torstai 29. marraskuuta 2018

Joulupuu keräys-täältä me tullaan!

Parisen viikkoa sitten nappasin meidän Halpa-Hallista, MLL:n joulupuu keräyksen joulukuusesta meille kortin.  Mut valtaa aina jotenkin surullinen fiilis, kun lueskelen niitä korttia läpi. Niitä oli nytkin ihan mahdottoman paljon, varsinkin kun ottaa huomioon, että me ei edes asuta mitenkään hurjan isolla paikkakunnalla. Mietiskelin aika kauan minkä korteista ottaisin. "Tyttö, 16v", "poika, 14v" "tyttö, 5v". Mä päädyin sitten korttiin jossa luki poika 2kk ja koko 62cm. 


Meillä on korteissa myös nuo vaatekoot, ilmeisesti näin ei joka paikka kunnalla ole? Mun mielestä on ihan kiva, että on mahdollisuus ostaa myös vaatetta. Ilman kokoa en kyllä uskaltaisi ostaa, kun noita lapsia on niin monen kokoisia, vaikka ikä olisikin sama. Me ollaan osallistuttu tähän joulupuu keräykseen jo aika monena vuotena ja ollaan usein valittu meidän omien lasten ikäinen lapsi. On ollut sitten vähän helpompi miettiä mikä sen ikäistä voisi kiinnostaa. Tällä kertaa nyt sitten päädyin kuitenkin tuohon pikkuiseen<3

Tässä neulomis vimman keskellä ei paljon tarvinnut miettiä mitä pakettiin tulee. Ainakin villasukat ja tumput. Ja ne on nyt sitten ehkä jonkun mielestä vähän tylsän väriset, mutta tuota harmaata lankaa nyt sattui olemaan valmiina:) Ja koska oon halunnut testailla noita virkattavia leluja jo vaikka kuinka kauan,mutta en oo keksinyt kelle sen antaisin, niin sainpa nyt sitten senkin tähän. Ja oli muuten niin helppo ja nopea tehdä! Heti tuli sellainen olo, että näitä vois tehtailla lisää, puuttuu vaan ne vauvat! Missä meidän kaveri ja sukulais ympyröiden vauvat oikein on?! Vissiin aika pitkälti saatu jo:)


Halusin ostaa pikkuiselle jotain vaatettakin ja koska olin muutenkin tilaamassa H&M:ltä,  niin otin sieltä myös suloisen body ja housusetin sekä pipon.  Ihan sydämestä puristi, kun avasin tuon vaatepaketin ja katselin noita vaatteita. Miten pieniä ne onkaan<3  Ai kuka rämpii taas vauvakuumeen keskellä?!


Tämmöinen setti lähtee siis meiltä joulupuu keräykseen. Eikä mennyt rahaa kuin alle 15€. Toivottavasti tästä nyt on iloa, ainakin se on rakkaudella tehty ja koottu<3

Mä oon muuten aina pitänyt jotenkin tosi hankalana just nuoria tässä keräyksessä. Vasta kun asiaa tänä vuonna tarkemmin mietin, niin keksin että eihän heillekään olisi kovin vaikea ostaa lahjaa. vaikka joku lahjakortti elokuviin (vaikka kaksi lippua,niin voi viedä kaverinkin) tai vaateliikkeeseen, tai sitten niitä kauppojen valmiita kosmetiikka paketteja. 

Nauraen tässä  mietin,että on se hyvä kun on vieraalle lahja jo valmiina ja omien lasten lahjat on vielä ihan vaiheessa:)

Löytyykö muita joulupuu keräykseen osallistuneita,joko tänä vuonna tai menneinä vuosina? Mitä te ootte pakettiin laittaneet?

Viettäkäähän mukava torstai -ilta<3

~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: