perjantai 23. marraskuuta 2018

Apua tätä ideoiden määrää!!

Perjantai, aikas ihana olla taas viikonlopun edessä. Ja mikä huikean mahtava sää tällä viikolla on ollut. Meillä on kuuraa joka paikassa niin, että näyttää siltä kuin lunta olisi satanut! Ja siihen vielä kirkas auringon paiste, niin energian määrät on ollut aika hyvällä levelillä tällä viikolla.

Ja hyvä niin, koska tällä viikolla on ollut kovasti kaikenlaista menoa ja meininkiä. On ollut Rasmuksen ja Mandin koululääkärin tarkastus, lasten harrastuksia, kaverisynttäreitä ja blogitapaamisia. Ja siihen lisäksi tietty nämä normi koti- ja työhommat. Ja sitten näitä mun miljoonia lahjaideoita ja  niiden toteuttamista.

Tällä kertaa pääsette kurkkaamaan mun viimeisimpään valmistuneeseen joululahjaan joka menee siis Minealle. Idea tähän on aivan huippu inspiroivasta Ripaus tunnelmaa blogista. Heidin blogi on niitä aika ensimmäisiä mitä mä oon aikoinani ruvennut seuraamaan ja en voi kuin ihailla hänen mielikuvitusta ja taitoa tehdä kaikkea kaunista itse. Ja sieltä mahtavasta ideapankista on tämänkin idea meille kotiutunut, Kiitos Heidi<3

Ihastuin heti tähän ajatukseen kannettevasta talosta. Koska onhan se välillä tosi tylsää olal yksin omassa huoneessa ja leikkiä nukkekodilla. Tämän saa nyt sitten napata vaikka kyläreissulle mukaan. Muutamia asioita tekisin toisin, mutta suurin piirtein tyytyväinen oon kyllä itseeni ja aikaansaamiseeni! Kaikkea oppii, kun vaan tekee:) Luojan kiitos meiltä löytyy tästä kylältä oma kangaskauppa, jonka vakio asiakas musta on tullut. Tällaisena kaikkimulleheti- ihmisenä, olis aika kamala jos kaikki materiaalit pitäis tilata. Siis siinähän pitäis odottaa välillä yli viikonkin,ennen  kuin pääsis aloittamaan toteutusta!  

Tuolit ja pöytä on ostettu Emma's & Mama's liikkeestä ja nämä oli alle 3€/kpl. Kalkkimaalia päälle ja tuli kuulkaa aika paljon halvemmaksi, kuin Mailegin omat kalusteet. Mulla on vielä vaunut samalla tyylillä odottamassa kuivumista:)


Sivuilta löytyy napit, että talo pysyy paremmin kasassa.


Ai, että mua melkein harmittaa, kun tämä projekti on valmis. Oli niin ihana näpertää kaikkea pientä ja etsiä kaapista kaikkia kivoja pitsinauhoja<3


Osa kankaista on uusia ja osa on vanhoja. Välissä on siis tukikangas molemmissa kankaissa ja ohut vanulevy.
Ihan tyytyväisen oloisia asukkeja vai mitä?!


Sänky on kännykkä kotelon puolikas. Kiitos vaan mun himohamstraaja  kaiken säilyttävän miehen, meiltä löyty myös tällainen!


 En malta odottaa Minean ilmettä, kun hän tämän saa<3

Näitä itsetehtyjä lahjoja tulee nyt niin paljon, että saa nähdä ostetaanko Minealle mitään kaupasta! Niin ja ei ne projektit tähän lopu. Saan anopilta saumurin viikoksi lainalle  ja suunnitelmissa on ainakin leggareita Minealle ja molemmille tytöille punaiset rusettipannat ja ehkä rusettitonttulakit jaaa... No varmaan keksin muutakin:)

Tänään illalla tonttutalon arvonta, vielä ehtii käydä osallistumassa!!

Ihanaa viikonloppua sulle ihana<3

~~Ulla~~


7 kommenttia:

  1. Mahtava talo. Paljon on nähty vaivaa ja liitetty rakkautta työhön 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena. Tähän upposi kyllä ihan mukavasti (illan myöhäisiä) tunteja!

      Poista
  2. Oi miten ihana! Sie olet kyllä taitava ompelija. :)

    VastaaPoista
  3. Ah ihania kankaita! <3 Minea on varmasti innoissaan :) Ja molemmilla asukeilla on hienot mekot, vähän parempi kun ne intiaaniasusteet :D -V

    VastaaPoista
  4. Sinulla on kyllä käsityötaidot hallussa. Ovatko lapset tykänneet leikkiä itsetehdyillä luomuksilla? :)

    VastaaPoista
  5. Niin söpö talo! Harmi, ettei minun poikani yhtään innostu tällaisista. Olisi ihana väkertää tuollaisia söpöjä hiiritaloja! Itselle ei viitsi...

    VastaaPoista
  6. Voi, ompa ihana lahja! Haluan pitkäaikaisena lukijana toivottaa hyvää joulunaikaa koko teidän perheelle
    :) kiitos blogistasi, sitä on ollut mukava seurata jo Minean odotusajalta lähtien. Meillä myös kesäkuun - 16 tyttö <3 Postaustoiveena olisi taas kiva päästä kurkkaamaan sun päivää :) itse laitan tänään loput jouluverhot ja taidan leipoa pullaa. Mukavaa päivää!!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: