projektiin oon selannut urakalla Ripaus tunnelmaa- blogia ja ehkä ihan pikkuisen hullaantunutkin Heidin ihanista käsitöistä. Joillakin ihmisillä on vaan ihan uskomaton mielikuvitus!

Nyt on etsinnässä joitain Mailegin huonekaluja(sänkyä, syöttötuolia, ehkä lisää hahamoja). Että tänne suuntaan viestiä jos vähänkään teidän nurkissa pyörii niitä vailla leikkijöitä:)


Ootko sä tehnyt itse mitään joululahjoja? Tai onko teillä ihastuttu Mailegin hahmoihin?!

Harmaudesta huolimatta ihanaa keskiviikkoa!! Siis se on JO keskiviikko, jippii!!

~~Ulla~~


4 kommenttia:

  1. Wau, hienoja! Mulla ei riittäs kärsivällisyys tai taidot mitenkään tollaseen.Sukkia oon koittanu pukin pussiin ja samalla opetella kirjoneuletta.
    Käyn tyyliin kerran vuodessa ulkoiluttaa äitin kaa mun tätiä ja Ikea on aina mein retkikohde,Eilen oli tän vuoden vuoro.Eka syödään siellä se aamupala,sitte kierretään yläkerta ja viedään Aino 5v. lapsiparkkiin.Sen aikana alakertaa kierrellen,nyt siellä oli jo niin ihanasti kaikkia joulujuttuja.omaan koriin pääty paljon kynttilöitä ja vähän jotain jouluistakin.Äidin kanssa otettiin Amarylliksetkin,josko tänään saisin siivottua viileen eteisen ja sinne laittasin ettei ihan heti liikoja lähde kasvuun ja mee ennenaikaiseksi.Toisaalta odotan lähestyvää joulua ja silti taa ahdistaa koko joulu ja kaikki mitä muka pitäis tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi♡
      Kyllä munkin kärsivällisyys meinas välillä lentää takaovesta pihalle noiden hiiren kans😂

      Oi,että miten ihana tapa teillä on!!Varmasti merkitsee paljon teille kaikille♡
      Voi Ikean joulu näyttää varmaan ihanalta!!oon monena jouluna ostanut sieltä lahjapaperit ja muut paketointi tarvikkeet. Sielä on niin kauniita vaihtoehtoja 😍
      Amaryllis on kyllä super näyttävä joulukukka! Mun lemppari on hyasintti,sitä tuoksua on jo ihan ikävä!!

      Mä oon yrittäny päästä tuosta mitä pitää tehdä-ajattelusta pois ja tehdä vaan ne mitä halutaan. Meidän joulu on ehdottomasti meidän näköinen😊

      Poista
  2. Vau, olet mielettömän taitava! Upeita juttuja! Meilläkin tonttupuuhat aluillaan..Ihana blogi jotan alan seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Helmi♡ ja ihana jos jäät lueskelemaan juttuja!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: