lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulufiilis -tule jo!

Joko sulla on joulufiilis? Mulla se on nyt jokseenkin vielä hukassa. Että jos joku näkee niin ohjatkaa sitä  meille päin:)

Joulua on meille jo laiteltu jonkun verran. lastenhuoneet on meillä tänäkin vuonna ne huoneet joissa tonttuja on sielä ja täälä, sieltä löytyy myös pieniä joulukuusia ja punaisia possuja. Mutta sitten meidän olkkari. Just siskolle avauduin puhelimessa tästä maailman luokan (NOOT) ongelmasta, kun en osaa päättää mitä väriä meidän joulu olis tänä vuonna. Pari viime vuotta on ollut aika valkoinen-hopea-ripaus punaista-linjaa. Mutta nyt, nyt mua ei yhtään huvita laittaa sitä punaista, ei punaisia koristetyynyjä eikä punaisia pöytäliinoja. Toki niiden aika voi sitten kumminkin tulla lähempänä aattoa,mutta ei nyt. Nyt meiltä löytyy vain punainen viltti ja sekin on vähän piiloteltu tuonne muiden vilttien alle :) Mutta jotenkin mua ehkä kiehtoo tämä ihana ruusukullan väri. Halpa-Hallista ostin nuo mini pallot ja mitä enemmän niitä katselen, ihastun tuohon väriin koko ajan lisää. Hyasintti on yks mun lemppari joulukukka samoin jouluruusu. Tuo hyasintin tuoksu<3   


Meidän koristetyynytkin on mun silmään ihan vaan talvisia, ei jouluisia. Mutta toki tämäkin linja kelpaa!  Enkä nyt todellakaan rupea repimään ressiä tästä asiasta. Ne on todellakin ihan jotkut muut asiat ,kuin koristetyynyt jotka sen joulun tekee. Mutta näinä hitusen pimeinä iltoina on aikaa miettiä vaikka ja mitä, vaikka sitten niitä koristetyynyjä:D 
Jotkut vaaleat/harmaat peura (tmv) tyynyt olis ihan kivat, tai jotkut lumihiutale tyynyt,hmmm...Kyllä tämä tästä, eikös?!Taljat ja paksut viltit on tänä talvena ehdottomasti meidän sisustuksen juttu. Niistä tulee niin ihanan lämmin ja kodikas tunnelma!


Miltä teidän joulu näyttää tänä vuonna, onko samat värit kuin edellisinäkin vuosina vai ootko uudistanut joulukoristeita johonkin uuteen väriin?  Onko sulla joku juttu mikä nostaa joulufiilistä?

Ihanaa viikonloppua ja joulukuun ensimmäistä<3

~~Ulla~~

6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ja tuo ruusukulta on ihana väri, itsekin olen ihastunut siihen.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Mäkin tykkään tuosta ruusukullasta, piti vaan jokseenkin pitkään tuumia, onko se nyt sitten kumminkaan jouluväri, mutta kyllä se vaan on!

   Poista
 2. Meillä mennään joulunakin valkoista/harmaa/mustaa/puuta - linjalla, mutta nyt tänä vuonna räväytin ja hankin tummanvihreät tyynynpäälliset. :D Joitain tonttuja on esillä ja niistä tulee sitten hiukan punaista, mutta punaiset kuusenpallot jäivät tänä vuonna taas laatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa niin ihanilta nuo teidänkin jouluvärit!! Joo meilläkin ne punaiset pallot jää tänä vuonna laatikkoon. En kuitenkaan malta niitä eteenpäin antaa, jos joku joulu tekeekin mieli ripustella niitä:)

   Poista
 3. Kaunis koti! Aivan ihana nuo pienet porot! Meillä mennään aika samalla tavalla, kuin viime vuonna :) Paljon hopeaa, valkoista ja vähän kultaa joukossa! Tänä vuonna ostin myös uuden hopeisen poron, jolla punainen rusetti kaulassa, joten saatin vähän "aitoa" joulunpunaista myös meidän kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, teidän joulu kuulostaa niin kauniin väriseltä. Punainen on ainakin meidän kodissa sellainen väri,ettei sitä tarvitsekkaan olla paljoa, kun tuo jo kivasti ilmettä.

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: