tiistai 11. joulukuuta 2018

Kaipaatko lahjavinkkiä?!

*Yhteistyö postaus Hopea-Puron kanssa*

Hei ihanat!

Mulla olis teille kiva lahja vinkki, jos sellainen sattuu vielä puuttumaan. Koruja on aina yhtä ihana saada ja niitä on myös kiva antaa ja jos multa kysytään niitä ei vaan koskaan voi olla liikaa:) Pääsin tutustumaan Hopea-Puron kauniiseen koruvalikoimaan ja oon ihan ihastunut niihin. Valikoima on mun mielestä tosi hyvä, varmasti löytyy koru jokaisen makuun. On Korviksia, ranne-, nilkka ja kaulakoruja. Mikä ihaninta löytyy myös koruja jotka ovat allergiavapaita, eli ei ole ongelma, vaikka lahjan saajalla olisi nikkeliallergia.

Oli niin hassua päästä valitsemaan koruja itselle. Valikoima oli niin laaja, että mulle tuli valtava valinnan vaikeus. Lopulta päädyin tähän ihanaan settiin, jonka nimi on Käpy. Niin ihanan siro ja samaan aikaan runsas, olematta raskas.  Mulle oli niin iso yllätys, että Hopea-Puro on ihan paikallinen, Kauhavalainen, yritys. Oli niin ihana kuulla, miten sen perustaja kertoi miten hänen  lapsuuden unelma tehdä työtä korujen parissa on Hopea-Puron myötä toteutunut. Koruja viedään postiin useita kertoja päivässä, joten postitus on todella nopeaa. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän nettikauppa jos vielä uupuu lahja esim. ystävältä, äidiltä, tai siskolta. Muhun teki myös vaikutuksen Hopea-Puron Mandu mallisto. Sen korut valmistuvat Nepalissa missä niitä valmistaa naiset jotka eivät voi käydä töissä kodin ulkopuolella. He saavat tehdä koruja kotona ja huolehtia samalla perheestään. Ihan huikeaa, että he saavat näin mahdollisuuden ansaita rahaa. Niin hienoa, että koruilla on myös tarina niiden takana.

 Kauhavalla sijaitseva varasto on nyt myös joulun aikaan asiakkaille auki. Eli voit käydä paikan päällä katselemassa  ja ostamassa näitä ihania koruja ti-la  klo 12-17.  Ja jos satut asumaan kaukana Kauhavasta, niin heillä on hurja määrä jälleenmyyjiä, joten suosittelen kurkkaamaan listan heidän nettisivuiltaan, josko siellä sunkin lähellä olisi heidän koruja myynnissä!

Kiitos Hopea-Puro<3

~~Ulla~~

*Korut saatu näkyvyyttä vastaan*


4 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: