maanantai 14. joulukuuta 2020

Mielikuvitusta rikastuttavat joululahjat

 *Kaupallinen yhteistyö Kustannus Mäkelän  ja Perhekuplan kanssa*


Me ollaan tänä vuonna mietitty entistä enemmän joululahjojen suhteen sitä, että ne olisi todella tarpeeseen ja ei sellaisia lyhyt aikaisia juttuja. Kirjat on mun mielestä yksi sellainen helppo ja kiva lahja, joista ihan varmasti on iloa pitkäksi aikaa. Me saatiin Kustannus Mäkelältä monta uutta kirjaa joita on nyt ahkerasti lueskeltu.Meillä luetaan oikeastaan joka ilta satu lapsille ja Mandi varsinkin on oikea lukutuokka, jolle mikään määrä kirjoja ei meinaa piisata:) Nuutti ja Mineakin haluaa mennä sänkyyn aina vähän aiemmin, että ehtivät katsella kirjoja ennen nukahtamista. Ja onhan sadut ihan loistava rauhoittumis tapa ennen unia. 


Lilianan kanssa katsellaan monesti kuvakirjoja,joita hän jo niin  tarkasti jaksaa tutkia. Tässä Hellästi Hellien kirjassa(Sirpa Sironen-Hänninen, Leea Mattila) on ihania loruja ja leikkivinkkejä  niiden rinnalle.  Siitä löytyy myös muutama helppo laulu pienen kanssa laulettavaksi. Kuvat herätti ainakin meidän pienen mielenkiinnon!Ilahduin ihan super paljon, että meidän kirja paketista löytyi myös mulle itselle luettavaa. Tunnetaidot on oikeastaan sellaine osa-alue, josta oon kiinnostunut sekä äitinä, että töiden puolesta. Tästä tunnetaitojen käsikirjasta(Julia Pöyhönen, Heidi Livingston) sai taas paljon uusia vinkkejä ja tehtäviä lasten kanssa työskentelyyn. Mikä ihaninta kirja on kirjoitettu niin, että sitä on helppo lukea ja ymmärtää. Inhoan niitä kirjoja, jossa puolet asioista on selitetty niin vaikeasti, ettei asia aukene ollenkaan. Tiedätte varmasti mistä puhun!


Ja koska käsityöt on mulle iso juttu, niin tätä Neulo ja virkkaa pakkaspäiviin kirjaa(Jenny Alderbrant,Kamilla Alderbrant) on tullut selailtua paljon ja suunnitelmissa on tehdä ainakin uudet lapaset ja pipo itselle. Niin kauniisti kuvitettu kirja, että pelkästään jo kuvien perusteella tulee sellainen pakko saada-fiilis!Luetaanko teillä paljon? ja Tuleeko sun itse luettua muuta kuin lastenkirjoja?


Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Kustannus Mäkelän laajan tarjonnan, sieltä löytyy kirjoja ihan jokaiselle!!

Ihanaa uutta viikkoa juurikin sulle!


-UllaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: