keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Joulukuusta etsiskelemässä

Moiks!

No pitäähän multakin nyt JOTAIN jouluista postausta tulla, eikös?! Joten tässäpä meidän sunnuntainen joulukuusen etsiskely reissu. Oli ihana huomata, että Rasmus ja Nooakin lähti ilman sen kummenpia suostutteluja tälle retkelle.


Puhuttiin jo lauantai-iltana lasten kanssa, että sunnuntai aamupäivällä lähdetään etsiskelemään kuusi meille. Mä henk.koht. olisin ehkä halunnut käydä moisen meille ostamassa,mutta tänäkin vuonna mentiin naapurimetsän tarjonnalla. Me ollaan siis saatu metsänomistajalta lupa käydä kaatamassa kuusi hänen metsästä, että kuusi varkaissa ei oltu:)

Nuutti nauttii ihan silmin nähden isoveljien seurasta. He kun jaksavat hänen kanssa vielä riehkata ja remuta!

Pakattiin mukaan lämmintä mehua ja piparia. Koska eväät<3

Meiltä on matkaa tuohon kuusien luo hurjat 50m,että ihan kauhean kauas ei tarvinnut jaksaa kävellä. Onneksi ne eväät maistuu hyviltä vaikka omilla kotiportailla!

Tutkiskeltiin ja mietittiin mikä kuusi olisi hyvä ja missä kohtaa niitä oksia olis kiva olla. Niin ja miksi ne viisi kuusta samassa kohtaa kasvavat ei välttämättä ole niitä parhaita joulukuusia:) 

Ja sitten olikin jo aika napostella eväitä. Hauska kun esim Nuutti ei oikein malttanut tehdä mitään, kun vaan odotti niiiin kovasti koska niitä eväitä syödään. Ja sitten kun mehut oli juotu, niin mennä möyrystelli pitkin metsää ja kiipeili mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.


Minealla meinas mennä koko touhu ihan penkin alle, koska äiti ei ollut tajunnut pakata hänelle kuusipiparia. On se kaksi vuotiaan hyvä mieli välillä vähän turhan pienistä jutuista kiinni!!
Onneksi  mehu edes oli oikean makuista ja lämpöistä:)


Kuusi löytyi ja se on ollut sunnuntaista asti meillä koristeltuna. Kyllä se joulufiilis tuli ihan toisella tavalla meille, kun sai kuusen koristeltua<3


Meidän lapset jaksais olla tuolla metsässä kyllä vaikka ja kuinka kauan. Onneksi tuo metsänpohja on tosi helppo kulkuista jopa Minealle. Mä keräilin siinä samalla muutamat oksat joulukoristus juttuihin.


Kuulutteko te tähän ilmeisesti yleistyvään joukkoon, joka laittaa kuusen jo joulukuun alussa vai odotatteko lähemmäs joulua? Entäs onko teillä ihan aito kuusi vai haetaanko se varastosta?!

Mä taidan kyllä ens vuonna pitää pääni ja käydä ostamassa kuusen. Meidän koriste määrä vaatis vähän enemmän oksia...:D

Nyt paketoimaan ensimmäisiä joululahjoja pakettiin!

~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Jos laitettais tänä vuonna joulukuusi niin oottaisin kyllä vähintään näille samoille tienoille, ja kyllä se kummasti joulutunnelmaa kohottaa. :) Enkä kyllä osaa päättää tuleeko meille ens vuonna aito vai tekokuusi :D Tekokuusi olis ekoteko mutta kun oikeassa kuusessa on se tuoksu <3 Onneksi pääsen kohta teille fiilistelemään! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, että kuusi se oli joka sen joulufiiliksen lopulta toi. meille tulee varmaan jatkossakin aito kuusi,mutta OSTETTU!!! Sattuneesta syystä:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: