tiistai 11. joulukuuta 2018

Vaatteiden tuunailua ja pihatouhuja

Minean talvipipo pähkäilystä kirjoittelin tänne ja sitten jo ehdin kirjoittaa, että tein hänelle pipon. No nähtävästi tämä meidän neiti on sen verran kova touhuamaan, että ihan normi pipo ilman nauhoja ei vielä kyllä pysy päässä. Ja tuola pakkasessa ja tuulessa ei oikein oo kiva katsoa, kun pipo on koko ajan toiselta korvalta pois tai pahimmassa tapauksessa koko pipo maassa. Että mun tekemä tupsu pipo saa nyt sitten olla autossa ja kyläillessä käytössä. 

Tilasin neidille henkkamaukalta valkoisen tupsupipon, josta tupsu lähti heti vaihtoon. Onneksi olin ostanut paikallisesta askertelu liikkeestä pari DIY tupsupakettia ja niistä toisen sitten vaihdoin tähän Minean pipoon. Ja kyllä voi pienellä tuunauksella olla ihan valtava vaikutus. Tuosta piposta tuli niin paljon parempi isommalla tupsulla ja siis tuo tupsu ei kuitenkaan paina paljoa, kun laitoin sen sisälle ihan vaan vanua.

Saatiin nautiskella ihanista pakkaspäivistä ja pienen pienestä lumi kerroksestakin. Lasten intoa oli niin ihana katsoa, kun taivaalta leijaili lumihiutaleita<3 Ja miten he keksivätkään ihania leikkejä vaikka sitä lunta oli vain sentti. Ja metsä. Miten onnellinen mä oonkaan nykyään, että meidän ovelta on lähimpään metsään noin 10m. Ja ehkä vähän siitäkin, että lapset on sen ikäisiä, että pääsevät sielä jo etenemään ilman apua:) Meidän pikkuiset rakastaa käydä metsässä. Sielä saa kiipeillä ja möyriä niin paljon kuin ikinä haluaa.

Ja kyllä sen taidoista sitten huomaakin, että ollaan kiipeilty ja liikuttu epätasaisella alustalla.


Saavutuksia pitää aina tuulettaa eiks nii?!


 Nuutti on noiden autojen kanssa joka paikassa, niin omassa pihassa kuin metsässä. Metsästä löytyykin hienoja ratoja autoille, tosin välillä kuuluu sellainen "äitiiii, tuu auttaan auto on jumis!". 


Nyt me kyllä kaipailtais jo kovasti lisää lunta. Kyllä se vaan vaikuttaa niin joulun tunnelmaan jos on lunta, vai?!

Ja kyllä se munkin joulufiilis on pikku hiljaa nousu suunnassa.Kiitos ahkeran joululaulujen soittamisen ja hyasinttien tuoksun<3

Ihanaa tiistaita teille ihan jokaiselle!

~~Ulla~~

2 kommenttia:

 1. Sopii niin hyvin tuo tupsu tuohon pipoon. :)
  Ihanaa viikkoa teille.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikös? tuli paljon kivempi:)
   Ihanaa loppu viikkoa teillekin!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: