maanantai 5. helmikuuta 2018

Uusia tuulia ja pienoista esittelyä

Hellou!

Heti alkuun, kun en malta tätä kauempaa salailla, eli Unelmien elämistä blogi on päässyt osaksi Perhekupla yhteisöä. Oon ihan fiiliksissä tästä ihanasta muutoksesta:) Sain itselle kerta heitolla monta uutta blogia seurattavaksi, toivottavasti tekin käytte kurkkaamassa josko olisi uusia blogeja teillekin. 
tuossa blogin sivupalkissa on Perhekupla kuva jota klikkaamalla pääsee suoraan heidän nettisivuille. 
Ja ottakaapas seurantaan Perhekuplan face, niin saatte heti tiedon kun tulee uusia postauksia,
Ja jos sinne ruudun taakse on ilmestynyt uusia lukijoita niin ajattelin pitää tässä kohtaa tällaisen pienimuotoisen esittely postauksen kuka täälä näitä postauksia oikein kirjoittelee.

Eli moi, oon Ulla ja asustelen täälä etelä-pohjanmaalla, kirjaimellisesti keskellä peltoja ja metsiä. Meidän perheeseen kuuluu aviomies, Mikko jonka kanssa ollaan oltu pieni ikuisuus yhdessä, eli 14 vuotta joista tänä kesänä 10 vuotta naimisissa.  Lapsia meillä on viisi, eli ollaan vissiin suurperhe:) Rasmus on syntynyt -07,  Nooa -08, Mandi -11, Nuutti -14 ja Minea -16. Onko meidän perhe tässä, no sitä ei kukaan tiedä. Paljon asiaa ollaan pohdittu ja siitä ajatuksia löytyy tästä postauksesta. Blogissa näkyy eniten meidän kolmea nuorimpaa lasta, isommat pojatkin toki välillä.  Meiltä löytyy myös kaksi karvaista otusta, kissat Viiru ja Nasu.
 Aloittelin vuoden alusta työt yksityisenä perhepäivähoitajana, eli ollaan päästy totuttelemaan uuteen arkeen. Ollaan asuttu tässä nykyisessä talossa reilut 3vuotta. Etsittiin isompaa taloa vajaat neljä vuotta ja vihdoin se sitten löydettiin. 


Blogissa kirjoittelen juttuja meidän arjesta, välillä pohditaan asioita vähän syvällisemmin ja välillä kirjoitellaan ihan vaan pilke silmäkulmassa. Viime vuosina oon yrittänyt keksittyä siihen, että näkisin sen hyvän niissä pienissä jutuissa. Miten se arkipäivä lasten kanssa voi olla ihan sellaisenaan just parasta. Rakastan lastenvaatteita ja kirppistelyä, käsitöitä ja sisustelua. Niin ja bloggaamista. Siinäpä ne mun harrastukset (siis apua, ei mitään liikuntaa?!?!?) Oon ihan höperö ihminen siivoamaan. Imuria tulee heiluteltua päivittäin ja muutenkin siivoilen vähän mennen tullen ja etenkin palatessa:) Sekin on mulle vähän ehkä jopa harrastus, jos niin voi sanoa?! Kauakana pakko pullasta ainakin.

Virtuaaliset päiväkahvit, olkaapa hyvät!


Ihanaa jos oot löytänyt lueskelemaan juttujani<3 Kommentit on aina yhtä ihania, niistä saa niin paljon motivaatiota kirjoitella lisää!

Olis mukava kuulla, onko sielä ruudun toisella puolella uusia lukijoita vai ootko seurannut jo pidemmän aikaa mun blogia?

Joka tapauksessa ihanaa alkanutta viikkoa<3

~~Ulla~~


10 kommenttia:

 1. Kiva saada sut meidän porukkaan mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tätäkin kautta ja olipa kiva nähdä sustakin kuvia välillä! :) Mun ei varmaan tartte vastata tuohon seuraus-juttuun, vaikkakin sen innostamana aion lukea sun ekoja postauksia uudelleen! Mulle siivous on kyllä myös harrastus kun aina jotain nurkkaa puunaamassa :'D Se on vaan useimmiten niiiin rentouttavaa. -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru<3
   No noin kahden sadan kuvan joukosta löytyi peräti pari käyttökelpoista kuvaa musta:D Me jaetaan sama siivousgeeni!

   Poista
 3. Onnittelut yhteisöön liittymisestä :)
  T. Sanniska

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: