perjantai 16. marraskuuta 2018

Sieltä se jouluinen tunnelma löytyi **ARVONTA**


Arvonta suoritettu ja voittaja on MInna N. Voittajalle ilmoitettu sähköpostilla! Kiitos kaikille osallistumisesta:)

*Yhteistyöpostaus Emma's & Mama'sin kanssa*

Pimeää, sateista ja kylmää, sellainen perus marraskuinen ilta siis. Mutta kun ovista astui sisälle tunnelma muuttui ihan toiseen ääripäähän. Tuli lämmin, kotoisa ja tervetullut olo. Ja kyllä, ehdottomasti myös jouluinen!


Tuo käynti oli kyllä juuri sitä mitä tarvitsi, että saa fiiliksen laitella kotiinkin jo lisä ripauksen joulua(niiden joulutähtien lisäksi...). Nyt pääsette sitten kuvien kautta tekin tunnelmaan sisälle, ainakin toivon niin<3

Emma's & Mama's on juuri niitä liikkeitä missä pitää olla paikoillaan hetken aikaa, että ehtii tutkia kaikkia niitä ihanuuksia mitä sielä on. Tämän joulun hitti on tämä esittelyjä tuskin kaipaava hahmo, lumiukko. Ja miettikää, jokainen noista lumiukoista on käsin maalattu, joten niiden ilmeet on aina vähän omanlaisensa.


Mut hurmasi nämä kaikki ihanat kuusenkoristeet ja mietinkin, että taidetaan mandin kanssa käydä valitsemassa muutamat uudet koristeet meidän kuuseen. Onko teidän kuusessa muuten perinteisten pallojen lisäksi jotain muita koristeita? Siis en nyt tarkoita niitä valoja ja nauhoja, vaan näitä roikkuvia juttuja. Mä oon nyt jotenki ihan ihastunut noihin!


Joulukalentereita ja joulusukkia löytyi monenlaisia. 

Tämä värimaailma <3
Voisin jotenkin nähdä nämä meillä?! Puhuttiinkin, että nyt on tosi suosittuja kaikenlaiset asetelmat. Emma's & Mama's:ssa  niihin löytyi ihan hurjat määrät erilaisia figuureja, autoja ja kuusia ym. Värimaailma ja aiheet  oli niissä niin laajat, että varmasti jokaiselle löytyy se oma juttu. Toisaalta olis ihana sellainen perinteisempi asetelma tottuineen, mutta uskon, että meille kotiutuisi silti jotain tälläistä satumaailman joulua<3


Oli pakko ottaa kuva myös näistä eväsrasioista ja juomapulloista. Aika ihana lahja idea vai mitä? Eikä olisi varmastikkaan mitään turhaa kaapin perälle unohtuvaa, vaan ihan käyttöön tulevaa!


Ja sitten vaikka kaverille lahjaksi tai joulu viemiseksi näitä kauniisti pakattuja herkkuja?
Eikö kiva kun mä mietin teille valmiiksi lahja idiksiä?!


Ja siis kun mä välillä kirjoittelen, että joku ihan huusi meille pääsyä, niin katsokaa nyt. Eikä nämäkin halua meille?! Ihastelin Mailegin hyllyn luona kaikkia mielettömän kauniita pikkuruisia juttuja. Ja sain taas lisää ideoita Minean joululahjoihin:) 


No niin. Olisko aika paljastaa arvonnan palkinto?

Eli viime jouluna löytyi varmasti monesta kodista tonttuovi. Niin meiltäkin. Nyt se ajatus ovesta on  "vähän" laajentunut ja tänä jouluna tontulle pääsee tekemään myös talon. Niin huippua!! Ja mikä tekee tästä tosi kivan, niin paketissa on ihan vaan puun väriset osat taloon. Eli saat itse tai lasten kanssa, tai miksi ei vaikka koko perhe, tehdä juuri sen näköisen talon kuin haluatte. Voitte maalata, tai päällystää paperilla seinät ja katon. Ja talon kokoamiseen ei tarvita liimaa eikä nauloja.  

Tässä esimerkki tuosta talosta!

Nyt haluan arpoa teille ihanille lukijoilla tuon talo paketin (sisältää siis pelkän talon!), koska mulla nyt vaan on ihan huiput lukijat<3

Arvonnan säännöt:

*Arvonta alkaa NYT ja päättyy perjantaina 23.11 klo 21. 
*Arvontaan osallistut kommentoimalla mikä tekee teidän joulusta teidän näköisen
*Toisen arvan saat jos olet rekisteröitynyt blogini lukijaksi (voit liittyä myös nyt) Ilmoita monellako arvalla oot mukana!!
*Jos kommentoit anonyyminä muistathan jättää toimivan sähköposti osoitteen, että saan sut tarvittaessa kiinni
*Voittaja ilmoitetaan tässä postauksessa ja ilmoitan hänelle myös henk.koht. 

Ihan hurjasti arpaonnea juurikin sulle!!

Hei ja koska kaikki ei voi voittaa niin tämän tonttutalo pkt tulee Emma's & Mama'sille tarjoukseen 9,90. Sen ja miljoona muuta ihanuutta löytää heidän verkkokaupasta.  

Hei ja ihanaa viikonloppua tyypit<3

~~Ulla~~Mut löytää instasta tunnuksella @unelmienelamista


31 kommenttia:

 1. Mukana kahdella arvalla!

  Oi mikä talo. Meillä asuu kaiken maailman pieniä leluotuksia joten tuo tulisi tarpeeseen. Joudun nyt varmaan tilaamaan ihan itsekin tuon enkä luottamaan (huonoon) arpaonneeni, tosin jos onni potkaisee, niin saa sitten molemmille tytöille tönöt. :D

  Meidän joulusta meidän näköisen tekee 'Elsan kuusi' jossa on valkoisia ja harmaita koristeita, jääpuikkoja jne, ja runsas määrä suklaata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuohon taloon on hyvä muuttaa kaikkien niiden pikku otusten:) Teidän kuusi kuulostaa niin ihanalta! ja suklaa...Sitä tulee syötyä ihan liikaa koska joulu:D

   Poista
 2. Tuo talo on ihana!

  Meidän näköinen joulu on läheisten kanssa yhdessäoloa, perinteisiä jouluruokia ja -herkkuja, joulukuusi ja joulukoristeita :)

  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 3. Meidän joulu syntyy kymmenistä kynttilöistä ja ulkovaloista. Kahdella arvalla mukana. taina.paulin@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Minun joulu syntyy minun poikani ilosta 😍 tykkään myös koristella kotia ja laittaa hyvää (paljon) ruokaa.
  Yhdellä mukana
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu<3 Meilläkin ruokaa on aina ihan liikaa,mutta saa sitä sitten napostellakin useampana päivänä!

   Poista
 5. Meidän joulu löytyy perheen yhdessäolosta ja hyvästä jouluruoasta. Mukana kahdella arvalla.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana!
  Meidän joulu on pysähtymistä, yhteistä aikaa, yhteisiä lautapelihetkiä ja jokaisen toivomaa ruokaa (ainakin yksi toive toteutetaan jokaiselta) joulupöydässä.

  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi miten kiva ajatus tuo, että jokaisen yksi ruokatoive toteutetaan! Lautapelit on meidänkin joulun vakio:)

   Poista
 7. Meillä joulu syntyy omatekoisista ruoista, herkuista ja koristeista <3
  apsulih@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Joulu syntyy Yhdessäolosta, hyvästä ruuasta ja vapaa päivistä.
  Talo olisi ihana.
  eveliina.suutari@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Lukijana kahdella mukana. Meidän joulu on sopiva sekoitus perinteitä ja rentoa oloa. Tarvitaan ne jouluherkut ja rosollin- ja muun väsäykset, mutta siivouksissa ja muissa voidaan sitten vähän oikaista, jos aika ei riitä :D
  Parhainta on yhdessä olo ja ilon tuottaminen toisille.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mutta tuohan on ihan parasta. Otetaan omaan jouluun ne perinteet mitkä sopii ja skipataan ne turhat! Oon samaa mieltä, se yhdessä olo on niin ihanaa ja tänä vuonna meillä on korostunut tuo toiselle antaminen. Niin hyvä mieli tulee itselle, kun saa hyvän mielen toiselle.

   Poista
 10. Joulu syntyy lasten askarteluista, jouluvaloista, leipomuksista, yhdessäolosta ja joulumielestä. Kahdella arvalla mukaan. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin on niin ihania asioita listattuna, että varmasti tulee ihana joulu<3

   Poista
 11. Hyvä ruoka, tunnelma, perhe ja koristeet :) 2 arpaa.
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. En vielä tiedä. Meidän joulu etsii tänä vuonna uudet uomat anopin/mummin kuoleman jälkeen. Aiempina vuosina ollaan vietetty joulu mummolassa tunnelmoiden ja syöden mutta mutta...

  Yhdellä arvalla mukana. lil_citcat(at)hotmail piste com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osanotto suruunne.
   Varmasti on vaikeaa lähteä miettimään uudenlaista joulua, mutta toivon silti, että vietätte ihanan ja tunnelmallisen joulun, missä ikinä olettekaan.
   Me ollaan nyt viisi vuotta oltu aatto kotona anoppilan sijaan ja oon toisaalta tykännyt niin kovasti, kun ollaan tehty aatosta juuri meidän näköinen. Toki sitten joulupäivänä kurvataan anoppilaan tapaamaan sukulaisia.

   Poista
 13. Mukana kahdella arvalla. Mun joulun tekis se, että saisin viettää sen ihan omassa yksinäisyydessä, iliman turhaa ressiä. Sais vain nauttia ihanista jouluaaton ohjelmista, syödä sitä, mitä haluaa. Ei tartteis nähä hössän hössää. Käydä rauhassa joulusaunassa, ommaa tahtiaan. Ai että!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin joulu kuulostaa hyvältä, varmasti juuri sulle sopivalta! Kiireettömyys on se mihin mäkin panostan jouluna ja läsnä olo.

   Poista
 14. Osallistun arvalla. Meidän joulun tekee lapset, oikea kuusi, perinteiset joulutaulut, joulukukkaasetelmat jotka teemme itse, jouluruuat ja tietysti paketit lapsille ja meille aikuisillekin. Joululaulut, ihana tunnelma ja tuoksut, rauhoittuminen ja jouluyön valvominen.
  -aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli niin ihania asioita listattu! Oikea kuusi on meilläkin must juttu:) Tuo on kyllä ihailtavaa, että teette itse jouluasetelmatkin!

   Poista
 15. Yhdellä arvalla mukana...

  Joulufiilis tulee, kun koti on jouluisessa asussa ja joululauluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mull ase on kyllä tosi tehokas tunnelman kohottaja kun talo on jouluisessa asussa ja joululaulut, ne on kyllä niin ihania!

   Poista
 16. Vielä ehdin...😊Joulun tekevät läheiset ihmiset 💞Mukana kahdella arvalla, olen lukija 🤗Tervetuloa blogiini: www.aarreaukusti.blogspot.com, saattaa näyttää tutulta 😅 Blogissa juuri synttäriarvonta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit hyvin!
   Kiitos blogi vinkistä, ehdottomasti tuun visiitille:) ja oon sun kanssa ihan samaa mieltä, ne on ne ihmiset ympärillä jotka tekee joulun<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: