torstai 29. marraskuuta 2018

Jos ei aina niitä kotisynttäreitä!

*Yhteistyö postaus Hoplopin ja Soblogien kanssa*

Meillä on järjestetty perinteisest ihan normi kotisynttärit kavereille. Pari viikkoa sitten päästiin kuintenkin kurkistamaan Sobloggaajien kanssa, miltä ne synttärit Hoplopissa näyttäisi. Ja tarvitseeko sitä edes sanoa, meillä oli lapset tästä ihan onnessa. Ylläri!

Hoplopissa on eri teemalla synttärihuoneita. Me oltiin disco huoneessa ja discopallo lumosi meidän pienet kokonaan kimalteellaan:)
Vaihtoehtoina Seinäjoella on sininen tai pinkki discohuone, prinsessahuone, merirosvohuone tai avaruushuone. 


Jos Hoplopista varaa synttärit saa tarjoilun suhteen pelailtua hinnan kanssa. Jos haluat satsata vähän vähemmän, on tarjoilukin niukempi. MUTTA meillä ei kyllä lapsilla ollut se pääpaino niissä syömisissä. Eli pöydässä käytiin vaan nopeasti syömässä jotain ja sen jälkeen oltiin jo taas menossa. Jätskikakku oli kiva ja meillä lapset tykkäs tosi kovasti kun päällä oli strösseleitä ja  kastikkeita:)


Mä tykkään Hoplopista tosi paljon. Sielä oon ihan mahdottomat määrät tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Meillä siis Nooa (10v. ) ja Rasmus (11v.) sai aikansa kulumaan tuola vielä tosi kivasti. Ei tultu kertaakaan kysymään, että "joko kohta lähdetään kotia". Samoin tykkään siitä, että sielä pomppimisen, pyörimisen ja kiipeilyn lomassa on mahdollisuus myös rauhallisempaan puuhaan. Nuutti ja Minea tykkäs tosi kovasti laitella vihreitä pikku palloja leijumaan ilman avulla. Palloja sai myös laitella erilaisiin alustoihin, mistä ilma niitä sitten heitteli pitkin ja poikin.


Minea oli tällä kertaa aika kauan varovainen noissa kiipeilytelineissä, mutta kyllä hänkin sitten lopulta vauhtiin pääsi!
Ilme varmaan kertoo kaiken<3


Hoplop synttäreissä parasta on kyllä se helppous. Sun ei tarvitse siivota kotona, ei järjestää ohjelmaa, eikä miettiä tarjottavia. Ja hei, vieraiden vanhemmat kiittää ihan varmasti kun kotiin lähtee lapsia joiden energiat on purkautunut ihan kunnolla:)

Hei ja Hoplopin sivuilla näyttää olevan vielä voimassa joulukuun 8. päivään asti tarjous jossa synttärisankari saa viettää juhlansa ilmaiseksi, kun varaa seitsemälle juhlijalle synttärit!

Meidän perheeltä lämmin suositus liikunnallisille partyille!!

Kiitos Hoplop Seinäjoki!

~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä todella näppärältä kaikin puolin! Hoplopit vaan on niin kivoja paikkoja kun itte tulee myös möyrästettyä siellä mukana :'D -V

    VastaaPoista
  2. Jälleen kivannäköistä meininkiä :)

    Promosin sinun blogiasi omassa blogissani. Käypä katsomassa https://unelmanumero5.blogspot.com/2018/12/emyn-top-5-seurattavat-blogit.html

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: